Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

•♦• Lombardi Suç Ailesi •♦•

Başlatan REİNNA, 08 Nisan 2020, 23:50:02
Okunma sayısı 21756 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı REİNNA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Cortez Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2023, 18:39
Toplam oynama: 172 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: •♦• Lombardi Suç Ailesi •♦•
« Yanıtla #260 : 28 Nisan 2020, 05:18:18 »

Çevrimdışı RexyRollie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 00:11
Toplam oynama: 81 gün, 14 saat
« Yanıtla #261 : 28 Nisan 2020, 18:57:30 »

Çevrimdışı REİNNA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Cortez Lv.29
« Yanıtla #262 : 28 Nisan 2020, 23:51:51 »

KARŞI GELİRSEN, CANIN İLE ÖDERSİN.

Mike Lombardi, Santosta'ki ününün üzerine ün katarken, girdiği uyuşturucu işi yüzünden malzeme teminatı sıkıntısı çekmekteydi... İnsanlar, mal bekliyor.. hem Vasco'nun ortada olmaması hem kalan malzeme sıkıntısı onu boğuyordu.. Constantin ve Marques ile yaptığı görüşmeler sonucu Santos'ta bir çiftlik alıp içerisinde üretim üzerine üretim yapmak istiyordu. Ama gel gelelim ona en uygun çiftliğin sahibi "Rock Çiftliği, Flint Country", bu duruma karşı çıkıyor.. Hatta çiftlik sahibi Lombardi'nin gönderdiği adamları silahlar ile kovalıyordu...  Ama Mike'ın iyi niyeti çok uzun sürmedi para ile ve de güzel söz ile de alamıyorsa... Cosa Nostra'nın şu sözü aklına geldi...

Güzel bir söz ile alamayacağınız herşeyi, bir silah ile alabilirsiniz.

Lombardi, ailesinden Laurente ailesi, ve yanlarına Vaccaro'ları alarak harekete geçti.. Flint Country'deki o büyük araziye çökecek ve malzeme sıkıntısını bitirecekti.. İstediği gibi gitmesini istiyordu her şey... Birden araç telsizinden şu sesler yükseldi. "Cosa Nostra der ki; İstediğin her şey senin olmalı olmadıktan sonra ihanet edenden farkın kalmaz." Mike'ın kulağı telsizden gelen sese yöneldi.. Sesin sahibinin kim olduğunu biliyordu.. Küçük kardeşi Marcello.. Duydukları karşısında ciddi bir tavır aldı elinde ki telsiz kumandasına basarak şu sözleri sarf etti. "Lâ Cosa Nostra(Bizim işimiz)" diyerek 3 kez bağırdı.. Adamları ateşlenmiş.. Hatta havaya ateş açarak çiftliğe doğru ilerliyorlardı.. Marcello'nunda sesini duyduktan sonra son zamanlarında kötü günleri unutan Mike Lombardi.. Kendini toparlamış ve ciddi bir acımasızlık ile çiftliğe doğru yol alıyordu. Çiftliğin önüne geldiğinde direniş olacağının kendiside farkındaydı ama bu insanların zayıf noktasını biliyordu... aracını süren Micheal Vaccaro'ya ve arkadaki araçlarda silahlarını çekmiş mermi yağdırmaya hazır adamlarına telsiz mandalına basarak şunu dedi. "Para her kapıyı açar" çiftliğe girer girmez para dolu çantalara elini attı ve ne kadar miktara sahip olduğunu bilmediğimiz parayı sağa sola savurarak dağıtmaya başladı.. Ellerinde silahlar orak, hatta kürekler ile onları bekleyen işçiler bu hareket karşısında dona kalmış, ama parayı tercih etmeleri uzun sürmemişdi.. Çatıdan "Rock" ailesinin bir üyesinin ateş açtı. O para karşısındaki sevinç çığlıkları atan işçilerden birinin vurulması isyanın başlangıcı oldu. Şu sesler yankılandı çiftlikte "Lombardi Çiftliğine hoş geldiniz." . Rock ailesinden bu mermiyi beklemeyen Mike Lombardi telsizinin mandalına tekrar bastı ve şunları söyledi. "Kimse hiç birşeye karışmayacak.. Onlar kendi sonlarını hazırladı." Aracı süren Micheal Vaccaro'ya döndü ve ekledi. "Ciao Bella'yı aç." Limuzinden bir anda yükselen bu müzik sesi Rock ailesinin son duyduğu ezgiydi, tabi bir de çığlıklar var.  Gece boyu bu ses ve bağırtı sürerken... Sabahı bekledi Limuzinin'de oturdu ve saatlerce soğuk kanlılık ile.. Güneş yavaş yavaş günü aydınlatırken saat 5.30'u gösteriyordu sesler yerini derin bir sessizliğe bıraktı.. Rock ailesi Mike Lombardi tarafından tek mermi gelmeden tamemen katledilmişti. Beklerken üzerine aldığı ceketi ceketi yavaşça kollarından geçirdi.. Limuzinin'den aşağıya indi arkasında adamlar ile birlikte çiftliğe adımladı. Kan ve cesetler her yerdeydi.. Etrafına baktı içeriyi iyice süzdükten sonra Carlo Vaccaro'ya dönerek ekledi. "Sanırım iyi bir temizliğe ihtiyacımız olacak." Edgar Rock'un koltuğuna oturdu saatine baktı.. Sonra gözüne dört tane işçi ilişti.. Edgar Rock'ın koluna girmiş etkisiz halde onu getiriyorlardı.. Getirdiler Lombardi'nin karşısında diz
çöktürdüler. Kafalarıyla Mike'a bakıp selam verdikten sonra oradan uzaklaştılar. Her yeri kan içinde olan Edgar ayaklarının üzerinde dahi duramıyordu neredeyse. Mike Lombardi'ye baktıktan sonra şu sözü söyledi. "Seni göründüğünden daha hafife almak, benim hatamdı. Artık benide öldürebilirsin..." Mike kaşlarını çattı.. koltuğa iyice yayıldı ve şu sözü söyledi. "Güzel sözler ile yolladım.. mermiler adamlarımın üzerinden geçti.. Para ile yolladım... mermiler adamlarımın üzerinden geçti.. Edgar şu çiftliğe bir adım attım şimdi senin haline bak." doğrularak ceketini düzeltti Edgar'a doğru hafif eğildi. "Cosa Nostra der ki, karşı gelmeye devam edersen canınla ödersin, ancak ölüm şuan sana en büyük ödül.."  Antonio'ya baktı ve kafasıyla işaret verdi.. sonra tekrar cümlesine şu şekilde devam etti. "Ve ben tıpkı adamlarına yaptığım gibi, ödül dağıtma konusunda çok cömertim." Antonio, Mike'ın sözlerinden sonra elindeki beyzbol sopasıyla Edgar Rock'u darbelerle acı çektirerek ölmesini sağladı.. Gözünü kırpmadan Edgar Rock'un ölümünü izleyen Mike Lombardi, şu sözleri söyledi;

Rüzgara tüküren, kendi yüzüne tükürür.

Çevrimdışı REİNNA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Cortez Lv.29
« Yanıtla #263 : 29 Nisan 2020, 03:11:44 »
Rolümüzün anlaşılması açısından tanıtımı görenler için tanıtımımız bir gün kilitli kalacaktır, iyi okumalar.

Çevrimdışı Najwa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2020, 16:44
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #264 : 30 Nisan 2020, 00:19:47 »

Çevrimdışı REİNNA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adam Cortez Lv.29
« Yanıtla #265 : 30 Nisan 2020, 00:47:31 »

♦♠♦LAURENTE İKİZLERİ♦♠♦
BİR ELİN NESİ VAR?

Mike Lombardi'nin kendinden çok güvendiği iki adamı, Lombardi... Laurente ailesini yanına kattıktan sonra ailenin en küçük çocuklarını yanına aldı... Kendi yetiştirdi.. Tıpkı babasının onu yetiştirdiği gibi ikisiylede teker teker ilgilendi ve kendi kişiliğini onlara geçirmek için çok çaba harcadı. Onlarda Mike'ın duruşunu  seviyordu.. Onun kadar büyük olma hırsı ile yanıp tutuşuyorlardı..

Tabi bu hırs geri tepti... İkizlerin tek yaptığı katliamlarda ortaya çıkıp her şeyi yerle bir etmek düzeni bozmak.. En iyi yaptıkları iş olmaya başladı.. Söz dinlemez kural tanımaz olmuşlardı.. İkizleri gören kim olursa olsun ölüyordu.. Ve son gördükleri oluyordu.. Sadece Lombardi'yi dinleyip onun sözünden çıkmıyorlar onu canları pahasına koruyorlardı. Tabi Cosa Nostra kurallarınıda... Mike'ın ikizleri Santos'a getirme sebebi bu girmeye çalıştığı uyuşturucu işiydi işe girmeden pek çok gol yemişti. Daha fazlasına tahammül'ü kalmadığı için ikizler kartını öne sürdü. Ve bu kartın er ya da geç başarılı olup düşmanlarına geri adım attıracağını biliyordu. Hiç tanımadıkları bu şehirde ikizleri çok büyük maceralar bekliyordu. Tanımadıkları bir şehirde ölüm makinesi olarak sahaya sürülmek herkesin kolay kabulleneceği bir şey değildi elbette.. Ama ikizler Mike Lombardi'yi o kadar benimsediler ki onun için her şeyi yapabilirlerdi.. O gittiğinde onun yerine geçerek onun kurallarını yaşatacaklarına emindiler. Lombardi'nin onlar için bu derece önemli bir konumda olması bazen aile içinde sıkıntılara yol açabiliyordu.. Basit telsiz konuşmalarındaki gerginlik... Hatta Cosa Nostra kurallarında aile içi ihanetlere hiç esneklik göstermiyor olmaları da buna dahil... Babaları don Charlie Luciano Laurente'nin ikizler hakkında sözleri tarihe şu şekilde yansıdı...

"Ben Lombardi'ye benim için bir olan, iki evlat verdim. O ise bana iki adet Baretta."

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2020, 22:38
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #266 : 30 Nisan 2020, 01:45:50 »
İyi roller dilerim, onay hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı Xveartias

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2020, 16:45
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #267 : 30 Nisan 2020, 02:46:06 »
Hadi gene iyisin iki role bir onay xd şaka şaka emek.exe çalıştırıldı.

Çevrimdışı Untakenn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ekim 2020, 17:13
Toplam oynama: 15 gün, 10 saat
« Yanıtla #268 : 30 Nisan 2020, 02:48:23 »

♦♠♦LAURENTE İKİZLERİ♦♠♦
BİR ELİN NESİ VAR?

Mike Lombardi'nin kendinden çok güvendiği iki adamı, Lombardi... Laurente ailesini yanına kattıktan sonra ailenin en küçük çocuklarını yanına aldı... Kendi yetiştirdi.. Tıpkı babasının onu yetiştirdiği gibi ikisiylede teker teker ilgilendi ve kendi kişiliğini onlara geçirmek için çok çaba harcadı. Onlarda Mike'ın duruşunu  seviyordu.. Onun kadar büyük olma hırsı ile yanıp tutuşuyorlardı..

Tabi bu hırs geri tepti... İkizlerin tek yaptığı katliamlarda ortaya çıkıp her şeyi yerle bir etmek düzeni bozmak.. En iyi yaptıkları iş olmaya başladı.. Söz dinlemez kural tanımaz olmuşlardı.. İkizleri gören kim olursa olsun ölüyordu.. Ve son gördükleri oluyordu.. Sadece Lombardi'yi dinleyip onun sözünden çıkmıyorlar onu canları pahasına koruyorlardı. Tabi Cosa Nostra kurallarınıda... Mike'ın ikizleri Santos'a getirme sebebi bu girmeye çalıştığı uyuşturucu işiydi işe girmeden pek çok gol yemişti. Daha fazlasına tahammül'ü kalmadığı için ikizler kartını öne sürdü. Ve bu kartın er ya da geç başarılı olup düşmanlarına geri adım attıracağını biliyordu. Hiç tanımadıkları bu şehirde ikizleri çok büyük maceralar bekliyordu. Tanımadıkları bir şehirde ölüm makinesi olarak sahaya sürülmek herkesin kolay kabulleneceği bir şey değildi elbette.. Ama ikizler Mike Lombardi'yi o kadar benimsediler ki onun için her şeyi yapabilirlerdi.. O gittiğinde onun yerine geçerek onun kurallarını yaşatacaklarına emindiler. Lombardi'nin onlar için bu derece önemli bir konumda olması bazen aile içinde sıkıntılara yol açabiliyordu.. Basit telsiz konuşmalarındaki gerginlik... Hatta Cosa Nostra kurallarında aile içi ihanetlere hiç esneklik göstermiyor olmaları da buna dahil... Babaları don Charlie Luciano Laurente'nin ikizler hakkında sözleri tarihe şu şekilde yansıdı...

"Ben Lombardi'ye benim için bir olan, iki evlat verdim. O ise bana iki adet Baretta."

MARQUES & ADRIANO

Çevrimdışı Untakenn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ekim 2020, 17:13
Toplam oynama: 15 gün, 10 saat
« Yanıtla #269 : 30 Nisan 2020, 02:49:24 »
Hadi gene iyisin iki role bir onay xd şaka şaka emek.exe çalıştırıldı.
Teşekkürler.
İyi roller dilerim, onay hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkürler.