Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Free Time Activity School - Office

Başlatan Fak of, 08 Nisan 2020, 18:49:26
Okunma sayısı 167 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fak of

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Gregor Reed Lv.21
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 01:00
Toplam oynama: 100 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Free Time Activity School - Office
« : 08 Nisan 2020, 18:49:26 »

1.01: Ofis kordinatları(/pos): -692.33, 939.97, 13.63, 88.73

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki yerinin ekran görüntüsü:
Spoiler:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis numarası: ●Elegance Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir planını yazın, ofis nasıl işleyecek? Ofis, origami katilleri oluşumunun üzerine olacak. Dışarıdan bakıldığında, bir nevi okul gibi anlaşılacak ancak burada bu oluşumun kirli işlerinin anlaşmaları gibi vesaire işler dönecek.

1.06: Hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın. Ofisimi hem insanlara boş zamanlarında yapmayı istedikleri şeyleri öğreteceğim bir yandan da burada illegal ticaret amacıyla kullanacağım.

1.07 İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak? Ben yaklaşık 42 yıl boyunca origami sanatı ile uğraştım ve insanlara bu kurumda ücretsiz bir şekilde bunun dersini vermeye hazırım. Bunun haricinde uzun süredir golf oynuyor ve öğrenmeye çalışıyorum. Profesyonel şekilde golf oynayan bir hocam var. Onun bu kuruma katılmasını sağlayıp golf eğitimide vermeyi planlıyorum. Bunlar dışında büyük suç örgütleri ile anlaşmalar yapılacak.
Spoiler:
Karakterim 18 yaşında babasını ihanet nedeni ile kendi elleriyle öldürdü. Bundan nedenle 4 yıl tutuksuz yargılanıp 38 yıl boyunca hapishanede kaldı. Bu yaşadıklarından dolayı kafa yapısı normal insanlardan farklı. Karakterim aynı zamanda babasından kalma parası ile birlikte milyarder.
[/b]

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan