| BÖLGE KONTROLÜ
Bölge kontrolü bizim için çok önemlidir. Oluşum olarak çizelgemizi ve rol planlarımızı aktif rol yapan diğer oluşumların sahiplendikleri yerleri kontrol ederek ve elimizden geldiğince saygı göstererek yapmaya çalıştık. Sol kısımdaki çizelge yapacağımız rollerin ve izleyeceğimiz yolu ne kadar gösterse de yazılı anlatım kadar etkili olacağını düşünmüyorum. Öncelik ile , birlik olarak sahiplendiğimiz bölge olan Ganton'u açık mavi bir renk ile belirmeye çalıştık. Kırmızı olarak çizelgeye yansıttığımız yerler ise diğer birliklerin aktif olduğu yerleri temsil ediyor. Kırmızı bölgelerde herhangi bir satış ya da illegal aktivite bölge sahibi grubun izni olmadan gerçekleşmeyecek. Yeşil olarak gösterdiğimiz yerler ise sunucuda aktif olarak uyuşturucu gibi ticari ürünleri satacağımız bölgeleri temsil ediyor. Çizelgede yer alan "Marijuana" sembolü ise aktif olarak tutulan köşeleri belli ediyor. Haritadaki ev işareti ana merkezin nerede olduğunu gösteriyor. Çizelgenin üst kısmında
|
yer alan mor bölgeler, çetenin zor durumda (bölgeden çıkmak zorunda oldukları zamanlarda) satış yapıp aktiflik göstereceği yeri temsil ediyor. Çizelgenin belki de en önemli kısmı olan turuncu bölge ise , büyük ticaretlerin yapılacağı alanı temsil ediyor. Bizim diğer toplulukların bölgelerine gösterdiğimiz saygının aynısını karşı topluluklardan da bekliyoruz.
SAVAŞ & ÇATIŞMA & ANLAŞMALAREMG oluşumuna karşı açılacak
Turf War'ın birlik yetkilisine forum üzerinden bildirilmesi gerekmektedir. Savaş nedenini savaşa başlamadan önce bildirmeniz olayı savaşmadan halletmemize olanak sağlar. Çatışma sonlarında EMG oluşumunda rollerini sergileyen bir kişinin hatasını şikayet açtıktan sonra bana bildirmeniz , kişiye karşı duruşumu belirlememe yardımcı olur. EMG oluşumu ile yapılacak anlaşmaların sadece Kingpin ile yapılması zorunludur. Anlaşma öncesinde çete üyelerine Kingpin'e bildirmesi için konuyu söylemeniz işi zorlaştıracaktır. Ufak yaştaki karakterlerin hatalarından (IN GAME) tamamen birlikte o an aktif olan üst rütbeler sorumlu tutulabilir ve tutulacaktır (ufak çocuğu dövmemiz beklenmez, 13 değiliz kalbimiz var)