Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

HERETICS MOTORCYCLE GANG

Başlatan jahjohTheFirst, 07 Nisan 2020, 20:43:25
Okunma sayısı 266634 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı karides1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nathan Parks Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Kasım 2022, 16:40
Toplam oynama: 11 gün, 8 saat
Ynt: [23] Warlocks Motorcycle Club | Chapter of: Flint County
« Yanıtla #260 : 18 Nisan 2020, 19:57:47 »
new owner

the ride

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 29 Eylül 2020, 22:50
Toplam oynama: 219 gün, 4 saat
Birlik: ****AWZ
« Yanıtla #261 : 18 Nisan 2020, 20:22:13 »
skin modlarınız fena değil, taşan yamalar var. onları düzeltirseniz iyi olur. birlik onay aldığı için birliktekileri ve rütbelerini daha yeni görebiliyorum,  bence iki oldlady saçma. rolleriniz gelişmiş, başarılı roller.

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Haziran 2023, 23:42
Toplam oynama: 52 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #262 : 18 Nisan 2020, 20:22:29 »

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Haziran 2023, 23:42
Toplam oynama: 52 gün, 9 saat
« Yanıtla #263 : 18 Nisan 2020, 20:23:41 »
skin modlarınız fena değil, taşan yamalar var. onları düzeltirseniz iyi olur. birlik onay aldığı için birliktekileri ve rütbelerini daha yeni görebiliyorum,  bence iki oldlady saçma. rolleriniz gelişmiş, başarılı roller.
Tam yamalı bir üyenin sevgilisi Old Lady yamasını alır. Sayısına mantıken biz karar veremiyoruz.

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #264 : 18 Nisan 2020, 20:44:41 »
Tam yamalı bir üyenin sevgilisi Old Lady yamasını alır. Sayısına mantıken biz karar veremiyoruz.
oldlady yamasını bırlık kurucusuna acıkladım adamım... ordan ogrenebılırsınız, bıraz kaba oldu...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2020, 13:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #265 : 18 Nisan 2020, 20:46:41 »
oldlady yamasını bırlık kurucusuna acıkladım adamım... ordan ogrenebılırsınız, bıraz kaba oldu...
OMG'lerde kadınların rolü değişebilir. Genellikle ortaktırlar, ancak bazen associates olarak da bilinen destek kulüpleri de oluştururlar. Kadınlardan veya erkeklerden oluşan destek kulüpleri, OMG'lere yardım sağlamaktadır. Kadınlar, özellikle motosiklet sürüşlerinde silah ve uyuşturucu bulundurmasından sorumludur. Kulübün "mülkü" olarak görülmekte ve tüm üyelerle "paylaşmaktadır." Kadınlar motorcu topluluğunda "yaşlı bayanlar" olarak da adlandırılmaktadır. (Property veya Old lady tercih edin, burada sadece bu kelimeleri Türkçe'ye çevirdim.)
Bu rehber için "Dan" adlı kullanıcıya teşekkür ederim.

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #266 : 18 Nisan 2020, 20:52:42 »
OMG'lerde kadınların rolü değişebilir. Genellikle ortaktırlar, ancak bazen associates olarak da bilinen destek kulüpleri de oluştururlar. Kadınlardan veya erkeklerden oluşan destek kulüpleri, OMG'lere yardım sağlamaktadır. Kadınlar, özellikle motosiklet sürüşlerinde silah ve uyuşturucu bulundurmasından sorumludur. Kulübün "mülkü" olarak görülmekte ve tüm üyelerle "paylaşmaktadır." Kadınlar motorcu topluluğunda "yaşlı bayanlar" olarak da adlandırılmaktadır. (Property veya Old lady tercih edin, burada sadece bu kelimeleri Türkçe'ye çevirdim.)
Bu rehber için "Dan" adlı kullanıcıya teşekkür ederim.
şunu söyleyeyim başkanın karısı oldlady olur, sizdeki mantık şuna çıkıyor: "moruq ben qarı rolu yapıyom, bırısıne asık olmus gıbı yapıcam ve ıkı gun barda barı supurucem. sonra oldlady yamasını alıcam... *aldı*" nys, sz blrsnz. düzgün bir şey yazıyorum hemen kavgaya çeviriyorsunuz :d harikasn

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:36
Toplam oynama: 200 gün, 1 saat
« Yanıtla #267 : 18 Nisan 2020, 20:56:27 »
Birilerinin sana kuralların kulüpten kulübe farklılık gösterebildiğini öğretmeli. Yorumların için teşekkürler. Daha fazla uzatmazsan memnun olacağım.

Çevrimdışı kayraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #268 : 18 Nisan 2020, 20:58:19 »
Birilerinin sana kuralların kulüpten kulübe farklılık gösterebildiğini öğretmeli. Yorumların için teşekkürler. Daha fazla uzatmazsan memnun olacağım.
TARTİSMA CİKARTTİGİM İCİN UZGUNUM AB.

Çevrimdışı angrybirds

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan