Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni Tüccar

Başlatan heavywisp, 07 Nisan 2020, 15:17:23
Okunma sayısı 387 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #351

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Temmuz 2021, 14:26
Toplam oynama: 96 gün, 9 saat
Birlik: ***ndy
Ynt: Yeni Tüccar
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2020, 22:25:13 »
Karakter Adınız: (Rebecca_Fitzgerald)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Benim fikrime göre,. yeni mermi tüccarı PD tarafından basılmamalı,. başka silah ticareti yapıcak yer yok,. mermi alalım derken PD geliyor ve paket oluyoruz,. buna bir çözüm gelmeli diye düşünüyorum.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (-)
Destek veriyorum

Çevrimdışı Psych

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 12:22
Toplam oynama: 45 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 07 Nisan 2020, 22:32:02 »
Yeni mermi alınan yere çok yakında birlik mekanımız var, rollerimizi orada sürdürüyoruz. Deagle'nin mermisini bitirmek için yere sıkarken durduk yere on tane polis aracı gelip hem mekanı hemde yeni mermiciyi bastı, destekliyorum.

Çevrimdışı S W I N T E R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 15:54
Toplam oynama: 96 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 00:47
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #12 : 07 Nisan 2020, 22:39:18 »
Silah almak kolay olmamalı, desteklemiyorum.

NE ALAKA A JEQŞHLKQJEHLŞQEKDGQELŞHLQKEJKHLŞLSKDQGQEŞH

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2020, 12:56:16 »
destekkkk

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2021, 18:31
Toplam oynama: 113 gün, 19 saat
« Yanıtla #14 : 10 Nisan 2020, 15:56:31 »
Güncell!

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2020, 16:01:29 »
Silahı şehir dışında al ya da sat? PD ilah diyip duruyorsunuz. Şehir içinde tabi gelir.

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 10 Nisan 2020, 16:09:55 »
Silahı şehir dışında al ya da sat? PD ilah diyip duruyorsunuz. Şehir içinde tabi gelir.
Güzel kardeşim silah mı diyorum? mermi diyorum düzgün okuyun şu arge'yi ya. pd ilah diye bir şey de demedim ayrıca şuanki tüccar şehir içinde değil şehir dışında,.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 10 Nisan 2020, 16:15:39 »
Güzel kardeşim silah mı diyorum? mermi diyorum düzgün okuyun şu arge'yi ya. pd ilah diye bir şey de demedim ayrıca şuanki tüccar şehir içinde değil şehir dışında,.
Evet ancak boştan yere orada silah satışı yasaklanmadı. Tamam sistemsel olarak mermi alırken akıllının birisi oraya giriyor ve onu kovalayan polisler de oradaki illegalleri yakalayabiliyor. Bunun için ayrı bir AR.GE aç. Oradaki sadece şarjör alan oyunculara PD'nin dokunmaması hakkında bir AR:GE açarsan ilgi toplayabilir. Eski tüccarda öyleydi.

Oraya giren ve kovalanmakta olan oyuncu dışındaki oyunculara dokunulmaması hakkında bir AR:GE açılabilir. Aleyhinde, kural ihlali yapanlar zaten jail yer. (yani oraya PD'den kaçarken sığınıp, PD gelince RPFBL yapıp "meRmİ aLIyorDum qArdeşİM" diyip PD'den kurtulmaya çalışan 200 IQ'lardan bahsediyorum.)

Çevrimdışı heavywisp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2020, 16:37:21 »
Evet ancak boştan yere orada silah satışı yasaklanmadı. Tamam sistemsel olarak mermi alırken akıllının birisi oraya giriyor ve onu kovalayan polisler de oradaki illegalleri yakalayabiliyor. Bunun için ayrı bir AR.GE aç. Oradaki sadece şarjör alan oyunculara PD'nin dokunmaması hakkında bir AR:GE açarsan ilgi toplayabilir. Eski tüccarda öyleydi.

Oraya giren ve kovalanmakta olan oyuncu dışındaki oyunculara dokunulmaması hakkında bir AR:GE açılabilir. Aleyhinde, kural ihlali yapanlar zaten jail yer. (yani oraya PD'den kaçarken sığınıp, PD gelince RPFBL yapıp "meRmİ aLIyorDum qArdeşİM" diyip PD'den kurtulmaya çalışan 200 IQ'lardan bahsediyorum.)
Zaten bu arge'ı açtım dostum,. buna çözüm getirilsin diyorum ve sen hala ayrı arge aç diyorsun arge'ı düzgün okumamışsın, arge'ı okumanı rica ediyorum.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 10 Nisan 2020, 17:44:02 »

Zaten bu arge'ı açtım dostum,. buna çözüm getirilsin diyorum ve sen hala ayrı arge aç diyorsun arge'ı düzgün okumamışsın, arge'ı okumanı rica ediyorum.
Yok sağolasın AR:GE okumadan yorum yapmam ben