Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hellhound / Bar başvurusu

Başlatan Puck, 04 Nisan 2020, 15:01:13
Okunma sayısı 172 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Puck

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Nisan 2022, 14:07
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Hellhound / Bar başvurusu
« : 04 Nisan 2020, 15:01:13 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftanın her günü aktifim günde 7-8 saat oyundayım. Günümün 2-3 saatini bara ayırabilirim. )

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (1323.64, -898.58, 39.57, 309.84)

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İşyeri adı: (Vendos Kula Club)

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Bar)

2.05:İşyeri interioru: (Juice bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Taulant Kula 1984 yılında Arnavutluk`da dünyaya geldi. Dedesi Avrupa`da büyük işler çeviren Kula ailesinin başıydı. Dedesi işini çoğu ülkede sürdürürken. Genç yaşında vefat etti. Dedesi vefat edince Taulant`ın babası aileyi eline aldı. Babası daha çok icraat`a geçmek için Los Santos`a taşınmıştı. Los Santos`da bir süre fuhuş işinde başta olan Kula ailesi Taulant`ın babası ölünce sona erdi. Taulant`ın babası bütün mirasını Taulant`a bırakmıştı. Taulantın amacı aileyi tekrar kalkındırmaktı. Bu sebepten dolayı işe koyuldu ve bir bar açmayı düşündü. Babasından kalan ve kendisininde çalışımıyla eklediği para ile bar`ı açmak için işe koyuldu. Uzun süredir vadede olan parasını eline aldı devletle barın açılacağı arsayı aldı sonrasında bir bar başvurusu açtı bar açılırsa çok kar'ı olacağını biliyordu. Ve başvurusunun onaylanmasını umuyordu.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (İşyerini aile mekanı olarak kullanmayı düşünüyorum. Aynı zamanda içeride partiler düzenleyeceğim. Büyük ödüllü yarışmalar yapacağım. En aktif barlardan biri olacağız. OOC: Daha çok rol imkanı sunmak ve dediğim gibi bayadır mekan aradım en uygun yer buranında park yeri vs var buraya özel obje paketi ile birşeyler ekleyip mekan yapmayı hedefliyorum birliğim içn.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  (Roller aşırı şekilde gelişecek. İnsanlara dövüş turnuvaları,dans turnuvaları gibi para ödüllü turnuvalar düzenleyeceğim. Çok kişi çekecek ve büyük rol dönecek.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (Şehirde hiç turnuva düzenleyen görmedim. Şehirde turnuvalar artık bizden sorulacak. Her türlü turnuva yapılacak. Dövüş turnuvasından tut dans turnuvasına. En iyisi biz olacağız şehrin.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Hellhound"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Puck

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Nisan 2022, 14:07
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
Ynt: Hellhound / Bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2020, 15:04:21 »
Bu arada bar benim üstüme olmayacak 3 levelim biliyorum kuralları okudum.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Ynt: Hellhound / Bar başvurusu
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2020, 12:19:48 »
Başvurunun İşyeri Kurallarının ve Gereksinimlerinin karşılamaması nedeni ile reddedildi.