Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Avukatlık (GOV açılsın isteği değildir.)

Başlatan Falconn, 03 Nisan 2020, 18:38:45
Okunma sayısı 454 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Önder16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:44
Toplam oynama: 309 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:43
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:44
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat

Çevrimdışı H.M.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Mart 2023, 23:11
Toplam oynama: 64 gün, 20 saat
Ynt: Avukatlık (GOV açılsın isteği değildir.)
« Yanıtla #11 : 03 Nisan 2020, 19:24:11 »
Sevgili arkadaşlar, vaktinde Avukatlık Barosu'nda hatrı sayılır bir müddet görev yaptım. En sonunda baro başkan yardımcısı oldum. İyi gidiyorduk, gerçekten kaliteli ilerliyorduk. Ancak bizim de birer roleplay oyuncusu olduğumuz, insan olduğumuz unutuldu ve roller banallaşmaya, sığlık kendini iyice belirginleştirmeye başladı. Oluşumun tek vazifesel rol imkanı, LSPD'nin departman çağrılarına intikal etmekten ibaretti. Bu imkan olmasa kendi kendinize de avukatçılık oynayabilirdiniz. Bundan rahatsızlık duyduk ve yönetimle bizzat iletişime geçtik. Yönetim bize, dava sisteminin yahut başka sistemlerin söz konusu olamayacağını, bir kere davalara bakacak adam olmadığını ve böyle kritik bir konuda bize de güvenmediğini belirtti. Bu iş de böylece yattı. Oluşumu kapattılar.

Şimdi ise, sırf departman çağrıları için tekrar oluşumu açmak pek mantıklı olmaz. Gerekli statizm sağlanamaz. LSPD ile eklemlemek ise baştan sona Non rp olur. Belki mekanik gibi, herkesin giremeyeceği, elit bir mesleğe dönüştürülebilir; oyuncular, hiçbir sicilinin olmaması ve gerekli eğitimi alması kaydıyla avukatlık mesleğini seçebilir. İhtiyaçlarınıza cevap veren başka bir yol görmüyorum.

Çevrimdışı #Serda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:43
Toplam oynama: 166 gün, 2 saat
Janne Niemi Lv.23
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ağustos 2023, 04:30
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 03 Nisan 2020, 20:13:12 »
Spoiler:
Sevgili arkadaşlar, vaktinde Avukatlık Barosu'nda hatrı sayılır bir müddet görev yaptım. En sonunda baro başkan yardımcısı oldum. İyi gidiyorduk, gerçekten kaliteli ilerliyorduk. Ancak bizim de birer roleplay oyuncusu olduğumuz, insan olduğumuz unutuldu ve roller banallaşmaya, sığlık kendini iyice belirginleştirmeye başladı. Oluşumun tek vazifesel rol imkanı, LSPD'nin departman çağrılarına intikal etmekten ibaretti. Bu imkan olmasa kendi kendinize de avukatçılık oynayabilirdiniz. Bundan rahatsızlık duyduk ve yönetimle bizzat iletişime geçtik. Yönetim bize, dava sisteminin yahut başka sistemlerin söz konusu olamayacağını, bir kere davalara bakacak adam olmadığını ve böyle kritik bir konuda bize de güvenmediğini belirtti. Bu iş de böylece yattı. Oluşumu kapattılar.

Şimdi ise, sırf departman çağrıları için tekrar oluşumu açmak pek mantıklı olmaz. Gerekli statizm sağlanamaz. LSPD ile eklemlemek ise baştan sona Non rp olur. Belki mekanik gibi, herkesin giremeyeceği, elit bir mesleğe dönüştürülebilir; oyuncular, hiçbir sicilinin olmaması ve gerekli eğitimi alması kaydıyla avukatlık mesleğini seçebilir. İhtiyaçlarınıza cevap veren başka bir yol görmüyorum.

Sanırım aynı dönem içerisinde barolukta bulunduk, dediklerinizi destekliyorum. Avukatlık barosu açıldığında, sadece polislerin çağırdığı; içinde birkaç tane adamın bulunduğu ve tek yaptıkları kanıt istemek olduğu bir topluluk kuruldu. Bir şeyin açılıp kötü yönetilmesi ve adının kötüye çıkmasındansa; hiç açılmamasını tercih ederim. AR-GEyi desteklemiyorum.

Çevrimdışı Beton

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jaric Rodii Lv.14
Son giriş: 07 Kasım 2023, 04:11
Toplam oynama: 36 gün, 13 saat
« Yanıtla #13 : 03 Nisan 2020, 20:25:18 »
Az önce bu konu hakkında ticket açtım, fakat LSPD ile GOV arasında sürekli atişmalar oluyor olaya savcılar dahil oluyor tadı tuzu kalmıyor her iki tarafta çaylaklar var bunlara iyi eğitim verildikten sonra neden olmasın?

Çevrimdışı BOLIVAR

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 03 Nisan 2020, 22:17:32 »
Olabilir.

Çevrimdışı Expected

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Alfaro Lv.23
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 03:25
Toplam oynama: 64 gün, 8 saat
« Yanıtla #15 : 03 Nisan 2020, 22:44:50 »
DESTEK+++

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2020, 22:49:31 »
Avukatlar Barosu'nun görevi sadece LSPD ile iletişime geçmek değildir. Hatta bu sistem böyle bile yürümüyor. Bütün avukatların atandığı davaların bir süresi oluyor, dava sonucunda mahkeme, savcılık olayları oluyor ve yargıç kararı veriyor. Sırf az hapis alacaksınız diye baro açılmaz, baronun da amacı sizin alacağınız süreyi indirmek değil zaten. Baro veya Government oluşumu kapalı kalacak.