Şöyle açıklama yapıp konuyu
@Hydraizm'e salayım.
Crew Leader rütbesi birlik içerisinde söz sahibi olan bir yetki değil. Crew sistemi bizim alt yapılanmamız olan kişilerin yine birlik içerisinde bulunarak kendi iç işlerine sahip oldukları bir organizasyon tipi, bu kısımda asıl birliğin yetkilisi olan kişilerin rütbeleri: Family Member, Wise ve Main Assistant olarak ilerlemekte. Bunun yanı sıra olayın öncesinde maalesef doğa üstü güçlerim olmadığı için işlem yapamadım, olayı duyduğum ilk andan beri araştırdım, inceledim. Olayın açığa çıktığı andan itibaren mağduriyet giderme yönünde işlemler gerçekleştirdim ancak gördüğüm kadarı ile kişiler biraz kin, biraz öfke ve birazda çaresizlik ile bu eylemlerde bulunmaktalar. Son measjın tüm kişiler tarafından görülmesi adına tanıtımı belirli bir süre kilitli tutacağım. Onun haricinde sayın birlik moderatörü
@Hydraizm den ricam, gereksiz olan tüm yorumların silinerek, gerçek rolü göstermek amaçlı paylaşmış olduğumuz(çok fazla olmasada) ekran görüntülerini ön plana çıkarmasıdır.
Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar, diğer arkadaşlara ise sabır ve ihsan diliyorum.
Rina Roleplay Senior Admin
KOGSenior