Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Reina Club & Bar - İşyeri başvurusu

Başlatan Tiger!, 03 Nisan 2020, 06:01:56
Okunma sayısı 186 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tiger!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alfrad Zeitt Lv.26
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Mayıs 2023, 17:48
Toplam oynama: 12 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 18 Mayıs 2023, 17:48
Toplam oynama: 170 gün, 18 saat
Birlik: ******* FM
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mayıs 2023, 00:04
Toplam oynama: 13 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2023, 03:22
Toplam oynama: 24 gün, 6 saat
Reina Club & Bar - İşyeri başvurusu
« : 03 Nisan 2020, 06:01:56 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada 7 gün aktifim, her gün 9-10saat aktifliğim var, işyerine 3-4 saat ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (459.78, -1500.80, 31.04, 272.23)

2.02:İşyeri lokasyonu():
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: (Reina Bar & Club)

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Bar)

2.05:İşyeri interioru: (Bublic Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: ((Adım Felipe_Muller. 17 Mart 1982 yılında İtalya'nın Venedik kentinde doğdum.5 yaşındayken Annemi, 8 yaşındayken Babamı kaybetmiştim. İtalya'nın Venedik kentinde okuyordum 9.sınıfa geçtiğimde abimin yaptığı illegal işlerden dolayı bırakma kararı aldım. Uyuşturucu satıcısı bir abim vardı 18 yaşına kadar abim ile yaşadım ve onun ile İtalya'nın tehlikeli sokaklarında uyuşturucu ticaretinde bulunduk. 21 yaşıma girdiğimde 19 Ocak 2003 yılında İtalya'nın tehlikeli çetesi olan Primera Comando da Capital (PCC) tarafından abimin hayatına son verilmişti. Geriye sadece ben kaldım ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak için uyuşturucu ticaretinde bulundum büyük paralar elde ettim,iyi-güvenilir arkadaşlar edindim. 27 şubat 2007 yılında ise uyuşturucu ticaretine son verdim ve abimin ölümünden sonra gerçek dostum olan Gorden ile inşaatcı olarak mesleğimize devam ettik, 2008 yılında Amerika'nın Los Santos eyaletine Gorden arkadaşım ile geldik,bir ev tuttuk ve orada yaşam mücadelesi verdik. Los Santos'da inşaatcı olarak mesleğimize devam ettik ve oradan biriktirdiğim bir miktar para ile kendimize küçük bir araç aldık ve inşaat mesleğini bırakmaya karar verdik. Ardından arkadaşım Gorden ile aldığımız küçük bir araç ile eşya taşımacılığı yaptık ve ordan gelen gelirleri biriktirerek yaşadığımız evi değiştirdik. Los Santos'da iyi bir hayat elde etmek için bir bar açmaya karar verdik. İnşaatcılık yaptığımız sürece bir miktar para elde ettik ve daha sonra eşya taşımacılığı işinden paramızı katladı. Gorden arkadaşımın bana para yardımında bulunmasının ardından gerekli parayı biriktirdik ve açıcağımız mekanı almak için Arkadaşım Gorden ile bir anlaşma yaptık ve birlikte bu yolda birbirimize yardım etme sözünden sonra mekanımızı açmaya karar verdik.))

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC :Los Santos'un kalabalık sesi ve kirli ortamlarından arınarak üzerlerindeki stres ve yorgunluğu dindirmek,sınırsız soğuk içeceklerimiz ile mutlu ve hoşnut etmek en uygun fiyatlar ile müşterilerimizin güvenliğini ve mutlu edebilmek için hassasiyetimizi koruyarak memnun edeceğiz. OOC::Legal birliklerin ve iyi insanların buraya gelip eğlenceli rollerin döndürülmesi,ve sıcak bir ortam yaratıp iyi arkadaşlar edinmesi ve mekanımızın bağlılığını,güzel ve ferah içeceklerimi almalarını sağlayıp güzel roller döndüreceğiz.))

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  (Yeni oyuncuların daha iyi bir rol ortamı ve sunucuya bağlılık getirilmesi için mekanı güzel bir şekilde güzel insanlarımız ile yeni oyuncularımızın gözüne güzel görünmesini sağlayacağız,rol ortamlarını arttıracağız. Sürekli işyeri içinde değil yoldan geçen insanların dikkatini çekebilmek için Mekan önüne araçlar ile ve sohbetlerimiz ile insanları kendimize çekerek ferah,sevgi dolu ve sıcak bir ortam yaratıp insanlarımızı kendimize çekeceğiz,böylelikle sunucunun gözde yerleri olmak için çalışacağız ve sunucuya ferah sevgi dolu ve sıcak bir ortam katacağız.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (Devlet çalışanları ve Los Santos'un sevgili insanları barımıza gelmesi ile birlikte saygılı güzel bir ortam yaratmak için soğuk ferah ve yeni içeceklerimizin tadına vararak güzel bir gün ve ortam yaratarak Los Santos'un güzel gecelerini bu barda sahiplenecektir.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "FurKy"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı SayMyName

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2024, 13:18
Toplam oynama: 187 gün, 6 saat
Ynt: Reina Club & Bar - İşyeri başvurusu
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2020, 12:03:42 »
BAŞARILAR

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Ynt: Reina Club & Bar - İşyeri başvurusu
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2020, 18:14:18 »
Başvurunuz detaylıca incelenip kabul edilmiştir. İşyeri tanıtımını 24 saat içinde aktif hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42