sana şöyle söyliyim kanalını ilk açtığın zaman seni severdim çekiliş yapmaya başladın zamanla yan hesapların olduğunu öğrendim arkadaşlarım anlattı bana zaten hesabın levelindendir şudur senin amacın like olsun abone atsınlar paylaşsınlar en azından ben kazanayım izleyiciler mal zaten kafasındasın ondan sonra rinada bir birlik açtın iyi oyuncu çekti kimse senin ne halt olduğundan haberi yok geldiler birliğine sıkıp sıkıp q attın o kadar paran varken düşüp rk olup ezilceğine diyeceğim q atarak daha acınası duruma düşmüşsün, ondan sonra yok bırakıyorum rinayı diyip yeni sunucu açmışsın ve o youtubedeki hala farkına varmayan kitlen geldi sunucuna ve zamanla insanlar bazı şeylerin farkına varıp o sunucudan ayrıldılar sende baktın gitmiyor kapattın sunucuyu biraz ara verdin sonra yine aynı arkadaşlarınla sunucuya geri döndün ve geçmişi böyle olan birisinin oyuncu tarafından iyi bir yaklaşım alacağını hiç sanmıyorum bence başlama youtubede herşeyi belli ettin zaten
bu yorumu yazdıktan sonra yine kanalına bakayım dedim ve ne göreyim
Çekilişe katılmak için abone ol, like at, Referans Belirle'ye YT-UG yaz ve yorum olarak "Katılıyorum, Ad Soyad" şeklinde yorum atınız.
.