Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sizce Twitch'e başlamalı mıyım?

Başlatan patnoss, 03 Nisan 2020, 04:32:11
Okunma sayısı 2003 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ocak 2025, 22:43
Toplam oynama: 164 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:30
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Sizce Twitch'e başlamalı mıyım?
« Yanıtla #50 : 11 Nisan 2020, 00:14:16 »
Sadece SAMP üzerine yoğunlaşıp Twitch üzerinde başarı elde etmeyi beklememelisin. Çeşitlilik sunabileceğine ve insanların ilgisini çekebileceğine inanıyorsan başlamak senin için iyi olabilir. Bu tamamen sana kalmış.

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
« Yanıtla #51 : 11 Nisan 2020, 02:25:06 »
hayır

Çevrimdışı Purse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2021, 04:21
Toplam oynama: 76 gün, 0 saat
« Yanıtla #52 : 11 Nisan 2020, 02:32:07 »
Sadece SAMP üzerine yoğunlaşıp Twitch üzerinde başarı elde etmeyi beklememelisin. Çeşitlilik sunabileceğine ve insanların ilgisini çekebileceğine inanıyorsan başlamak senin için iyi olabilir. Bu tamamen sana kalmış.

Çevrimdışı marcuus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Şubat 2021, 19:43
Toplam oynama: 115 gün, 15 saat
« Yanıtla #53 : 11 Nisan 2020, 03:30:35 »
sana şöyle söyliyim kanalını ilk açtığın zaman seni severdim çekiliş yapmaya başladın zamanla yan hesapların olduğunu öğrendim arkadaşlarım anlattı bana zaten hesabın levelindendir şudur senin amacın like olsun abone atsınlar paylaşsınlar en azından ben kazanayım izleyiciler mal zaten kafasındasın ondan sonra rinada bir birlik açtın iyi oyuncu çekti kimse senin ne halt olduğundan haberi yok geldiler birliğine sıkıp sıkıp q attın o kadar paran varken düşüp rk olup ezilceğine diyeceğim q atarak daha acınası duruma düşmüşsün, ondan sonra yok bırakıyorum rinayı diyip yeni sunucu açmışsın ve o youtubedeki hala farkına varmayan kitlen geldi sunucuna ve zamanla insanlar bazı şeylerin farkına varıp o sunucudan ayrıldılar sende baktın gitmiyor kapattın sunucuyu biraz ara verdin sonra yine aynı arkadaşlarınla sunucuya geri döndün ve geçmişi böyle olan birisinin oyuncu tarafından iyi bir yaklaşım alacağını hiç sanmıyorum bence başlama youtubede herşeyi belli ettin zaten

bu yorumu yazdıktan sonra yine kanalına bakayım dedim ve ne göreyim

Çekilişe katılmak için abone ol, like at, Referans Belirle'ye YT-UG yaz  ve yorum olarak "Katılıyorum, Ad Soyad" şeklinde yorum atınız.

.

Çevrimdışı manamino

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ocak 2022, 13:16
Toplam oynama: 45 gün, 15 saat
« Yanıtla #54 : 11 Nisan 2020, 18:24:21 »
sana şöyle söyliyim kanalını ilk açtığın zaman seni severdim çekiliş yapmaya başladın zamanla yan hesapların olduğunu öğrendim arkadaşlarım anlattı bana zaten hesabın levelindendir şudur senin amacın like olsun abone atsınlar paylaşsınlar en azından ben kazanayım izleyiciler mal zaten kafasındasın ondan sonra rinada bir birlik açtın iyi oyuncu çekti kimse senin ne halt olduğundan haberi yok geldiler birliğine sıkıp sıkıp q attın o kadar paran varken düşüp rk olup ezilceğine diyeceğim q atarak daha acınası duruma düşmüşsün, ondan sonra yok bırakıyorum rinayı diyip yeni sunucu açmışsın ve o youtubedeki hala farkına varmayan kitlen geldi sunucuna ve zamanla insanlar bazı şeylerin farkına varıp o sunucudan ayrıldılar sende baktın gitmiyor kapattın sunucuyu biraz ara verdin sonra yine aynı arkadaşlarınla sunucuya geri döndün ve geçmişi böyle olan birisinin oyuncu tarafından iyi bir yaklaşım alacağını hiç sanmıyorum bence başlama youtubede herşeyi belli ettin zaten

bu yorumu yazdıktan sonra yine kanalına bakayım dedim ve ne göreyim

Çekilişe katılmak için abone ol, like at, Referans Belirle'ye YT-UG yaz  ve yorum olarak "Katılıyorum, Ad Soyad" şeklinde yorum atınız.

.
+1223232435464313123242343453545463464757546856867896724235346

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
« Yanıtla #55 : 11 Nisan 2020, 18:45:29 »

Çevrimdışı Godless

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anton Valery Lv.18
Son giriş: 03 Şubat 2022, 12:04
Toplam oynama: 101 gün, 20 saat
Birlik: *** ***zzy

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2020, 11:58
Toplam oynama: 79 gün, 11 saat
« Yanıtla #57 : 12 Nisan 2020, 11:08:34 »
Seni severim çekilişi ben kazanınca ilk kez birisi dolandırmayıp parayı atmıştı ki seni çok uzun zaman önceden biliyordum
Bu rina -10 yaş kitlesine bakma yaptığın hatalardan dolayı kinlenmiş aptallaşmış bir çok kişi var
Twitch başlamanı öneririm

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Ocak 2024, 20:24
Toplam oynama: 9 gün, 22 saat
Ramon Banks Lv.22
Son giriş: 17 Aralık 2023, 21:01
Toplam oynama: 130 gün, 1 saat
« Yanıtla #58 : 12 Nisan 2020, 12:34:24 »
Seni severim çekilişi ben kazanınca ilk kez birisi dolandırmayıp parayı atmıştı ki seni çok uzun zaman önceden biliyordum
Bu rina -10 yaş kitlesine bakma yaptığın hatalardan dolayı kinlenmiş aptallaşmış bir çok kişi var
Twitch başlamanı öneririm
peki diyip kendin 10 yaşında olman?

Çevrimdışı Floozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2022, 17:16
Toplam oynama: 291 gün, 21 saat
« Yanıtla #59 : 12 Nisan 2020, 12:51:16 »
Eski videolarında milletin anasına bacısına küfür ediyordu o konuda haklısınız. Son videolarına baktığımda ise etmiyor (bildiğim kadarıyla)  yaptığı hataların farkına vardı ve yapmamaya başladı.  Bence bu çocuğun üstüne fazla gidiyorsunuz. O nun yerinde siz olsaydınız ne olurdu peki? Biraz kendinizi onun yerine koyun. Size böyle birşey yapılsa hoş olur muydu?
Biz gidip tüm polis departmanına küfür edip Youtube'a paylaşmazdık, gidip oyuncuların anasına küfür edip video paylaşmazdık, yaralıya düşünce q atmazdık. Kısaca onun yerinde olamayız, çünkü onun yaptıklarını yapmazdık.