Tanıtımında bir sorunun yok eyvallah, ama ben ne 42 yaşında bir kaptan (yüzbaşı) gördüm nede duydum. Biraz saçma kaçmış. Burada senin bilgini sorgulamıyorum eyvAllah yönetemediğin departmana da karışmak bana düşmez ama departman sunucunun bel kemiği kardeşim. Departman şuan bana göre robot gibi çalışıyor (kendi aralarında olan rolleri sarmıyorum, dışarıdan böyle gözüküyor). Dediğim gibi kanka, departmanın bana göre biraz daha iyileştirilmesi gerekiyor rol açısından biraz daha imkan tanınırsa daha tatlı olur şahsen. Halkla biraz daha içli dışlı roller olsa (polis-halk arasında bir mekanda soru-cevap gibi.). Yaralı halde düşen herifi memur ilk kelepçeliyor sonra departmana hiç bir şey olmamış gibi yönlendiriyor. Bunu bende yaşadım, birileri tarafından vuruldum çatışmada. Departman geldi /do'dan yaralı olduğumu belirtmeme rağmen kesinlikle üstüne toz kondurulmayan departman üyesi abilerim beni yaralı durumdayken araca taşıdı ve rol süreci gereği karakterimi CK etmek zorunda kaldım.
Departman çok sistemsel çalışıyor, rollere önem veren bir kaç kişi var. Bu arada teğmen command team'a girmiyor he.