Kültürü yansıtabildiğinizi düşünmüyorum. Benim fikrimce rollerin çoğu sadece forum sayfası boş kalmasın, rol olsun diye atılan roller. Rolleri daha geliştirebileceğiniz ve kültürü daha iyi anlayabileceğiniz bir rehbere bakmanızı öneririm. Dört veya üç sayfa boyunca çeşitli şekillerde emotesiz, herhangi bir rol barındırmayan ss'ler gördüm. Uyuşturucu rolleri dışında başka rollere yönelmenizi öneririm, uyuşturucu onayınız olabilir, bu güzel bir şey ancak sürekli olarak tek sayfada ard arda yedi tane uyuşturucu rolü görmek pek de iyi bir görüntü değil. Kendinizi geliştirmenizi öneririm.
sadece son üç sayfadaki u rolleri ve emotesiz-yazısız roller hakkında sana hak veriyorum, bunun farkındayım ve düzelteceğim
onun dışında iki üç sayfaya bakıp 280 sayfalık birliğe kültür yansıtamıyor diyorsun
iyi rol yaparız gıkınız çıkmaz, iki yazısız ss atarız nasawelle kültür yansıtamıyor
east nashville'yi senden iyi yaparım diyorsan buyur, takip ediyor olacağım
daha fazla yorumlaşmaya gerek yok, yanıtlamak istiyorsanız yorumunuzu reklam etmek yerine iki tık uzakta olduğunuz forum özel mesajı üzerinden atabilirsiniz
adamsın öncel