Sadece bir eleştiri yapmak istiyorum, yanlış anlamanızı istemem Gökmeni tanıyorum ve yaptığı rolllere ve kendisine saygı duyuyorum. Bildiğim kadarıyla Hood bölgeli bir birliksiniz rollerinizi gerçeğe yatkın yapmalısınız tabi bu herkes için geçerli ama sizin için daha da fazla-- nedeni. Forumda biliniyorsunuz ve yetkililerin güvenini kazanmışsınız, ama bu yaptığınız rol saçma, aşırı saçma, Tanımadığınız bir herif geliyor mal ve silah istiyor aranızdan biri her şey normalmış gibi onun yaptığı saçma role karşılık verip işini görüyor ve para kazanıyor. Bu kadar basit olmamalı, biz gerçeğe yatkın rol yapıyoruz. Lütfen sizde daha fazla yatkın olun. https://hizliresim.com/fuqADi
Kanka şimdi şöyle açıklayayım, sokağa bu tarz gelenlere direk gel işte şu kadar şu kadar demiyoruz. Bu arkadaş Douglas orada bir hata yapmış, ben bunları zaten hani ilk gelene bilgi vermeyin diye bilgilendiriyorum. Douglas adlı arkadaş hata yapmış. Bizim en önem gösterdiğimiz konu bu zaten ki bunun üstüne düşüyoruz. Gelenin güvenini sağlıyoruz, sokağa gelipte direk "Toz var mı?" diyen tiplemelere yok diyoruz, işte alakamız yok falan diyoruz. Bu ss'de arkadaşımız hata yapmış, eleştirin için teşekkürler.