Açıkçası bu birliğe karşı hiç olumlu olarak gelmedim arka sokaktan ev aldık Latin rolu yapıyoruz moruk afk dan çıktığımızda tarandık sonra zeki arkadaş hemen hood sınırları yanımızda bizi içeriye sokmaya çalışıyor çok zekiya direk size karşı eksi olarak geldim onay alınca rahatlama mı geldi anlamadım kendinizi düzeltin diyeceğim fakat dm yapan adama ne söylersen söyle
Dün discorda gelip, küfürleri saydıran sizsiniz. Kimseyle düşmanlığımız yok iken nasıl sizi tarıyoruz anlamıyorum, çok güzel yalan atmayı başarıyorsun. Ama emin ol neyin peşin de olduğunu kendin de biliyor, herkesde anladı, cidden şuan ki halin acı bir durum.
Bir karışıklık olmuş olabilir mi çünkü biz kimseye küfür etmedik kendi discordumuzdan hiç çıkmadık ooc olarak toplanmaya davet ediyorum sizi
O sıkan adam bizden değil, bizim hood tarafında size sıktığı için siz yanlış anlamış olabilirsiniz. Bu konu burda bitsin, daha fazla tanıtımda bunlara gerek yok. O sıkan bizden değil yani...
Neden isminiz aynı peki skin bile aynı @RaDoN
tanıtım kirletmekten başka vasfınız yok, tek yapabildiğiniz atıp tutmak.
Bırak aynı birliği yanımızdan bile geçmemiş, bizle rol yapmamış kişilere bizden diyorsunuz; dm atıyo diyorsunuz. Şu iletiyi atana kadar arka sokakta rol yapan bir birlikten, senin varlığından haberimiz bile yoktu. Zaten çatışmaya falan da gitmiyoruz, sadece sokağa sıkanlara karşılık. Kaldı ki tarandık, hoodda çağırıyor gibi şeyler diyorsun. Elin armut toplamıyor diye düşünüyorum, UCP kısmından şikayet aç.
20:20 ekleme* Bizim adamın ismi RadoN, sen diyorsun RaDoN. Allasen, dalga mı geçiyorsun?