Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Maestro - Ofis Başvurusu

Başlatan Maestro, 30 Mart 2020, 00:24:48
Okunma sayısı 195 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maestro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Glory Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Nisan 2020, 21:09
Toplam oynama: 41 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Maestro - Ofis Başvurusu
« : 30 Mart 2020, 00:24:48 »

1.01: Ofis kordinatları(/pos): 1009.09, -1295.57, 13.54, 1.52

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki yerinin ekran görüntüsü:
Spoiler:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis numarası: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir planını yazın, ofis nasıl işleyecek? Ofis, 2.el araç alım satım ve takas için kullanılacak, ofisin ön tarafındaki yerlere araçlar çekilip araç satım işlemleri gerçekleşecek. Araçlarımızın satım ve alım işlemlerinin daha kolay gerçekleşmesi için ve finansal konuda kolaylaşması için bu ofisi kullanacağız.Gerek legal olsun gerek illegal olsun ofisimiz bizim için ana merkez olacak.

1.06: Hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın. Şehirdeki insanların daha rahat 2.el araç alım,satım,takas yapabilmesi için kullanacağız. Ayrıyeten illegal işlerimizin toplantıları olsun görüşmeleri olsun bu ofis'de gerçekleşebilecek.

1.07 İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak? İnsanların daha kolay 2.el araç alıp satabilmesine sağlayacak ve takas yapabilmesini sağlayacağız, biz bu yönde insanların araç alıp satmalarını kolaylaştıracağız ve 1 numara olacağız. Genelikle insanları araç alım satımına teşvik edeceğiz.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Maestro - Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2020, 03:26:56 »
Ofis başvurunuz kabul edilmiştir. Ofisiniz açıldığı andan itirbaren Ofis tanıtımını 24 saat içinde aktif  hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42