İnsanlar dünyaya bir defa gelir. Doğar, büyür ve ölürler. Bu 3 aşama içerisinde her insan kendi hür iradesine dayanarak istediği şekilde yaşamalıdır. Bir insan sırf homoseksüel bir tercihe sahip diye onu hayvan yerine koyamazsınız veyahut homofobikler insanların "acaba bana ters yapar mı? Bana yürür mü?" gibi cümleler kurması çok itici. Heteroseksüel insanlar nasıl karşı cinse sevgi duyduğunda ona bir şekilde açılmak isterse aynı şekilde homoseksüellerde kendi tercihlerindeki insanlara açılır. Ben homofobik bir insan veya homoseksüel bir insan değilim. Fakat bu yukarılarda yazmış olduğunuz ağır yazılar, hakaretler ve dışlamalar onları intihara kadar sürükleyebiliyor. İnanın bana homoseksüel insanların içinde kötülük olmuyor. Yorum yapıp hakaret eden çoğu kişi belli bir yaşın altındaki kısım. Bu kadar fazla yazmak istemezdim fakat artık 2020 yılındayız ve bu tür şeyler her gün daha fazla çoğalacak. Bırakın insanlar nasıl rahatsa öyle yaşasın. Emin olun dünyadaki tek sorun cinsel tercihler değil... Okuduysanız teşekkür ederim.