Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LGBT - Eş Cinsellik

Başlatan Porcelain, 29 Mart 2020, 02:32:35
Okunma sayısı 4725 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Nisan 2020, 13:24
Toplam oynama: 74 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
Ynt: LGBT - Eş Cinsellik
« Yanıtla #21 : 29 Mart 2020, 16:07:57 »
tercihim değil, saygı duyarım ama hoşuma gitmez

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 29 Mart 2020, 17:03:54 »
tercihim değil, saygı duyarım ama hoşuma gitmez

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #23 : 29 Mart 2020, 17:17:34 »
Küfür ve tartışma yaratacak yorumlar kaldırıldı, dikkatli olunuz.

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
« Yanıtla #24 : 29 Mart 2020, 17:28:06 »
Şahsi görüşüm; Ülkemizdeki eşcinseller, çok rahat davranıyor. Kimse yanlış anlamasın ama aşırı fazla rahatlar. Yani bir kız gibi değilde (erkekler için söylüyorum) böyle nasıl desem, biraz daha erkekçi ve troll davranıyorlar. Bu sebepten dolayı toplum bazında kötü karşılanıyor. İtici oluyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #25 : 29 Mart 2020, 17:36:33 »
boranın barda beni kıstıran sen miydin lao

Çevrimdışı Fuego

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 16 Ocak 2023, 01:08
Toplam oynama: 23 gün, 2 saat
« Yanıtla #26 : 29 Mart 2020, 18:13:22 »
Ic olarak eşcinsel karakter canlandırıyorum. Ooc olarakta eşcinselim. Hastalık ya da tercih değil. Heterosexuellik (karşı cinse ilgi duymak) ya da homosexuellik (kendi cinsine ilgi duymak) gen-çevre etkileşimi (epigenetik) , doğum öncesi ve sonrası hormon dağılımları gibi faktörler sonucunda zaman içerisinde gelişir. Birinin diğerine herhangi bir üstünlüğü yoktur. 250bine yakın hayvan türünde de eşcinsellik gözlemlenmiştir. İnsanlar içerisinde %6 eşcinsel, %24 bisexuel-pansexuel, %1 transexuel, %1.5 intersexuel, %1 asexuel olmak üzere %33 LGBTI bireyi vardır.
Sen ve Sam adındaki arkadaşın rollerini çok takdir ediyorum.
Teşekkür ederim, normalde feminen olmayan, masculen bir gay karakter canlandırmak isterdim ama feminen olmayınca da karakter eşcinselliğini belli edemiyor ve sevgili bulamıyor.

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Haziran 2023, 23:42
Toplam oynama: 52 gün, 9 saat
« Yanıtla #27 : 29 Mart 2020, 18:19:37 »
Şahsi görüşüm; Ülkemizdeki eşcinseller, çok rahat davranıyor. Kimse yanlış anlamasın ama aşırı fazla rahatlar. Yani bir kız gibi değilde (erkekler için söylüyorum) böyle nasıl desem, biraz daha erkekçi ve troll davranıyorlar. Bu sebepten dolayı toplum bazında kötü karşılanıyor. İtici oluyor.
Eğer gerçekten özgür bir ülke olsaydık emin ol onlar da fazla abartmazlardı. Türkiye koşulları o şekilde davranmaya itiyor insanları, bunları görün lütfen...

Çevrimdışı H.M.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Mart 2023, 23:11
Toplam oynama: 64 gün, 20 saat
« Yanıtla #28 : 29 Mart 2020, 18:26:32 »
Ic olarak eşcinsel karakter canlandırıyorum. Ooc olarakta eşcinselim. Hastalık ya da tercih değil. Heterosexuellik (karşı cinse ilgi duymak) ya da homosexuellik (kendi cinsine ilgi duymak) gen-çevre etkileşimi (epigenetik) , doğum öncesi ve sonrası hormon dağılımları gibi faktörler sonucunda zaman içerisinde gelişir. Birinin diğerine herhangi bir üstünlüğü yoktur. 250bine yakın hayvan türünde de eşcinsellik gözlemlenmiştir. İnsanlar içerisinde %6 eşcinsel, %24 bisexuel-pansexuel, %1 transexuel, %1.5 intersexuel, %1 asexuel olmak üzere %33 LGBTI bireyi vardır.
Sen ve Sam adındaki arkadaşın rollerini çok takdir ediyorum.
Teşekkür ederim, normalde feminen olmayan, masculen bir gay karakter canlandırmak isterdim ama feminen olmayınca da karakter eşcinselliğini belli edemiyor ve sevgili bulamıyor.
Sonuçta rol denen olgu dışa dönük olduğu için doğru bir tercih olmuş. Bu arada hastalık diyenler hayatlarında gerekli bilinci sağlayamamış kişiler... belki yaştan; belki de cehaletten.

Edit: Diğer arkadaş Sam değil Sawyer olacaktı.

Çevrimdışı catwalk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Eylül 2024, 21:18
Toplam oynama: 231 gün, 22 saat
« Yanıtla #29 : 29 Mart 2020, 19:05:33 »
Eş Cinsellerin "saygı duyun" çırpınışlarına karşıyım. Kime saygı duyacağıma ben karar veririm. Zaten, saygı duyduğum kişi veya topluluk oldukça azdır. Yani sen bir erkeksin, kalkıyorsun bir erkek ile yattığını söylüyorsun, sonra benim suratıma bakıp, "saygı duy" diyorsun. Bu konu beni alakadar etmiyor ki. Neden çırpınıyorsun? Ben bir kadından hoşlanınca, kalkıp açıklama yapmıyorsam, sen de yapma. Birkaç çapulcunun sözlerinden gaza gelip, sitelerde bastıra bastıra "eş cinselim ben moruk" diye söylemlerde bulunanlara da karşıyım. Yani sen, feminen tavırlara sahip bir eş cinsel erkek olduğunu varsay, en homofobiği bile sen konusunu açmadığın sürece, muhabbetini yapmaz kavga tartışma vs. çıkarmaz. Eş cinselleri bir güruh olarak da görmüyorum, onu belirtmek isterim. Karşı olduğum noktayı belirttim. Yoksa kimin kime yasladığı beni ilgilendirmiyor. Yani fikirlerim kısaca bu kadar, bir kişiyi (konu üzerindeki) hedef alarak yazmadım bunları, konuşma tarzında yazdığım için şahsiyete yazılmış gibi gözüküyor ama genele söylem olarak, algılanabilirse doğrusu olur.