Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LGBT - Eş Cinsellik

Başlatan Porcelain, 29 Mart 2020, 02:32:35
Okunma sayısı 4741 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LGBT - Eş Cinsellik
« Yanıtla #110 : 13 Nisan 2020, 14:24:34 »
SEN KESİN ŞİMDİ KENDİNİ LGBTLİLERE SİKTİRİRSİN AMK DS:QMWQ:MFŞQWÇMFASMFAM:WQÖMFQWOP NEYSE NEYSE LGBTYİ LAİKLİK OLARAK GÖRMEYE DEVAM EDİN PİSLİK LANETLER.
Sen ne kokladın bilmiyorum ama, neyse boşver. Bak keyfine ya, kiminle muhattap oluyorsam.

Çevrimdışı Hela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Eylül 2021, 00:35
Toplam oynama: 10 gün, 13 saat
Birlik: ****** ***ily
« Yanıtla #111 : 13 Nisan 2020, 14:42:21 »
İnsanlar dünyaya bir defa gelir. Doğar, büyür ve ölürler. Bu 3 aşama içerisinde her insan kendi hür iradesine dayanarak istediği şekilde yaşamalıdır. Bir insan sırf homoseksüel bir tercihe sahip diye onu hayvan yerine koyamazsınız veyahut homofobikler insanların "acaba bana ters yapar mı? Bana yürür mü?" gibi cümleler kurması çok itici. Heteroseksüel insanlar nasıl karşı cinse sevgi duyduğunda ona bir şekilde açılmak isterse aynı şekilde homoseksüellerde kendi tercihlerindeki insanlara açılır. Ben homofobik bir insan veya homoseksüel bir insan değilim. Fakat bu yukarılarda yazmış olduğunuz ağır yazılar, hakaretler ve dışlamalar onları intihara kadar sürükleyebiliyor. İnanın bana homoseksüel insanların içinde kötülük olmuyor. Yorum yapıp hakaret eden çoğu kişi belli bir yaşın altındaki kısım. Bu kadar fazla yazmak istemezdim fakat artık 2020 yılındayız ve bu tür şeyler her gün daha fazla çoğalacak. Bırakın insanlar nasıl rahatsa öyle yaşasın. Emin olun dünyadaki tek sorun cinsel tercihler değil... Okuduysanız teşekkür ederim.

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #112 : 13 Nisan 2020, 23:42:14 »
Bı sınıra kadar saygım var fakat neden yani niye böyle bı şey yaparsın ki

Çevrimdışı Szamjklam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2020, 12:38
Toplam oynama: 3 gün, 12 saat
« Yanıtla #113 : 14 Nisan 2020, 15:15:53 »
uzaklaş burdan  >:(

Çevrimdışı Pink

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2023, 19:11
Toplam oynama: 234 gün, 14 saat
« Yanıtla #114 : 14 Nisan 2020, 16:31:48 »
Küfür ve flaming içeren yorumlar kaldırıldı, tekrarı halinde forumdan uzaklaştırma cezasına maruz kalabilirsiniz, forum kurallarına ve saygı çerçevesine uygun bir seviyede davranalım, iyi forumlar :)

Çevrimdışı WeaGuary!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Ocak 2022, 00:05
Toplam oynama: 127 gün, 9 saat
Birlik: ****OIT
« Yanıtla #115 : 15 Nisan 2020, 14:11:43 »
Eş cinsel birine karşı kendimi tam olarak göstermem, itici geliyor fakat saygı duyarım. Çünkü aslına bakarsan bu seçimden ziyade bir hastalık, normal bir erkek bir erkekten istesede hoşlanamaz? Yani bu eş cinsellerin yapmadığı bir seçim ama kendilerini tamamen buna çevirmek yerine birazcık ta normaller (hetero) gibi olmayı denemeliler.

üf fotoğrafın güzelmiş tanışalımmı

Çevrimdışı Porcelain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ocak 2021, 03:57
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #116 : 15 Nisan 2020, 21:01:04 »
Yok yok, benim illa burdaki üç beş zırtoyu gırtlaklamam lazım. Sokağa çıkmaya korkan, öz güvensizliğinden anime kızı fotosuyla etrafta dolaşan anti-sosyal weebler eş cinselliğe hastalık naraları atar olmuş. Komedisiniz birader. Yemez homolar sizi, rahat olun. İticiymiş de iticiymiş. Evlenecek gelin mi arıyorsunuz? Az ötede çullayın.

Ya kral, şimdi bak ben homofobik değilim. Tavır alacak tiplemeler spoilera bakmasın, bıçaklarım dinime imanıma.

Spoiler:
Kanka, diyelim gaysin. Erkek arkadaşınla yemektesin, yemekte menemen var hemde yeşil biberli... olay bu ya, yemekten sonra biriniz sevişmek istediniz, tabi o tutkuyla duramadınız ilerlediniz, iş sekse yöneldi. Neyse aga, dalgayı veren taraf olarak bakıyoruz olaya; içine bi' giriyorsun, çıkarken aletine domates kabuğu yapışmış... (biber de yapışabilir, hatta kesinlikle yapışır biber kızarınca yapışkan bir hal alıyor...) böyle bir şey mümkün mü? mümkünse bu olaydan sonra yine de devam ediyor musunuz?

BU SPOILER'A BAKMAK TEHLİKELİ VE YASAKTIR.
Spoiler:
Alıntı
mümkünse bu olaydan sonra yine de devam ediyor musunuz?

Devam ediyo'sanız, nasıl ediyorsunuz? umarım tadına falan bakmıyorsunuzdur:(

Lütfen eşcinsel bir arkadaşım bu konuya bir açıklık getirsin.

ne tada bakması la? zaten ilişki öncesinde anal temizlik yapılır. bahsettiğin durumun gerçekleşme ihtimali anca ilk kez deneyenlerde olabilir. her şey kişide bitiyo. başlık gizli eş cinsel kaynıyor bu arada

Çevrimdışı Donatus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 02:43
Toplam oynama: 31 gün, 15 saat
Birlik: ******* **oup
« Yanıtla #117 : 15 Nisan 2020, 22:09:37 »
LGBT olan bir sürü arkadaşım var tanıdığım bunlar kendi tercihleri değil doğuştan gelen bir özelliklerdir yüzlerine vurmamak onlar için en iyisi yoksa hayata küsüyorlar ama hepsi aynı değil bazıları hava olsun diye eşcinselim der ergenlikten dolayı bazılarıda gerçekten doğuştan geldiği için saklamayı tercih ediyor saklayan bir sürü arkadaşım var beraber taşak geçtiğimiz arkadaşlarımda var ama öyle birini görürseniz garip garip bakmayın yanlış anlayabiliyorlar az küfür yemedim aq önceden bana göre işin aslını öğrendikten sonra normal geliyor artık hiç beklemediğin insanlar bile eşcinsel olabiliyor.
Kendi tercihi ile olanda yokmu

Çevrimdışı Hieral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2024, 04:00
Toplam oynama: 21 gün, 13 saat
Son giriş: 25 Kasım 2023, 15:34
Toplam oynama: 180 gün, 15 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2023, 19:42
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #118 : 15 Nisan 2020, 22:18:24 »
iki cinsiyet vardır gerisi ruh hastalığı ve kişilik bozukluklarıdır fikrimi değiştirin
Ne gerek var ki .d

Çevrimdışı xan love

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Mayıs 2020, 06:43
Toplam oynama: 2 gün, 5 saat
Birlik: *********** AFT
« Yanıtla #119 : 15 Nisan 2020, 22:30:06 »
benim için pek bir problem yok fakat eş cinsel birisiyle muhattap olmam, kendi görüşüm