Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Soygun rolleri (Saat aralıklı)

Başlatan LastShotv2, 28 Mart 2020, 19:19:00
Okunma sayısı 557 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Soygun rolleri (Saat aralıklı)
« Yanıtla #20 : 31 Mart 2020, 01:21:42 »
Yönetimle rol diyorsun ama bence hiç bir illegal birlik LSPD(Yönetim) ile role girmez üstelik bu rolde silah ve jail sorunu varsa hiç girmez.
IC Jail ve silah sorununu dert edenler sözde illegal birliklerdir.Burası bir roleplay serveri ve illegal bir birlikte isen IC hapisi ve silahlarını kaybetmeye göze alarak İllegal olacaksın/bu işe giriceksin yoksa İllegal olmanın bi anlamı kalmaz.Ek olarak rol yapıyoruz bu işe girerek güzel bir illegal rol etkinliği olacak.

Bence katılan birlikler olur işin ucunda sağlam para var, bir tarafta hapis bir tarafta sağlam para bu işe girecek çok illegal birlik tanıyorum.

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
Son giriş: 04 Haziran 2022, 19:57
Toplam oynama: 42 gün, 18 saat
« Yanıtla #21 : 31 Mart 2020, 02:25:29 »
Yönetimle rol diyorsun ama bence hiç bir illegal birlik LSPD(Yönetim) ile role girmez üstelik bu rolde silah ve jail sorunu varsa hiç girmez.
IC Jail ve silah sorununu dert edenler sözde illegal birliklerdir.Burası bir roleplay serveri ve illegal bir birlikte isen IC hapisi ve silahlarını kaybetmeye göze alarak İllegal olacaksın/bu işe giriceksin yoksa İllegal olmanın bi anlamı kalmaz.Ek olarak rol yapıyoruz bu işe girerek güzel bir illegal rol etkinliği olacak.

Bence katılan birlikler olur işin ucunda sağlam para var, bir tarafta hapis bir tarafta sağlam para bu işe girecek çok illegal birlik tanıyorum.

Böyle düşünmen güzel eklenebilir ama Suçlar: Memurun canına kast (( 360 dk - 480 dk)) + Hırsızlık(Soygun): (( 120 dk - 360 dk )), Rehineler olucak ve buda cana kast etmek (( 300 dk - 360 dk arası )),  Yasadışı silah bulundurmak  ((90 - 120 dk )), Rehineyi Alıkoyma (( 240 dk - 360 dk )) yani bu suçların hepsini yiyecek olan bir kişi varsa gelsin ona ben para vereyim DM attırayım daha az yer?

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 31 Mart 2020, 06:47:49 »

Böyle düşünmen güzel eklenebilir ama Suçlar: Memurun canına kast (( 360 dk - 480 dk)) + Hırsızlık(Soygun): (( 120 dk - 360 dk )), Rehineler olucak ve buda cana kast etmek (( 300 dk - 360 dk arası )),  Yasadışı silah bulundurmak  ((90 - 120 dk )), Rehineyi Alıkoyma (( 240 dk - 360 dk )) yani bu suçların hepsini yiyecek olan bir kişi varsa gelsin ona ben para vereyim DM attırayım daha az yer?
Harika bir rol etkinliği geçecek kaçmasını beceren kaçacak.Ayrıca IC hapiste rol ortamı yok mu? İllegal olacaksan bu tür şeyleri göze alacaksın, mafyacılık değil RolePlay oynuyoruz.Ek olarak ben zaten Etkinlik olarak olsun diyorum mesela kaçan kişiler fazla para alır, yakalananlar daha az alır veya hiç almaz ve IC hapiste olmaz(Örnek verdim farklıda olabilir).Sonuç olarak bu bir etkinlik veya event, hem rol ortamı sağlanacak hem para kazanılıcak, haber ajanslarına rol çıkacak.RolePlay oynuyoruz bu tür etkinlikler önemli bana göre.

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
« Yanıtla #23 : 31 Mart 2020, 08:26:07 »
Harika bir rol etkinliği geçecek kaçmasını beceren kaçacak.Ayrıca IC hapiste rol ortamı yok mu? İllegal olacaksan bu tür şeyleri göze alacaksın, mafyacılık değil RolePlay oynuyoruz.Ek olarak ben zaten Etkinlik olarak olsun diyorum mesela kaçan kişiler fazla para alır, yakalananlar daha az alır veya hiç almaz ve IC hapiste olmaz(Örnek verdim farklıda olabilir).Sonuç olarak bu bir etkinlik veya event, hem rol ortamı sağlanacak hem para kazanılıcak, haber ajanslarına rol çıkacak.RolePlay oynuyoruz bu tür etkinlikler önemli bana göre.

Sen cidden LSPD'den ve bankanın içindeyken (kapana kısılmış bir şekilde diyoruz halk arasında) kaçabileceğini mi düşünüyorsun? Güzel bir hayal gücü ama Rina'da özellikle Adminlerle böyle bir rol yaparsan Hayal kırıklığına uğrarsın, ben LSPD'deyken Adamlara spec atıp banka içini görme rolü yapıyorduk yani böyle bir şey olacağını düşünüyorsan büyük yanılırsın. "LSPD'den kaçılmaz" en azından kural ihlali yapmadan kaçılmaz. :D Şu SV'de 1000 kişi lspd ile role giriyorsa en fazla 50 tanesi kaçabilmiştir yani bu dediğin biraz zor gibi bencee... Hapiste rol yapan ben rina hayatım boyunca kavga hariç hiç görmedim. 3 yıldır oynuyorum ve cidden bu dediklerinin olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
« Yanıtla #24 : 31 Mart 2020, 08:28:47 »
Bu Sv'de ancak Hera veya Bozy sistemi yapar ve Bazı GA+ adminlere bunları takip etmelerini söyler ve bu şekilde market soygunu 2 kişilik veya 5 kişilik banka soygunu tarzı şeyler olur. Fazlasını ummak bile büyük hüzün çünkü Yönetim ekibinde olmak ve yönetici olmak hiç kolay bir şey değil, Gerçek hayat, Bankalar, Makinalar, Sistemler, Oyuncular, Yetkili kadrosu ve daha sayamayacağın bir çok şeyle uğraşıyorlar. Yönetimden bunu beklemeni tavsiye etmem.

Çevrimdışı painterk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Mart 2024, 23:41
Toplam oynama: 167 gün, 8 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 22 Mart 2024, 16:58
Toplam oynama: 5 gün, 4 saat
« Yanıtla #25 : 31 Mart 2020, 22:09:52 »
Olsada güzel olur.                         Olmasada güzel olur.

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #26 : 02 Nisan 2020, 16:57:47 »
Yönetim ile anlaşıp onay alırsanız banka soygunu rolü gerçekleştirebilirsiniz.