Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Soygun rolleri (Saat aralıklı)

Başlatan LastShotv2, 28 Mart 2020, 19:19:00
Okunma sayısı 566 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Soygun rolleri (Saat aralıklı)
« Yanıtla #10 : 29 Mart 2020, 23:17:46 »
Linç atıcak LSPD üyelerine veya legallere sesleniyorum. Sizin tek amacınız para kasmak olabilir veya başka bir şey alama çoğunluk her zaman üstün gelir ve illaki sizlerde bazen çatışma gibi aksiyon içeren şeyler yapmak isteyebilirsiniz.
OK.

Çevrimdışı Purse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2021, 04:21
Toplam oynama: 76 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 30 Mart 2020, 01:47:35 »
Banka soygunu fazlasıyla saçma bir fikir. Genede burger shot, 7/24 gibi dükkanları soyma gelebilir. Kişi başı 3 günde 1 falan olabilir böyle şeyler. Bildiğim kadarıyla zorda değil. Lakin banka soygunu fazlasıyla saçma market kısmına destek

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
« Yanıtla #12 : 30 Mart 2020, 03:24:02 »
gereksiz

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
Son giriş: 04 Haziran 2022, 19:57
Toplam oynama: 42 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 30 Mart 2020, 04:25:04 »
24 saat 48 yerine haftada bir adminlerin yapacağı ortak etkinlikler olabilir, banka soygunu gibi etkinlikler olabilir 2 günde bir felan herkes yaparsa b*ku çıkar.

Adminler düzenlesin dediginiz, bu insanlarda isleri gucleri olan kisiler ve her hafta etkinlikle ugrascak halleri yok, bir ga gunde kac kisyle ugrasiyor veya kac ticket filan bakiyor belli degil bunun disinda bu insanlarinda gercek hayatlari var ve rol zevkleri var.

Güzel olabilir fakat 50k tatmin etmez gibi 5 kişi girsek ak-47 olsa üstümüzde yiyeceğimiz jail ve gidecek silah düşünürsek en az 100k bi zarar olur kimse 50k için bu riski göze alcanı sanmıyorum role girmek isteyen illaki olur ama kötüye kullanılabilcek bir sistem gibi geldi
Kötüye kullanilacak bir seyi yok sadece istiyenler soygunu yapabilir insanlari zorla 50k icin bankaya sokmuyorlar ve sistemden beles para olmasida beklenmemesi lazim ekonomi bir sekilde kendini cevirmesi gerek ve dusmesi gerek. Rol yapmak istiyenler soygun yapabilir.

Ve

Arkadaşlar sanirim bir yanlıs anlaşilma oldu, 48 saat dedigim bir dukkanı 48 saatte bir soymak yani 1 dukkan soyulduktan sonra 48 saat sonra soyulabilir. Rinada oyle 20 . 30 tane dukkanda yok en fazla 10 tane markt var ve sadece markerler icin demistim
Ve tabiki sure konusu uzatilabilir. 72 saat gibu filan 48 saat marketler, 1 hafta bankalar gibi

Bilinki bu sistem para için degil daha realistik bir rol zevki icin oneri olarak sunulmustur.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 30 Mart 2020, 04:48:02 »
Banka soygunu gelebilir fakat HP server tarzında değil 2-3 kişiylede değil.Bir birlik halinde 15-20 hatta mümkünse daha fazla kişiyle yapılmalı ve bu normal bir soygun değil büyük soygun olmalı.Tüm LSPD birimleri alarma geçer , Haber ajanslarına rol çıkar , illegallere rol çıkar fazlasıyla eğlenceli bir etkinlik olur ama biraz profesyonel olmak ve üst düzey rol bilmek lazım.

Ya da bunu üst yönetim ekibi özel olarak hazırlayıp etkinlik olarak yapabilir eğlenceli olur.Ayrıca özel maplerin kaldırılması illegal karakterlere büyük yara açtı o yaraya tedavi olarak bu tarz etkinlikler yapılabilir.

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
Son giriş: 04 Haziran 2022, 19:57
Toplam oynama: 42 gün, 18 saat
« Yanıtla #15 : 30 Mart 2020, 20:12:16 »
Banka soygunu gelebilir fakat HP server tarzında değil 2-3 kişiylede değil.Bir birlik halinde 15-20 hatta mümkünse daha fazla kişiyle yapılmalı ve bu normal bir soygun değil büyük soygun olmalı.Tüm LSPD birimleri alarma geçer , Haber ajanslarına rol çıkar , illegallere rol çıkar fazlasıyla eğlenceli bir etkinlik olur ama biraz profesyonel olmak ve üst düzey rol bilmek lazım.

Ya da bunu üst yönetim ekibi özel olarak hazırlayıp etkinlik olarak yapabilir eğlenceli olur.Ayrıca özel maplerin kaldırılması illegal karakterlere büyük yara açtı o yaraya tedavi olarak bu tarz etkinlikler yapılabilir.

Özel mapler sunucunun sağlığı daha rahat oyun zevki için kaldırıldı yani lag yapmamısı için kaldırıldı ve birliklere 20 objelik rol imkanı olcak bir hak verildi ve ücretsiz oldu.

Yönetimle rol diyorsun ama bence hiç bir illegal birlik LSPD(Yönetim) ile role girmez üstelik bu rolde silah ve jail sorunu varsa hiç girmez, rolde silahları yönetim temin etmesini ister ve bu rolde büyük olasılık LSPD kazancağı için hiç bir birliğin böyle bir role gireceğini sanmıyorum. Banka soygunu olmasa bile market soygunu olabilir.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #16 : 30 Mart 2020, 21:30:02 »
24 saat 48 yerine haftada bir adminlerin yapacağı ortak etkinlikler olabilir, banka soygunu gibi etkinlikler olabilir 2 günde bir felan herkes yaparsa b*ku çıkar.

Adminler düzenlesin dediginiz, bu insanlarda isleri gucleri olan kisiler ve her hafta etkinlikle ugrascak halleri yok, bir ga gunde kac kisyle ugrasiyor veya kac ticket filan bakiyor belli degil bunun disinda bu insanlarinda gercek hayatlari var ve rol zevkleri var.

Güzel olabilir fakat 50k tatmin etmez gibi 5 kişi girsek ak-47 olsa üstümüzde yiyeceğimiz jail ve gidecek silah düşünürsek en az 100k bi zarar olur kimse 50k için bu riski göze alcanı sanmıyorum role girmek isteyen illaki olur ama kötüye kullanılabilcek bir sistem gibi geldi
Kötüye kullanilacak bir seyi yok sadece istiyenler soygunu yapabilir insanlari zorla 50k icin bankaya sokmuyorlar ve sistemden beles para olmasida beklenmemesi lazim ekonomi bir sekilde kendini cevirmesi gerek ve dusmesi gerek. Rol yapmak istiyenler soygun yapabilir.

Ve

Arkadaşlar sanirim bir yanlıs anlaşilma oldu, 48 saat dedigim bir dukkanı 48 saatte bir soymak yani 1 dukkan soyulduktan sonra 48 saat sonra soyulabilir. Rinada oyle 20 . 30 tane dukkanda yok en fazla 10 tane markt var ve sadece markerler icin demistim
Ve tabiki sure konusu uzatilabilir. 72 saat gibu filan 48 saat marketler, 1 hafta bankalar gibi

Bilinki bu sistem para için degil daha realistik bir rol zevki icin oneri olarak sunulmustur.
Evet, onlarda insan fakat böyle bir arge en mantıklı şekilde böyle yapılır ve her hafta yerine ayda 1-2 kez yapılabilir. Hera'nın da herkese soygun izini vereceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı srestha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Aralık 2021, 17:47
Toplam oynama: 211 gün, 5 saat
« Yanıtla #17 : 30 Mart 2020, 21:32:43 »
En mantıklı yorum.  Belirli günlerde event gibi hafta da   1 2 kere gelebilir.  Hem karışıklık olmaz.

Çevrimdışı oncel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Evan Poole Lv.34
Son giriş: 18 Şubat 2024, 17:48
Toplam oynama: 211 gün, 5 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 21 Haziran 2023, 00:24
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 03 Kasım 2023, 19:33
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #18 : 31 Mart 2020, 00:07:19 »
Server hırsız-polis sunucusu değil, burası bir roleplay sunucusu, gereksiz.
Böyle bir durum olacak olursa adminlere rica edin, belki izin verirler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ağustos 2024, 02:03
Toplam oynama: 161 gün, 11 saat
Maya Flowers Lv.23
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 20:43
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #19 : 31 Mart 2020, 01:07:11 »
Güzel roller dönebileceği için bence olabilir riske girecek çok kişi tanıyorum