Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OgiBaba52-Bar Başvurusu.

Başlatan Prométheus, 28 Mart 2020, 15:54:28
Okunma sayısı 231 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Prométheus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Mayıs 2021, 04:37
Toplam oynama: 32 gün, 23 saat
OgiBaba52-Bar Başvurusu.
« : 28 Mart 2020, 15:54:28 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (Haftada 7 gün 16-17 saat aktif olarak oyunda bulunmaktayım.Aktif olarak oyunda bulunduğum süre zarfı içerisinde 14-15 saatimi iş yerine ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (2441.43, -1375.90, 24.00, 88.93)

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: (Redemption St. Bar)

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Bar/Kulüp)

2.05:İşyeri interioru: (Juice Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: ( 1998 yılında Phoenix'de dünyaya gözlerini açmıştır.Doğduktan 1 yıl sonra 1 yaşında ailesi onu bir çöplüğe bırakmıştır.Bir zaman sonra bebeğin ağlama seslerini duyan bir kadın kimin ağladığına bakmaya gitmiş.Bebeği görmüş hava da soğukmuş bebek üşümesin diye hemen almış,evine götürmüş.Kadın çok iyi kalpli bir kadınmış.Kadının Jackson adında bir de çocuğu varmış.Jackson da henüz 1,5 yaşındaymış.Bebeği bulan kadının adı Emma'ymış.Emma bulduğu bebeğin ailesini aramaya başlamış,uzun uzun her yerde bebeğin ailesini arıyormuş.Bir zaman sonra umudu kesilmiş ve bebeğe kendisi bakmaya karar vermiş.Ailenin durumu iyi değilmiş İki bebeğe bakacak güçleri yokmuş Emma sürekli evlere temizliğe gider para kazanırmış Evin babası ise Jackson doğduktan 3 ay sonra hayatını kaybetmiş.Emma tek başına iki bebeğe bakmakta güçlük çekiyormuş.Temizliğe gittiği zamanlarda bebekleri komuşuya bırakıyor,döndüğünde tekrar alıyormuş.Birden çöplükte bulduğu bebeğin henüz daha isminin olmadığı aklına gelmiş.Düşünmüş,taşınmış ve aklına Dwayne ismi gelmiş."Senin adın bundan sonra Dwayne'dir bebek demiş.Dwayne ve Jackson çok iyi anlaşan iki arkadaşlarmış.Zaman geçtikçe yavaş yavaş büyüdüklerinde daha da iyi anlaşmaya başlamışlar ve birer dost,sırdaş olmuşlar.Çocuklar büyüyüp 13 yaşında geldiklerinde para kazanmak için demir satmaya başlamışlar.Çöplükten harabe yerlerden demir,bakır bulup satarak annelerine para kazanma konusunda yardım ediyorlarmış.Durumları biraz daha düzelmiş.Ama Emma artık temizlik yapmaya gidemiyormuş yaşlanmış ve çeşitli hastalıkları ortaya çıkmış.Tüm görev çocuklara düşmüş.Tabii,haliyle çocuklar da telaşlıymış evi nasıl geçindireceklerini düşünüyorlarmış.Demir,bakır satma işinden büyük paralar kazanamayacaklarını anlamışlar ama başka yapacak işleri yokmuş.Bir gün yine demir ararken orta yaşlarda uzun boylu şık giyimli hafif kilolu bir adam görmüşler adam çocuklara acıyan bir yüz ifadesiyle bakıyormuş.En sonunda dayanamayıp çocuklarla konuşmaya gitmiş -''Çocuklar ben Simon,durumunuz pek iyi değil sanırım.Size yardım etmek isterim'' demiş.Çocuklarda güvenemeselerde merak etmişler adamın nasıl yardım edeceğini Jackson hemen atılmış Nasıl yardım edeceksin babalık? diye sormuş.Adam hafif sırıtmış Jackson'un bu sorusu karşısında.Pekala çocuklar çok uzatmayacağım hemen söze gireyim demiş ve başlamış anlatmaya.Bende eskiden sizin gibi demir,bakır arardım satardım geçimimi ondan sağlardım durumumuz hiç iyi değildi 5 kardeştik en büyükleri de bendim ve onlara bakmak zorundaydım.Sizi görünce çocukluğum aklıma geldi ve yardım etmek istedim.Amcam sayesinde parayla tanıştım,paranın verdiği huzurla,zenginlik duygusuyla tanıştım. Demiş. Jackson dayanamayıp sormuş ''Eee,bize nasıl para kazanacağımızı söylemeyecek misin ?''. Simon'da Peki uzatmayacağım söyleyeyim,Uyuşturucu ve silah ticareti yapacaksınız demiş.Çocuklar bir anda irkilmişler ama başka çareleri de yokmuş kabul etmek zorunda kalmışlar.Bir zaman sonra işi öğrenmişler ve artık kendileri,tek başına ticaret yapabiliyorlarmış.Çocuklar büyümüşler 22 yaşına gelmişler.Ve artık eskisi gibi fakir Jackson ve Dwayne yokmuş.İkisi de çok paralar kazanmış zengin olmuşlar.Ama bu süre zarfı içinde annelerine ilgi göstermemişler,para gözlerini kör edecek duruma gelmiş.Anneleri de hastalanıp hayatını kaybetmiş.Bunun üzerine iki arkadaş,kardeş,dost Los Santos'a taşınmaya karar vermişler.Ve orada kendi çetelerini kurmuşlar.Artık illegal işlere Los Santos'da devam ediyorlardır.Dwayne'nin çok bar açma isteği üzerine Jackson ile bu konuda biraz fikir sahibi olurlar daha sonra da Bar açmaya karar verirler.Ücreti de silah ve uyuşturucu ticareti yollarından karşılayacaktır.")

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC OLARAK:Redemption St.Bar'da herkesin eğlenebileceği rahat takılabileceği bir ortam kurmak istiyorum,düzenli etkinlikler yaparak Los Santos halkını eğlenceye,ve heyecana boğmayı planlıyorum.Her hafta farklı günlerde belirli saattler arasında mekanımızda İçki bedava olacak.İş yerimiz tarafınca isteğe göre yurt dışından çok ünlü markaların içkileri özel olarak getirtilecektir.  OOC:Oyuncuların her türlü rol ortamı yakalamasını,daha fazla rol yapıp rol konusunda gelişmelerini ve oyunculara değişik bir mekan göstermeyi planlıyorum.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  (Tüm Rina Roleplay oyuncularının rahatlıkla rol yapabileceği rol yapma konusunda zayıf olan oyuna yeni başlamış oyunculara da rol yapmayı öğretmek eğlenceli aktiviteler yaparak oyuncuların zevk almasını ve sürekli aktif olarak rol döndürmeyi istiyoruz ve yeni başlamış oyunculara rol öğrenmeleri konusunda çok büyük bir katkıda bulunacağımıza inanıyoruz.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (Açacağımız bar şehir ekonomisini ayağa kaldıracak,evde sıkılan insanlar,işten yeni gelen ve yorgun olan insanları eğlendirecek bir sürü çeşitli etkinliklere imza atacaktır.Hafta sonları isteğe bağlı ya da tamamen Sürpriz şarkıcı,sanatçılar getirtilerek güzel bir ortam yakalayacak.Din,ve ırk ayrımı yapılmadan herkes Bar'a girebilecek)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "OgiBaba52"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı a t l a s

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Nisan 2021, 22:59
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Ynt: OgiBaba52-Bar Başvurusu.
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2020, 18:25:40 »
Güzel bir tanıtım,inanıyorum ki tüm oyuncular için iyi olacaktır,başarılar. :)

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: OgiBaba52-Bar Başvurusu.
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2020, 05:21:57 »
Başvurunuz detaylıca incelenip kabul edilmiştir. İşyeri tanıtımını 24 saat içinde aktif hale getirmeniz gerekmektedir. @xoduzy

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42