Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kairos // İşyeri Başvurusu

Başlatan Blackrode, 26 Mart 2020, 13:27:03
Okunma sayısı 238 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blackrode

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Nisan 2024, 02:02
Toplam oynama: 111 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Kairos // İşyeri Başvurusu
« : 26 Mart 2020, 13:27:03 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın her günü tamamiyle aktifim, günümün 6 saatini iş yerine ayıracağım.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 2494.23, -1464.71, 24.02, 128.26

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İşyeri adı: Angel Car Wash

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Oto Yıkama

2.05:İşyeri interioru: Billiard Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Elenor uzun yıllar önce Almanya'dan Amerikaya babasının aldığı tehditlerden dolayı mecburi bir şekilde taşındı, babası Alman ordusunda rütbeliydi fakat birçok illegal iş ile uğraşıyordu, aralarından bazıları silah kaçaklığı, insan kaçakçılığı gibi... Babasının bir çok düşmanı vardı, illegal işlerini biliyorlardı fakat konduramıyorlardı, Amerikaya yeni taşındığı için bir düzen kurmaya çalışan, iş bulmakta da bir çok problem yaşayan Elenor, babasının düşmanları tarafından da tehdit ediliyordu. Elenor, yakın arkadaşı Olesya ile takılmaya başladığı için mecburen Caspian Bratva ilede karşılaşıyordu. Zamanla Bratva'nın işlerine katıldı, güzel bir ilerleme kaydetti. Çareyi Bratva'dan yardım almakta bulan Elenor işlerin birazda olsa yolunda gittiğini düşünürken, babasının düşmanları tarafından ailesinin katledilmesi üzerine Almanya ile ilişiğini tamamen kesti, bu travmayı atlatmasında yardımcı olan Caspian'a tamamen bağlandı. Günümüzde Elenor, Caspian'dan bir çocuğa hamile, işyerinin kirasını Caspian üstleneceği için hiçbir problem olmayacak.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
[IC] Açacağımız oto yıkama, ağırlıklı olarak araç şirketlerine hizmet edecek, araçların temizlik yükünü bünyesinde çok fazla araç bulunduran şirketlerin, ailelerin üzerinden alacaktır, yine şirketlere hizmet edeceği gibi, vatandaşlara, halka da hizmet edecektir.
[OOC] Sunucuda bir çok birlik bulunmakta, bunların hepsinin ortak olarak kullandığı bir kurum haline gelecek olan yıkamacı, bir çok illegal birliğinde ihtiyaçlarına destek olacak, karşılayacak.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  Sunucuda insanların yeni rollere ihtiyacı var, biz farklılık olması açısından yeni bir konsept denemek istedik, bu konsept sunucuya yeni bir soluk, yeni bir atmosfer getirecek. Bulunduğumuz bölgede bir çok hood onayı almış birlik var, hatta bir kaçı ile IC olarak görüşmelerimizi yaptık, hepsi ile etkileşim içinde olacağız, aktif bir rol ortamı kuracağız.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehirde bir çok büyük aile, birçok holding ve şirket var. Tabii bu şirketlerin bünyesinde kullanılan bir çok araç var. Bu araçların bakım ve temizlik konusunu bu şirketlerin üzerinden alacağız, bu yükü biz sırtlanacağız. Şirketlere ve ailelere hizmet edeceğimiz gibi oto yıkamamız halkımıza da açık olacak, temizlik ve hijyen bugünlerde hepimize gerekli.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Kairos" ; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Blackrode

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Kairos // İşyeri Başvurusu
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2020, 17:08:34 »
Şayet onaylanırsa, illegal birlikler bizi paravan olarak kullanarak işlerini halledebilirler, bu da aktif rol ortamı demektir, başarılı olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Xuper

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dmitriy Ruby Lv.26
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2023, 11:31
Toplam oynama: 123 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2020, 19:23:07 »
Benim bildiğim sadece bar/kulüp ve restaurant açılabiliyor.

Çevrimdışı Blackrode

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2020, 23:04:04 »
Benim bildiğim sadece bar/kulüp ve restaurant açılabiliyor.

Evet öyle, bu yüzden sunucuda böyle bir şeyin ilk kez yapılacağını söyledim zaten.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44