Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[NEW PLAYER][KARAKTER TANITIMI] Wayne Queen

Başlatan oscuro, 13 Eylül 2017, 03:11:40
Okunma sayısı 461 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oscuro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Mayıs 2022, 18:23
Toplam oynama: 2 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
[NEW PLAYER][KARAKTER TANITIMI] Wayne Queen
« : 13 Eylül 2017, 03:11:40 »
Wayne Queen

Genel Bilgiler

Adı: Wayne
Soyadı: Queen
Baba Adı: Actor
Anne Adı: Alaina
Dede Adı: Wayne
Doğum Yeri: Amarika/Los Santos

Fiziksel Özellikleri

Göz Rengi: Siyah
Saç Rengi: siyah
Ten Rengi: Siyahi
Boy: 1.87
Kilo: 82

Hobileri

Spor yapmak.
Arabasına binmek.
Atış Talimi.
dövüş talimi.
Sevdiklerinin yanında olmak

OTO-Biyografi

Merhaba;

Ben Wayne 1993 Yılında Los Santos'da doğdum. Şuanda 24 Yaşndayım. Boyum 187 kilom 80 KG'dir Annemin adı Alaina babamın ise Actor
Annem holding müdürüydü. Babam ise inşaat mühendisi. beni soracak olursanızda ben o sokaklarda gördüğünüz serseri adamlardan biriyim.
Ailemi uzun yıllar önce terk ettim. Zaten onların güzel olan hayatlarında benim gibi bir evlat onlar için utançdı, ara sıra arıyorlar tabi.
En çok özlediğim şey ise annemin yemekleri babamın azarlaması, bunu gençken anlamamıştım. Şuan aile ortamını o kadar çok özledim ki sanırım.
Bir çocuğun oyuncak istediği kadar inatcı sanırım. Tabi mahallemem evim arkadaşlarımda ailem oldular bu zamana kadar.
Herkesin bir hayat hikayesi olduğu gibi benimde vardı tabi bunları sizinle sanırım daha sonra paylaşacağım.
Genelde agrasif gibi görünsemde hayatı sallamayan bir insanım sürekli relax'ım yani fakat sinirlendiğim zaman elinden oyuncağı
alınmış çocuk asabiyetide oluyor. kullandığım maddeler yüzündende insanlar üzerinde farklı bir bakış açısı bırakmış olabilirim.
neyse ki şuan kullanmıyorum sadece satıyorum. Bunu burda söylemem aslında biraz garip değilmi? evet garip dediğinizi duyar gibiyim.
Ama görünen bir şey açıklama istermi istemez Yüce İsanın bildiğini sizlerdende saklayacak değilim. Ha! beni nerdemi bulursunuz?
Idlewood ve çevresinde bulabilirsiniz. genelde hayatımı uyuşturucu satarak ve milleti gasp ederek geçiriyorum sanırım buda benim
serseri selbest sitilim Ahaha! daha fazla uzatmak istemiyorum Homié hepinizi çok seviyorum!

Fotoğraf galerisi.