Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Neustra St. Gangste

Başlatan onur cimke, 24 Mart 2020, 18:51:29
Okunma sayısı 916 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onur cimke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Nisan 2022, 03:24
Toplam oynama: 110 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Neustra St. Gangste
« : 24 Mart 2020, 18:51:29 »
El Primer Paso

2000 yıllarında Apollon Neustra eski Vagoslarla takılır ailesini geçindirmek için uyuşturucu satardı. Eşi Silvia Neustra Vagos mahallesindeki çatışmalara alışmış her gün çıkan olaylara şahid oluyor ve evinde zapt etmesi zor 6 çocuk yetiştiriyordu. 2002 senesinde Vagos mahallesine sağlam bir baskın atarlar, çok fazla yaralı ve ölümleriyle tarihe o gün geçer. Apollon o gün mahalleden 6 çocuğunu ve eşini alıp "1980 - Model Buritto" aracına bindirir, şehir dışına bir kasabaya yerleşirler. 2004 senesinde Vagoslar unutulmuş bitmişti. Herkes Apollon gibi dağılmış yeni yaşamlar yeni aileler aramaya başlamıştır. Apollon Vagos çetesinde gördüğü uygarlığı, yaşamı boyunca çeteleşmeyi aklına kazımıştı. Dostlarını Vagos kardeşliğini  bozmayanları kendi oturduğu kasabaya davet etti. O gün ailenin özel insanlarıyla büyük bir toplantı yapıldı ve Apollon kendi ailesine o masada kurmaya karar verdi. Neustra St. Gangsta o gün tarihe kazınır.
Fin De La Felicidad

Şehir dışında bir kasabada büyümeye bağlılıklarını göstermeye devam ederler. 2007 senesinde çete inanılmaz derece sevilen Vagosların toplanıp latin kasabası ilan ettikleri yerde (300)Üçyüzü aşkın üye yer alır. Eski Vagos mahallesinde çoğunlukla savaşlar döner mahalle savunulurdu. Şimdiki kurulan hükümdarlıkda çocuklar blocklarda oynayıp, koşturabiliyor ticaretler rahat bir şekilde sürüyordu. Apollon uyuşturucu ticaretine, silah ticaretine önem verir gelir kaynağını hep kullanırdı. Bir gün kasaba hep olduğu gibi ticaretler, etkinlikler eğlencelerle geçiyordu, Apollonun o gün bir mafya ile yüklü uyuşturucu toplantısı vardı, büyük oğulları Wiz ve Lorenzo'da toplantıda yer almaktaydı, Apollonun yanında oturup toplantıyı inceleyip neler döndüğünü akıllarına kazıyorlardı çoğunlukla Wiz ve Lorenzo'yu toplantılara alırdı. Wiz ve Lorenzo tedirgin bir şekilde oturmaktaydı çünkü bir anlaşmazlık söz konusuydu..
Buen Tiro

2008'de büyük bir cenaze töreni düzenlenir. Silvia 6 oğlunuda alıp cenazede toprağın hayallerini örtüşünü izler. Kardeşlerinin en büyüğü olan Wiz (17)Onyedi yaşında ailenin başına geçer. Herkes genç Wizi destekliyor ticari yeteneğine güveniyor ve seviyorlardı. 2010 senesinde işler yolunda gidiyor, Wiz kimseyle arasını bozmuyordu. Ailesi arasında mülk dağılımı yapıyor kardeşleriyle ticareti konuşuyor öğretiyordu, Wiz babasının yolunu hiç bozmadan devam etmektedir. Dostları çoğalmış düşmanları kalmamıştır, hep ticaret yapıp hasımsız bir hayata devam etmeye meğillidirler.

❁RÜTBELER VE ANLAMLARI❁

Extranjero=Aileye yeni katılmış arkadaşlara genelde bu ismi verirler.
Soldado*=Ailesine sadık birer asker olanlara bu rütbe hoş görülür.
Concejal**=Konsey üyesi olarak yapılan toplantılarda göz ardı edilmez, lider yetenekli kişilere bu rütbeyi verir.
Brazo Derecho***=El*Patronun yakın koruması olarak bilinir, çoğu kişiyede sözü geçer.
EL*Jefe=EL*Patron yokiken yerini alabilir, sadece güvenilir ailesiyle bağı yüksek kişilere bu rütbe verilir.
EL*Patron=Çetenin Lideridir, çetenin bütün üyelerine sözü geçer.

Actividades en cursoDevam eden Faaliyetler
Spoiler:
Comercio de armas!((Silah ticareti))
Narcotráfico!((Uyuşturucu kaçakçılığı))
Robo y extorsión!((Hırsızlık ve Gasp))
Robo de vehículos!((Araç Hırsızlığı))
Prostitución!((Fuhuş))

❁Aile Alımları❁
Şehir dışındaki kasabaya gelerek, blocklarda bizler ile rol yapılması gerekli. Karakterinizin latin, ispanyol olması çok önemlidir. Rollerinize bakılarak alınıyorsunuz.
IC Aile Kuralları

▶ Agresiflik : Mahalleye gelen kişilere agresif rol sergilemek yasaktır. Arkadaş edinin herkesle tartışmak sizi tahta çıkarmaz.
▶ Silahsızlık : Aileye geldiğinde belinde metal olması şartdır. İlk gün içinde veya gelirken bir silah beline paslıyorsun.
▶ PD : Federallere sıkmak veya tartışmak hiç iyi bir fikir değil, aynasızlarla aranızı iyi tutun.
▶ Uyuşturucu : Uyuşturucu satıcak kişiler önce EL*Patron veya EL*Jefe'e belirtmeli, söylemelidir.
▶ DRİVE BY : EL*Patron'a sorulmadan bir yere saldırmak veya DRİVE BY atmak yasaktır.
▶ Rütbe kavramı : Rütbe anlaşılcağı üzere mahalledeki resmiyetinin yüksek olduğu konumlardır. Extranjero bu resmi konumlar olarak adlandırdığım üst rütbelerine Respetar yani saygı göstermesi gerekir. Tek Extranjero için geçerli değil bütün EL*Jefe Altı rütbelerede geçerlidir.

Çevrimdışı onur cimke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Neustra St. Gangsta
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2020, 18:51:46 »
ROL PAYLAŞIM ŞABLONU
Kod: [Seç]
[center]
[divbox=white]
[center]
[divbox=beige]
[img]https://i.imgyukle.com/2020/03/27/JmRbEs.png[/img]
[/divbox]
[img]rol resmi buraya[/img]
[/center]
[/divbox][/center]

Çevrimdışı onur cimke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2020, 18:51:59 »
Latin bir aile,(çete). Kardeşliğe dostluğa çok önem veren bir aileyiz, gelirlerimiz aktif olarak uyuşturucu, silah ticaretinden. Genelde blocklarında takılıp kimsenin sesi çıkmazsa, ses çıkarmayan bir aile. Kasabada hayatlarını sürdürüp ticaretlerini yapmaktadırlar. Legal olarakda aktivitelerimiz var tabi, Araç, Ev alıp satıyoruz. (gelirleri sağlam olan bir aile yıkılmaz).

Çevrimdışı onur cimke

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2020, 18:52:11 »
Polisin çok girmediği bu kasabada hayatını sürdüren latin çeteler olduğu duyumu kulağımıza geldi. Ben ve ekibim oradan geçerken her tarafı dövmeli latin bir adam gördük çok istenen soruları şahısa sorduk bakın ne cevaplar verdi.

Bu blocklarda takılıp kardeşlerle sek sek oynarım ve bazı kadınları beceriyorum. Tabi hak edenleri herkesi yapmam amına Corona ortada."muhabir öksürür" adamım sana ilaçmı lazım bizde var anladınmı hepsi var esé."sağ işaret parmağıyla muhabirin arkasındaki koca depo tarzımsı yeri gösterir" Bu çocuklar hızlı bak benden duymuş olma sağlam malları var,"bağırarak" HERŞEY BURDA KARDEŞİM!, yolda yürürsün ruhunu kaybedersin anlıyormusun ruhunu. Şu ilerde bir kaç adam karavanlarda takılıyor ordan geçmek bile istemezsin amigo. Dostum sana bir hikaye anlatıcam gerçek bir hikaye gerçek."arkasındaki blockları gösterir" Burlardayım ortada barbut oynuyoruz "bağırarak" BAM BAM BAM! anlıyormusun amigo silah sesleri bize sıkıyorlar amına, silah sesini duyan kalktı ayağı metalini kaptı. Olayları izliyorum esé inanılmazdı ÇATILARDAN BİR BİRLERİNE SIKIYORLAR! O ONA O ONA."olayı yaşayarak anlatıyor" dostum bu çok farklıydı"bağırır" OROSPU ÇOCUĞU ZENCİLER!"yere tükürür" hiç birini sevmiyorum esé. Bu latinlere bulaşmak istemezsin hermone seni ayakta sikerler, onların bölgesinde hiç bulaşmak istemezsin neden biliyormusun? sor esé. *Muhabir : Neden dostum? "kameraya doğru yaklaşır, sesizce" Çünkü bir anda çoğalırlar. "kahkaha atar" Bazen delirdiğimi düşünüyorum veya burlarda harcanıyorum. "Muhabire bakınır" Sigaran varmı? neyse amına başka ne sormak istiyorsunuz? *Muhabir : Buralarda uyuşturucu ticareti olduğu sokak dilinde ço.. "sözünü kesmiştir" Evet, evet, evet diyorum kardeşim diyorum evet burda heryer uyuşturucu batağı. Kenevir tarlaları ve fazlası burda amına "kameraya sonra muhabire bakıp gülümser" Şaka yapıyorum amına ne kenevir tarlası, ama olsa fena olmazdı "bir kaç sokak çetesi hareketi yapar" Pff "arkasını döner blocklara doğru bağırır" AGUSTİN BURAYA GEL! böyle dostum anlıyormusun hayatımız böyle geçiyor, tabi isterdik bizde Richmanda villamız olsun. "Muhabire doğru elini yumruk yaparak dostca uzatır, Muhabirde karşılık verir kamerada gözükmüştür" Hadi ben kaçtım dostum evde yeşiller ve manitalar beni bekliyor yeşil esé.

Çevrimdışı revista

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Şubat 2024, 13:55