Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ticket ve Forum Görevlileri ile alakalı

Başlatan Void, 23 Mart 2020, 11:59:44
Okunma sayısı 219 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ticket ve Forum Görevlileri ile alakalı
« : 23 Mart 2020, 11:59:44 »
Karakter Adınız: Vito Anderson
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Forum
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Şimdi arkadaşlar bildiğiniz üzere ticket cevaplama kapatma Stajyer FG'lere geliyor Normal FG'lerede, değil mi? Bizde bir ara Ceza itirazi açmıştık ve FG arkadaş bilerek ticketi kapatıp duruyordu, aynı şekilde normal sistemsel şikayet açmıştık, sonuçlandırdı yapmıştı. Şuan atıldı sanırsam, neyse bence Şikayet bölümünde ((Oyun görevlisi&Forum Görevlisi)) diye şikayetlerde olmalı, mesela şuan Hileci ve Dolandırı diye getirmişler sağolsunlar devam edeyim ben, birde Ticket kapatamyı sadece AÇAN ve GA+'lar kapatabilsin, çünkü bu olayı yaşadığımızda 2 saat ts3'de beklemiştim, bu dediklerimi yaparsanız biz oyuncular olarak adminlere ulaşmamız daha kolay olacak.
Bir diğer öneri, ticket bölümünde sadece adminlerin görebildiği yer olsun bunlar saçma görülüyorsa.

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 16:24
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat
Ynt: Ticket ve Forum Görevlileri ile alakalı
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2020, 12:00:59 »
Katılıyorum,destek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Kasım 2021, 13:10
Toplam oynama: 124 gün, 10 saat
Birlik: ****ARO
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2020, 12:22:49 »
Ticket açma veya kapama stajyer FG ve üstüne geliyor. Açtığınız ticketı bilerek açıp kapattığını bilemezsiniz. Eğer ticketların kapanma olayını bizden kaldırırlarsa diğer baktığımız ticketları kapatamayız. Buda gecikme yaratır. Zaten FG ve OG'lere admin şikayeti veya helper şikayeti olarak şikayet açabiliyorsunuz. Dedikleriniz olursa adminlere ulaşmanız daha hızlı olmayacaktır emin olabilirsiniz. Mantıksız bir AR-GE desteklemiyorum.

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2020, 13:04:28 »
Ticket açma veya kapama stajyer FG ve üstüne geliyor. Açtığınız ticketı bilerek açıp kapattığını bilemezsiniz. Eğer ticketların kapanma olayını bizden kaldırırlarsa diğer baktığımız ticketları kapatamayız. Buda gecikme yaratır. Zaten FG ve OG'lere admin şikayeti veya helper şikayeti olarak şikayet açabiliyorsunuz. Dedikleriniz olursa adminlere ulaşmanız daha hızlı olmayacaktır emin olabilirsiniz. Mantıksız bir AR-GE desteklemiyorum.
Güzel, kendi iraden ile yazmışsın ama mantıksız arge yoktur, şahsen yukarıdaki arkadaşımız mantıklı bulmuş sen bulmamışsın, o zaman bence diyeceksin. Neyse bende düşündüm biraz o zaman sadece adminlerin gördüğü bir departman açılmalı diye değiştirdim.

Çevrimdışı Hata80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kisaki Sento Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 02 Haziran 2023, 23:04
Toplam oynama: 131 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** *lub
Son giriş: 26 Ekim 2022, 22:43
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Marin Rei Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 23 Mart 2020, 19:15:44 »
deztekliyom  çigerim kalp

Çevrimdışı sadboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2023, 09:40
Toplam oynama: 242 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2020, 10:01:27 »
Ticket'lere sadece Senior FG üstü bakmıyor. Oyun hataları, girememe sorunları, remove player ve b. hataları ile karşılaşan oyuncular ticket açıyor. Bunlara Stajyer'den tutmuş en sondaki FG'ye kadar rütbesi olan kişiler ilgilenebiliyor. Bu ticketler ile ilgilendiğimizde onları kapatamayız ve sorun yaratacaktır emin olun. Benim düşüncem bu kadar, iyi forumlar.