Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bitcoin Puan Artışı

Başlatan DumanCan, 22 Mart 2020, 21:46:35
Okunma sayısı 443 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 11:15
Toplam oynama: 78 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Bitcoin Puan Artışı
« : 22 Mart 2020, 21:46:35 »
Selamun Aleykum değerli user topluluğu.Ar-ge konum hakkında net bir fikrim yok ancak artık gerekli olduğunu düşündüğüm için açıyorum.
Öncelikle belirtmek istediğim nokta IC paranın çeşitli formüllere yer vermemesi.Oyunda sadece para kazanıyor,sonra da harcıyoruz.Bunu gerçek hayatla fazla bağdaştırmak istemem ancak oyun içinde piyasa oluşturulması da hem oyuncuların hem de sunucu yönetiminin boynunun borcudur.Bu durumdan ötürü de güncel sistemlere yer vermek gerekiyor.
Bugün yan sanayi olarak bahsettiğimiz merdiven altı sunucularda bile bahsedilen sistemler rayına oturtulmuş artık sadece oyuncu kalitelerini baz alarak geliştirme sürecine giriliyor.
Türkiye Samp Roleplay Topluluğu olarak ilk hedefimiz milletler arası bir gelişim göstermektir.Rina ortalama 600 tane kişi çekiyorsa haftalık ortalama 2500 oyuncu girişi oluyorsa bunun 98-99 oranı Türk'tür.Belirtmek istediğim hem nitelikli oyuncu sayısında artış hem de asgari şartların üstünde bir sunucu hedefidir.
Oyun içinde güncel sistem hareketleriyle gelişimi sağlayabilir,daha da önemlisi bu gelişimi koruyabiliriz.
Şimdi sizlere anlatmak istediğim olağan bir sistemin 2020 haliyle karşımıza çıkması için bir öneri olacaktır.
Oyun içinde bitcoin yatırımı yapan kimse az buçuk bitcoini tahmin ediyor,kaç hafta sonra hangi piyasaya gelebileceğini sindiriyor.Örneklem olarak bir fikir verirsek:
A kişisi Mayıs ayında 650 dolardan 300 bitcoin alıyor.Yaptığı hesaplarla Haziran ayının sonuna doğru 650 dolardan aldığı 300 adet bitcoini 1000 dolardan satma fırsatı buluyor.
Bu A kişisi tecrübe ve emekle ulaşmadı bu paraya.Birtakım hesap kitaplara girdi ancak bunlar basit asgari hesaplar oldu.
Bundan dolaylı olarak öncelikle ekonomi alanında inovasyon yapılması gerekir.Ekonomi alanında yapılacak ilk gelişme ise bitcoin piyasası olmalıdır.Bitcoin sunucuda belirlenen seyirde düşük puan artışıyla ilerledikçe hem piyasa hareketliliği olmayacak hem de istenilen verim oyuncular arasında sağlanamayacaktır.
 Kısaca oyun içerisinde bitcoin artış-azalış kapsamlarıyla yapılmalı 3-5 dolarlık hareketlerle olmamalıdır.Güncel hayatla bağdaştırılmalı,bir gün bin dolar olan bitcoin diğer gün dört bin sonraki gün is beş yüz dolar olabilmelidir.Belirtmek istediğim bu uzun vadeli yatırım aracına biraz sıradanlıktan uzaklaştırıp şans faktörünün de etkisiyle hareketi sağlanmalı.
Şimdiden belirtiyorum.Yazdıklarımızı anlamayan bazı kimseler "Bitcoin bizim alıp satmamızla artıyor" gibi ifadeler kullanmaktan uzak durmalıdır.Şahsımın belirttiği bu alım satımlar daha sert olması gerekliliğidir.
Bu metni okuyan herkese teşekkür ediyor.saygılarımı iletiyorum.Bilhassa yönetim kadrosunun okumasını istiyorum.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
Ynt: Bitcoin Puan Artışı
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2020, 22:42:02 »
şablon

8krktr

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2020, 15:12:11 »
up up up up up up up up up up up up up up

Çevrimdışı Coffie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 12 Nisan 2020, 08:54
Toplam oynama: 8 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2020, 09:41:12 »
Öncelikle öneriyi şablona göre açmanızı rica edeceğim.Ayrıca bu bahsettiğiniz konuya tamamen katılıyorum ve bu kadar beklememize yarayacak bizi zarara uğratmayacak bir sistem olmalı.Bu yüzden 'Destekliyorum'

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2020, 18:19:51 »
BTC sistemi eskiden böyleydi, asla kaybetmiyordunuz. Açıklamak gerekirse sürekli inip çıkıyordu, bu da yüksek miktarlarda oluyordu ve düşünce alıp birkaç saat sonra tanesini en az $1000 fazlaya satabiliyordunuz. Ekonominin bozulduğu dönemler o zamanlardı işte. En son zamanlarda düşük artışa sabitlendi ve son alanlar kaybetti sadece.
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı DumanCan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2020, 23:39:25 »
up up up up up up up up  up

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
« Yanıtla #6 : 28 Mart 2020, 12:58:44 »
BTC sistemi eskiden böyleydi, asla kaybetmiyordunuz. Açıklamak gerekirse sürekli inip çıkıyordu, bu da yüksek miktarlarda oluyordu ve düşünce alıp birkaç saat sonra tanesini en az $1000 fazlaya satabiliyordunuz. Ekonominin bozulduğu dönemler o zamanlardı işte. En son zamanlarda düşük artışa sabitlendi ve son alanlar kaybetti sadece.
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2020, 02:41:20 »
Desteklemiyorum.