üstteki arkadaşın olgunlaşmasını isterdim.
kusura bakmada arkadaşının mı ne forum yada ic adına 0 verdim diye bana her yerden 0 yazıp duranlar sizsiniz bence senin biraz olgunlaşman lazım.
biraz iletilerini inceledim ve sana 0 verenlere ooc kin yaptıgını farkettim bence daha fazla konuşmaya değmez.
Biraz dikkatli bakarsan sana 0 vermediğimide görürsün.
ben değil başlatan sizsiniz ne taraftan baktığına bağlı kardeşim 6ya üstten bakarsan 9'dur, alttan bakarsan 6'dır. ama 8'e nerden bakarsan bak hep sekizdir. bu kadar daha konuşmaya gerek yok dediğim gibi forum oyunu için insanlara kinlecek kadar aşağılık bir karakterim yok bizim birlikteki tüm arkadaşlara beni tanıyan herkese sorabilirsin.
Başlatan bizsek neden daha çok büyütüyorsun ki şahsen umrumda bile olmuyor 0 vermen.
valla benimde hiç umrumda değil siz benimle uğraşıyorsunuz diye bende sizinle uğraşıyorum olayı büyüten sizsiniz adam bile diyor 0 verdi diye adama kinleniyorsunuz diye daha fazla uzatmıcam burada meşgul olmasın konu boşuna ama insanlara böyle yok ppsinde cio var diye, yok arkadaşıma 0 verdi bende ona vereyim, onunla her yerde uğraşayım derseniz zaten ortaya çıkarsınız.
Emre Erv var o da sürekli ppde cio var diyodu onunla şaka yapıyoruz o nada 0 verdim hiç takmıyor adam siz büyütüyorsunuz boşuna herkes isminizi beğenmek zorunda değil ve beğenmediğini söylemek en doğal hakkı, sizinde bunu söylemesini engelleyemeye hakkınız yok türkiye'de türklerle tartışmaktan gerçekten bıktım yabancı samp serverlerinin discorduna gidiyorum ingilizcem yettiği kadar adamın biri g*tüme benzemiş diyor adam teşekkürler bir daha başka bi yerine benzetirim diyor gülüyorlardı geçen senelerde gerçekten sırf isminizi beğenmedim diye 0 verdim diye olayı büyüttünüz gerçekten çok üzülüyorum bunu herkesi tenzih ederek söylüyorum ama ortaya bir laf atıyorum sende bunu üstüne alınıyorsan dediğim şey doğru demektir. blöf yaptığımda kanıyorsan doğru demektir. daha diceğim gerçekten bişey yok isminizi beğenmeyen insanlara sallamaya devamke siz 10 veriyorum hadi uğraşmayın susun gerçekten sıktı sizin gibiler.