Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Compadre, Sirkülasyon Oyuncuları | CHAPTER II

Başlatan Mert Sangrento , 22 Mart 2020, 15:28:47
Okunma sayısı 123689 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ronaldinyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Nisan 2023, 00:54
Toplam oynama: 69 gün, 11 saat
Ynt: Compadre, Sirkülasyon Oyuncuları | CHAPTER II
« Yanıtla #1060 : 13 Temmuz 2020, 17:39:41 »

Çevrimdışı Rooster

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Antony Rey Lv.22
Son giriş: 19 Kasım 2022, 23:32
Toplam oynama: 90 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #1061 : 13 Temmuz 2020, 17:43:16 »

Çevrimdışı ronaldinyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1062 : 14 Temmuz 2020, 13:25:06 »

Çevrimdışı ronaldinyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1063 : 14 Temmuz 2020, 17:55:23 »
Sangrento adına

Çevrimdışı ronaldinyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1064 : 14 Temmuz 2020, 22:55:13 »

Çevrimdışı ronaldinyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1065 : 15 Temmuz 2020, 14:40:04 »

Çevrimdışı ronaldinyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #1066 : 16 Temmuz 2020, 20:51:37 »
Kısa bir özet ve SON

Evet herkese selamın aleyküm. Yine uyuşturucu konusun da yapılan tüm her şeyi yaptık ve sona geldik kapanma sebebi bu :) Şimdi söylemek istediklerime geçebilirim.

Öncelikle yönetim kısımına çok ufak el değdirmek istiyorum uyuşturucu konusun da.

Şöyle bir algı var, uyuşturucu onayı alacak bir birlik olmadığın da uyuşturucu rolü çok az yapan bir birliğe sırf dağıtılsın diye uyuşturucu onayı verilmesi, bu uyuşturucu rollerine pek önem verilmediğini gösteriyor. Gördüğüm kadarı ile de bu onayı alan birlikler yönetimin isteği dışına çıkıp piyasayı düşürmek kendi aleyhine kullanmak gibi şeyler yapıyorlar. Yönetim bunu engelleyebilir diye düşünüyorum, kötü yorum olarak algılamayın sadece bu onayı 2.kez alıyorum ve gördüklerimi belirtmek istiyorum.

Bir diğer konu ise sürekli konsept değişildi diye tepki gelmesi, aktif değilsin diye tepki gelmesi.

Uyuşturucu onayı 25.sayfa da alındı, bu onay alınana kadar gerçekten çok emek sarf ettik o döneme kadar emin olun çok aktif bir ortam vardı. Onay alındıktan sonra bazı kişilerin gerçek yüzü ortaya çıktı Uyuşturucu yetkisi için işi yapanlar çıktı, para kazanamıyoruz diyenler çıktı, sıkılanlar çıktı vs ben tek kaldım.

Cartel iken tek başına gitmek ne kadar mantıklı gelir ki insana, bende yönetimden izin alarak ve sorarak bana TEK BAŞINA UYUŞTURUCU ROLLERİ YAPABİLİRSİN dendi, bende bu yüzden Çete konseptine geçtim ve o 25 sayfa da verilen emeği sırf tek kaldım, pasif kaldım  diye bir anda silemezdim silmedim de. Destek çıkanlar oldu, laf edenler oldu ama sonuç olarak toparladık. DESTEK ÇIKANLARA ÇOK ÇOK KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.

ŞİMDİ DE OLANLARA GELELİM

Birliği kapatmadan önce, benimle sorun yaşayan birliklere, yaşamayanlara uyuşturucu adına bir imkan sundum.

Benimle sorun yaşayanlar, forumdan ekran görüntülerini silenler, uyuşturucu kasıp çıkanlara sesleniyorum.

SİZ ANCAK BENİM İSTEĞİM İLE BENİM SAĞLADIKLARIM İLE BU İŞİ YAPABİLİRSİNİZ.

O görüntüleri silenler, mal kaçıranlar, bölgesi alındığı için laf edenler (bir kişi hariç o biliyor) şuan tanıtımlarını uyuşturucu adına benim sayemde yukarıda tutuyorlar.

Şunu da görmüş olduk ki tek başıma koca bir birlikten satmam gereken kazancı tak diye çıkartabiliyorum, şimdi verdiklerim ile oynamaya devam edebilirsiniz.

Yeni birlikler de görüşmek üzere, uyuşturucu piyasasını da önemsemiyorum artık kötü ve çıkarcı  günlerce uyuşturucu için kendime  bağladım, onlarla devam edersiniz :)

İşinizi bitirdiğime göre...
:D

SON