Chapter I

Poker.
Poker, şans, sinir hakimiyeti ve taktiğe dayalı bir iskambil oyunudur. Sözlük pokeri bu şekilde tanımlıyor.
Şansı boşversene, benim şansla işim olmaz. Kendi yolumu kendim çizer, kendi hatalarımı yaparım.
Sinir hakimiyeti? S*keyim onu. Yaptığım işe engel olan herkes cehennemde çürüsün.
Taktik. Bütün bir hayat taktikler üzerine kurulu.
Bunu kim mi diyor? Önemi yok.
Ganton Bulvarı, genç. Burada dönen işler hakkında en ufak fikrin yok. Sabahları cornflakes akşamları big mistakes, anlıyorsun ya?
Poker oynarken yaptığın bir hareket vardır. Pokerface. Diğer oyunculara kendi elini belli etmemek için mimiklerini feda edersin.
Dünya da böyledir, sokağa çıktın mı kendine bir oyun yüzü takınırsın. Eve geri dönene kadar o yüzle yaşarsın.
Ta ki gerçek yüzünün hangisi olduğunu unutana kadar.
Ganton Bulvarı? Hayır hayır. Burada oyun yüzü takınmana gerek yok zenci.
Oyuncular bir şeyler saklarlar. Oyunun kendisi apaçıktır, şeffaftır. Tek yapman gereken bakmak. Daha uzaktan.
Kimin oyun yüzünü sürekli takındığını merak mı ediyorsun? Cevap vereyim. Amir Lordanov.
Gerçek adını bilen çok insan olduğunu sanmıyorum. Kendisini Kuşcu* diye tanıtıyor.
Bu adam görebileceğin en paragöz varlıklardan birisi. Evet, varlık. Canlıların sınıflandırması kısmında o bulunmuyor.
Dünya Lordanov'un etrafında dönüyor zenci, bunu idrak et. Ganton Bulvarı'nın resmi olmayan sahibinden bahsediyorum.
Onun yapabileceklerini sınırı yok ahbap, bu konuda çok ciddiyim. Kızı konusunda çok hassas, bakmayı bırak adını bile ağzına alma.
Bunu yapan bir adamı görmüştüm, şu anda tekerlekli sandalyeye bağlı.
Uyuşturucunun başrol oyuncuları Ganton'da sahne alıyor kuzen, kaliteli mallardan bahsediyorum.
Evet zenci, şimdilik bizden bu kadar. Ganton'a uğrarsan bizi bulmayı sakın unutma.
Amir'in pis işleriyle meşgulüz. Ellerimi rahatlıkla kirletirim diyorsan- Şş, yaklaş böyle.
Chapter II
Zayvonte ve ekibi Amir'in altındaydılar ve ondan emir alıyorlardı. Bu durumdan pek hoşnut değillerdi fakat iyi para kazandıkları için susuyorlardı. Mahallede uyuşturucu trafiği dönüyor, bu para doğruca Amir'e akıyordu, Zayvonte da payını alıp ekibine dağıtıyordu. İşler iyiydi. Zayvonte ve ekibi bu durumdan sıkıldı ve paraları alıp kaçtı. Bunu duyan Amir sinirden bulvara kadar indi ve oraya yerleşen serseriler tarafından hayatına son verildi ve yeni işleyiş başladı.
Cortez Huerta as known as Compadre
İşleri sürdürecek asıl adam Cali kentinden geleli çok oldu? bu bir kumar, asla bitmeyecek bir borcunuz var!Cortez Huerta, size kendini Compadre diye tanıtır. Kolombiya kentini çok sevdiği bir işyerine çevirdi, işler sürmedi. Kartel onu Santos'ta bir kültüre tabii ırkların ayrım etmeden bir arada yaşadığı ufak bir ekibin başına koydu. Bağlantıları olarak bunları sürdürmesi adına gönderdi onu. Compadre az ve öz olması taraftarı olarak kaldığı için özenle iş yapacak kişileri seçtiler. Ve bu seçtikleri kişiler düzeni oturtmakta birebir yardımcı olacaklar. Compadre veya Cortez Huerta, sirkülasyona bilgi akışı yapmaları için insanlar ve ticaret uzmanlarıyla gücünü katlattı. Ganton bulvarında değiller, onlar her yerde sadece yaşadıkları yer orası. Bir bölgeyi sahiplenmiyorlar, her yerdeler ve uyuşturucunun etkisini değil getirisini seviyorlar.