Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : (Haftada 5 gün aktifim haftada 10 saatimi ayırabilirim.)İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (1690, 62, -1506.68, 13.54, 67.75)2.02:İşyeri lokasyonu(
):2.03:İşyeri adı: (Galante Bar)2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Bar/Kulüp)2.05:İşyeri interioru: (Bublic Bar)Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (İtalya'da küçük bir kasabada dünyaya geldi.Ailesi Fedro'yu bir evin kapısına bırakıp kaçtı.Haftalar geçti Fedro'nun ailesi bulunamadı.Ev sahibi Bay Salvatore 5 yaşına kadar büyüttü daha sonrasında çocuk yetiştirme kurumuna verdi.Fedro 18 yaşına geldiğinde çocuk yetiştirme kurumundan çıktı.İlk mesleği seyyar satıcısıydı, daha sonra Bayan Flora'nın şöförü oldu.1-2 Yıl Bayan Flora'nın yanında çalıştı daha sonra Bayan Flora Fedro'yu şöförlüğünden attı.Fedro parasız bir şekilde sokakta kalıyordu.24 Yaşında Kiralık tır ile seferlere çıkkmaya başladı.Tırcılıkta güzel bir gelir elde ettikten sonra kendine bir ev aldı, Fedro'nun haberi yoktu ama satın aldığı ev para basma makinesine benziyordu.İlk gün üç teklif geldi evi satın almak için, ikinci gün 4 teklif geldi derken Fedro aldığı evi 5 kat fazla bir miktara sattı.Fedro Santos'dan bir arkadaş edindi arkadaşı durmadan kumar oynayan birisiydi, bir gün Fedro ile kumarhaneye gitti Fedro ilk oynayışında kaybetti ikinci oynayısında kazandı üçüncü oynayısında kaybetti elinde bir miktar para kalmıştı arkadaşı kalan para ile bar açmayı tavsiye etmişti.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Nerdeyse her akşam parti vererek bir ortam oluşturmayı düşünüyorum,bir miktar para elde eddiğimde barım için çalışmalar yapacağım, sarhoş olanları evine kadar bırakmak için özel şöför ve arac almayı planlıyorum, ayrıca arabası olmayanları evi ne kadar uzak olsada sadece $50 evlerine bırakcağım.Barımdaki çalışanlar için oldukça yüksek maaşlar vermeyi planlıyorum((OOC))Nerdeyse her akşam arkadaşlarımla 1-2 saat parti vermeyi planlıyorum, ben gitdiğimde arkadaşlarım barı idare edebileceğine güveniyorum.Biraz para elde edersem düşük levellere bağış verebilirim. Veya hak edenlere.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): (Çoğu zaman küçük leveller dışlanıyor level ayrımı yapmadan zevkli bir ortam oluşturmayı düşnüyorum.Oyuna yeni başlayanların oyunda eğlenceyi göstericek bir ortam oluşturarak oyuna bağlı olmasına sağlicam.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (İşimiz insanları sıkıntıdan kurtararak eğlence davet etmek, insanlar arası sosyalleşmeyi sağlicaz, ilişkileri arttıracağız.Pahalı biralardan uzak durarak ucuz ve kaliteli biraları müşterilerimize sunucağız.)Ben, "POFUDUK"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.