Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İzlemesi keyifli Film Önerileri

Başlatan Godmeister, 21 Mart 2020, 15:13:10
Okunma sayısı 1102 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Godmeister

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Mayıs 2023, 20:17
Toplam oynama: 185 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Mart 2022, 00:41
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
İzlemesi keyifli Film Önerileri
« : 21 Mart 2020, 15:13:10 »

Güncellenicek

Yeşil Yol

Paul Edgecomb'un hapishanedeki görevi, idama mahkum edilen mahkumları son yolculuklarına uğurlamaktır. Çalıştığı yıllar içerisinde yüzlerce mahkumu idam etmiştir. Bir gün John Coffey isimli korkutucu görünümlü bir adamla tanışır. Ancak Coffey'in bu ürkütücü görünümünün altında oldukça saf bir ruh yatmaktadır. Coffey, iki küçük kız çocuğunun katil davasında yargılanmaktadır. Coffey'in günden güne gün yüzüne çıkan dünya ötesi güçleri vardır.

Ben Efsaneyim

Korkunç bir virüsün her yere yayılmasına engel olamamış bir bilim adamıdır. New York’ta hayatta kalabilenlerdendir. Daha doğrusu o, tüm üstün deneyim ve bilgilerine rağmen bu virüsün önünü kesememiş ve ancak kendi bedeni söz konusu virüse bağışıklık kazanmıştır. Bu noktada olan aslında tek kişidir. Üç yıl süre ile her türlü imkanını kullanarak kendisi gibi hayatta kalabilmiş başkaları varsa onlara ulaşmaya çalışır ve aslında yalnız değildir. Neville’in direnme gücünü sağlayan tek şey misyonunu yerine getirmek tutkusudur. Kendi kanını kullanarak virüsün etkilerini terse çevirmesi gerekmektedir. Zaman hızla tükenmektedir.

Nefes Vatan Sağolsun

Güneydoğu'da Irak sınırına yakın bir ilçedeki komando tugayında bulunan ve 2365 metre yükseklikteki Karabal Tepesi'ndeki röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki 40 askerin hikâyesi aktarmaktadır. Buz gibi sulardan geçtiler, tepelere tırmanıp, yamaçlardan indiler. Güneşte kavruldular, iki gün iki gece. Ellerinde tüfekleri. Sırtlarında evleri. Yüreklerinde sevdikleriyle. Sınır nedir, neresidir bilmezdi çoğu. Emir almadıkları, emir de vermedikleri bir hayattan, her şeyi emirle yaptıkları bir hayata geçtiklerinde sınırları da gördüler. Mevzilerde beklediler. Korudukları telsizden analarıyla, babalarıyla, sevgilileriyle görüşebilmek için telefon sırası beklediler. Kendilerini neyin beklediğini bilmeden günlerce, aylarca beklediler

Arınma Gecesi

Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barındırmaktadır. Bu soruna çözüm olabilecek son çare ise son derece ilginçtir.Yılda bir gece 12 saat boyunca suçlu ne yakalanacak ne de cezalandırılacaktır. Polise başvurulmayacak, hastanelerden de yardım istenmeyecektir. Bu 12 saat boyunca suçlular, bir şekilde suçtan etkilenen insanlar ya da sıradan vatandaşlar tarafından cezalandırılacaktır.

Güncellenicek

Çevrimdışı Godmeister

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: İzlemesi keyifli Film Önerileri
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2020, 15:14:35 »
BİLGİLENDİRME
  • Düzenli olarak film önerileri buluncaktır.
  • Hepsi izlediğim ve beğendiğim diziler.
  • Özetleri internetten alınarak ayarlandı.
  • Bir çok film önerilerinde kullanılmak amacıyla tasarlanılıp hazırlanıldı, sizde beğendiğiniz filmleri önerebilirsiniz.

Çevrimdışı Godmeister

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2020, 15:15:55 »
Kod: [Seç]
[b]Filmin adı:[/b] *Yıldızları silerek bu alana giriniz.*
[b]Fimin kısaca hikayesi:[/b] *Yıldızları silerek bu alana giriniz.*

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2020, 00:54:41 »
kanka sen harbi buluyorsun ya
😯😯

Çevrimdışı Godmeister

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 23 Mart 2020, 12:41:54 »
😯😯
:) teşekkür ederim güncel olarak listeler yenilenice Yeşil yol aşırı Drama içeren bir film onu ve Nefes Vatan Sağolsun dizisini izlemini öneririm, ikiside bana göre Dramada çağ atlamış... Yeşil yolun yazarı Stephan King efsane ötesi bir yazardan efsane ötesi bir film türü 🙂. O iki filmi izledikten sonra Ben Efsaneyim ve ardından Arınma gecesini izlemeni öneririm aşırı adranelinli diziler.

Çevrimdışı XeoFrag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alesya Mark Lv.22
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Ekim 2022, 02:05
Toplam oynama: 91 gün, 17 saat
« Yanıtla #5 : 23 Mart 2020, 13:50:25 »
Bu son zamanlarda hazırlık yapın öğrenin virüs için belki zombiye dönüşür   ;D FİLM: I Am Legend
XeoFrag

Çevrimdışı Godmeister

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2020, 19:36:49 »
Diziler için tasarlanmış diğer konumuz: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=93966.0

Çevrimdışı P E A C E

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Temmuz 2021, 19:57
Toplam oynama: 66 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 11 Nisan 2020, 06:06:21 »
😯😯
:) teşekkür ederim güncel olarak listeler yenilenice Yeşil yol aşırı Drama içeren bir film onu ve Nefes Vatan Sağolsun dizisini izlemini öneririm, ikiside bana göre Dramada çağ atlamış... Yeşil yolun yazarı Stephan King efsane ötesi bir yazardan efsane ötesi bir film türü 🙂. O iki filmi izledikten sonra Ben Efsaneyim ve ardından Arınma gecesini izlemeni öneririm aşırı adranelinli diziler.
önerilerini izlicem isimlerini yeni duydum nerden buldun sen bunları ya

Çevrimdışı Godmeister

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2020, 21:33:26 »
😯😯
önerilerini izlicem isimlerini yeni duydum nerden buldun sen bunları ya
Vaktimin bir çoğunu yabancı dizi ve filmler izleyerek geçiriyorum normal olarak arkadaş ortamımdan felan öneriler alıyorum sonra izliyorum eğer hoşuma gidiyorsa izliyorum, ama son zamanlarda pek bir film önerisi alamadığımdan güncelleyemedim en kısa zamanda güncellemeyi planlıyorum. Ayrıca çok iyi bir şekildede dizi önerileri var izlemeyi en çok sevdiğim diziler o konumada bakmanı tavsiye ederim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:49
Toplam oynama: 249 gün, 12 saat
Köken: Rus
Son giriş: 04 Kasım 2023, 14:48
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 11 Ağustos 2023, 15:52
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #9 : 26 Mayıs 2020, 21:54:49 »
Konu pasiflikten dolayı arşive kaldırılmıştır 10 gündür yanıt verilmeyen veya alınmayan konular arşive taşınmıştır.