Bir, yaptığınız şey powergame. Arkanız dönük, ben de gizliden çekiyorum.
İki, yanınızda duran her sivili öldürüyor musunuz? Her sivil için izin alıyor musunuz? Ben polis olmasam bu talep açılacak mıydı?
Üç, beni nereden tanıyorsunuz? Polis olduğumu nasıl anlayabildiniz?
Dört, hiç bir yasadışı faaliyetiniz yok kanıtta. En ufak bir şey bile yok.
Beş, orada durduğum maksimum on beş saniye. Ne ara beni denk getirip hayatınızda ilk defa on beş saniyeliğine gördüğünüz bir kadını sohbetinizin ortasında "hadi bu kadını öldürelim" kararı aldınız?
a Sinful Kohen'in ileti yasağı olduğu için ben atıyorum, yazı kendisine ait.
Bir, sen fotoğraf çekilmeden önce Armen Quaruni sana dönüp bakıyor. Selam verirken sen fotoğraf çekiyorsun.
İki, yanımızda durup fotoğrafımızı çeken her sivilin peşinden koşarız. Fakat bu daha önceden vurduğumuz bir polis memuruysa ve bu süreçte Donny Quaruni isimli karakterin polislerla çalıştığı ve kadın bir dedektifin Donny'e çıplak fotoğraf yolladı konuşmasından sonra River Lousse karakterinin gelip fotoğrafımızı çekmesi şüpheleri arttırdı. Bu yüzden bulup öldürmeye karar verdiler.
Üç, seni silahlı bir arkadaşımızı 66 durumuna aldığında tanıdık. 66 başlamadan önce vurduk.
Dört, adamı dövmek üzereydik, elimizde sopalarla bir adamın üstüne yürüyoruz. Biraz da bizim açımızdan bak.
Beş, orada on beş saniyeliğine duran bir kadının, polis ile işbirliği yaptığını düşündüğümüz Donny Quaruni'nin ölümünden birkaç saat sonra gelmiş olan bir polis memuru olması dolayısıyla bu kararı aldık.
Altı, dün akşam Giancarlo Moretti isimli dedektifle seni aynı masada gördük.
Kanıtlar;