Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

River Lousse - CK Talebi

Başlatan benatakan, 20 Mart 2020, 22:06:57
Okunma sayısı 931 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Aralık 2023, 23:03
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 16 Mart 2025, 15:12
Toplam oynama: 267 gün, 13 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 01:17
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
River Lousse - CK Talebi
« : 20 Mart 2020, 22:06:57 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Armen Quaruni
Seviye: 12

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: River Lousse
Seviyesi:  19

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 20/03/2020
Olay Saati: 21:08:58
Yaşadığınız olayı anlatınız: Striptiz kulübümüzün önünde yasadışı bir eylemde bulunuyorduk. Birini dövüp kulübe zorla sokacaktık, orada kulübe ve çalışanlara sorun yarattığı için dövüp bırakacaktık. Bu sırada River Lousse isimli polis memuru olduğunu bildiğimiz karakter dibimize girip fotoğrafımızı çekti. Bize rol fırsatı ve imkanı tanımasa da bunu pek önemsemedik, fakat 3 santim ötemde olan arabada ne olduğunu görebiliyoruz.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Karakterim yasadışı bir grubun elebaşı. Fotoğrafı ve bilgileri, yasadışı bir eylemde bulunurken görüntüsünün alınmasından dolayı River Lousse'yi ortadan kaldırıp sorunu da ortadan kaldırmayı planlıyor.
DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
*Varsa youtube videonuzun linkini buraya yapıştırın, yoksa bu yazıyı silerek boş bırakın*

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: River Lousse - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2020, 22:08:36 »
@a Sinful Kohen ' arkadaşımın forum ileti yasağı olduğu için karakter ölüm talebini ben açtım.

Çevrimdışı benatakan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2020, 19:24:27 »
River Lousse'nin bu eylemi sebebiyle de Donny Quaruni karakteri üzerindeki şüphe arttı ve ölümüne sebep oldu. River'n, Donny ile işbirliği yapan bir polis olduğunu düşünüyoruz. Bu şüphenin sebebi istenirse kanıtlayabiliriz.

Çevrimdışı Gnoxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 19:59
Toplam oynama: 165 gün, 15 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 20:17
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2020, 01:15:23 »
Bir, yaptığınız şey powergame. Arkanız dönük, ben de gizliden çekiyorum.
İki, yanınızda duran her sivili öldürüyor musunuz? Her sivil için izin alıyor musunuz? Ben polis olmasam bu talep açılacak mıydı?
Üç, beni nereden tanıyorsunuz? Polis olduğumu nasıl anlayabildiniz?
Dört, hiç bir yasadışı faaliyetiniz yok kanıtta. En ufak bir şey bile yok.
Beş, orada durduğum maksimum on beş saniye. Ne ara beni denk getirip hayatınızda ilk defa on beş saniyeliğine gördüğünüz bir kadını sohbetinizin ortasında "hadi bu kadını öldürelim" kararı aldınız?

Şu an şu talep bile retarded rp 'e giriyor. Fotoğrafınızı çeken insanı öldürmek. Vov. "Beş santim" diye tabir ettiğiniz yerde arabamda oturuyorum. Sizin de arkanız dönük. Beni fark ettiğinize dair en ufak bir rol yok, emotelar ardı ardına düşmüş. Hadi fark ettiniz, telefonun sadece ucu gözüküyor. Siz döner dönmez telefonu indiriyorum. Rol imkanı tanımadığımı söylüyorsunuz, esas siz tanımıyorsunuz bu mantığa göre.Yazıştığımız /do lara bakın, rol gayet yapıldı. Polislere karşı biraz şahsi bir hırs oluşmuş gibi burada sanki.

Çevrimdışı Gnoxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2020, 01:26:15 »
Ayrıca sağ alt taraftaki karakter ismi bozuk bozuk. Sanırım görüntüyle oynamışsınız. Arkadaşımı bıçaklamaya kalkmışsın, s**kt*mn **nesi sözünde ben orada değildim. Bu görüntülerle oynandığını düşünüyorum. Ben yeni gelmiştim, böyle bir şey hatırlamıyorum.

Çevrimdışı RINGLEADER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Marvin Barth Lv.13
Son giriş: 21 Temmuz 2023, 05:26
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Temmuz 2023, 05:25
Toplam oynama: 64 gün, 18 saat
Shuse Lao Lv.13
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2020, 13:41:34 »
Görüntü ile oynama yok, 800x600 çözünürlüğünde herkeste olan bir şey. Kendini aklamaya çalışma lütfen.

Çevrimdışı Amarante

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 31 Mart 2020, 18:01
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 22 Mart 2020, 13:44:31 »
İki, yanınızda duran her sivili öldürüyor musunuz? Her sivil için izin alıyor musunuz? Ben polis olmasam bu talep açılacak mıydı?
Beş, orada durduğum maksimum on beş saniye. Ne ara beni denk getirip hayatınızda ilk defa on beş saniyeliğine gördüğünüz bir kadını sohbetinizin ortasında "hadi bu kadını öldürelim" kararı aldınız?

a Sinful Kohen'in ileti yasağı olduğu için ben atıyorum, yazı kendisine ait.

Bir, sen fotoğraf çekilmeden önce Armen Quaruni sana dönüp bakıyor. Selam verirken sen fotoğraf çekiyorsun.

İki, yanımızda durup fotoğrafımızı çeken her sivilin peşinden koşarız. Fakat bu daha önceden vurduğumuz bir polis memuruysa ve bu süreçte Donny Quaruni isimli karakterin polislerla çalıştığı ve kadın bir dedektifin Donny'e çıplak fotoğraf yolladı konuşmasından sonra River Lousse karakterinin gelip fotoğrafımızı çekmesi şüpheleri arttırdı. Bu yüzden bulup öldürmeye karar verdiler.

Üç, seni silahlı bir arkadaşımızı 66 durumuna aldığında tanıdık. 66 başlamadan önce vurduk.

Dört, adamı dövmek üzereydik, elimizde sopalarla bir adamın üstüne yürüyoruz. Biraz da bizim açımızdan bak.

Beş, orada on beş saniyeliğine duran bir kadının, polis ile işbirliği yaptığını düşündüğümüz Donny Quaruni'nin ölümünden birkaç saat sonra gelmiş olan bir polis memuru olması dolayısıyla bu kararı aldık.

Altı, dün akşam Giancarlo Moretti isimli dedektifle seni aynı masada gördük.

Kanıtlar;

Çevrimdışı Amarante

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 31 Mart 2020, 18:01
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2020, 13:55:00 »
Bir soru daha sormak istiyorum. Bizim yanımızda duran her sivili öldürüp öldürmediğimizi sormuşsun, bunun cevabını hemen üstte verdim. Dedektif olmamana rağmen ters şeritten diplerine kadar girip yasadışı eylemlerde bulunan her insanın fotoğrafını çeker misin? Bununla neyi amaçlarsın?

Çevrimdışı Loki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 21:09
Toplam oynama: 287 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2020, 16:15:33 »
@bergy  tarafından incelenicek

Çevrimdışı Gnoxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 22 Mart 2020, 18:29:46 »
Spoiler:

a Sinful Kohen'in ileti yasağı olduğu için ben atıyorum, yazı kendisine ait.

Bir, sen fotoğraf çekilmeden önce Armen Quaruni sana dönüp bakıyor. Selam verirken sen fotoğraf çekiyorsun.

İki, yanımızda durup fotoğrafımızı çeken her sivilin peşinden koşarız. Fakat bu daha önceden vurduğumuz bir polis memuruysa ve bu süreçte Donny Quaruni isimli karakterin polislerla çalıştığı ve kadın bir dedektifin Donny'e çıplak fotoğraf yolladı konuşmasından sonra River Lousse karakterinin gelip fotoğrafımızı çekmesi şüpheleri arttırdı. Bu yüzden bulup öldürmeye karar verdiler.

Üç, seni silahlı bir arkadaşımızı 66 durumuna aldığında tanıdık. 66 başlamadan önce vurduk.

Dört, adamı dövmek üzereydik, elimizde sopalarla bir adamın üstüne yürüyoruz. Biraz da bizim açımızdan bak.

Beş, orada on beş saniyeliğine duran bir kadının, polis ile işbirliği yaptığını düşündüğümüz Donny Quaruni'nin ölümünden birkaç saat sonra gelmiş olan bir polis memuru olması dolayısıyla bu kararı aldık.

Altı, dün akşam Giancarlo Moretti isimli dedektifle seni aynı masada gördük.

Kanıtlar;

https://i.hizliresim.com/VLn2EW.jpg , timestamp'e bakarsanız emote'ların ne kadar anlık ardı ardına düştüğünü ve benim rol hakkım olduğunu anlarsınız. Görmenizin imkanı yok, indiriyorum telefonu hemen.. Burada beni CK edebilmek için PG yapıyorsunuz halen.

Attığınız ekran görüntüsü 12'sinin gecesine ait, anlık olarak yaptığınız bir baskın. Vurup hastanelik ederek ayrıldınız. Gecenin birinde, 10 gün sonra gördüğünüz bir memuru, sivil haliyle cam arkasından direkt tanımanız da PG aynı şekilde. On beş saniye gördünüz yada görmediniz beni. Hafızanız gerçekten taktire şayan.

Rolde üstünüze yürüdüğünüzün en ufak bir kanıtı yok. Orada durup konuşuyorsunuz. Diğerlerine savunma yapmayacağım çünkü açık açık PG yapıyorsunuz. Burada yetkili inceleyip gerekli kararı verir. Yönetim kararı.