Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Günde yaklaşık 15 saat oyundayım. Çoğunu mekanımda boş boş koşarak geçiriyorum. Kendime bir uğraş bulmaya çalışıyorum ve sanırım buldum. Yaklaşık bir 10 saatini barıma ayırabilirim.İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 154.29, -1946.38, 5.24, 0.932.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: {00FF00} Leazzy {FFFF00} Night {0000FF} Club!2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Bar/Kulüp2.05:İşyeri interioru: LGBT ClubUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Lucifer, Fransa'da doğdu. Fransa'da annesi Marry ve babası Harry ile birlikte yaşıyordu. Babası çok tedbirli ve üzerine çok düşerek Lucifer'ın bir yere gelmesi için çabalıyordu. Fakat Lucifer bulduğu her fırsatta bu emekleri boşluyor, hiçbir şey yapmıyordu. Babası Lucifer'ın polis olmasını istiyordu fakat Lucifer'ın umursamamazlığını gördükçe bundan vazgeçiyordu. Lucifer polis okuluna gitti fakat hiçbir şey değişmedi. Lucifer polisliği kazanamadı ve Santos'a ablasının yanına babası tarafından yollandı. Lucifer ablasının Santa Maria plajındaki büyük villasında kalmaya başladı. Ablasının durumu Fransa'daki ailesine göre çok daha iyiydi ve bu durumda Lucifer'ı Santos'da okutmaya çalışmaya başladı. Santos'daki en iyi polis akademilerine yolladılar, fakat Lucifer bunu gene değerlendiremedi. Polis akademisini gene kazanamadı ve ablası artık onunla uğraşmaz oldu. Lucifer bir şirkette işe girdi, Kameraman Yöneticisi olarak işe başladı. Oradan gelen parasını banka hesabında toparlayarak ufak bir birikim yapmaya başladı. Her gece dışarıda takılan Lucifer ablasına bir fikir sundu. Bar açmayı kafasına koymuş ve bunu değerlendirmek istediğini anlattı. Ablası Lucifer'ın polisliğini beceremeyeceğini anladı. Bu fikire oda parlak baktı ve Lucifer ondan belli bir miktar destek istedi. Ablası Lucifer'ın artık bir şeyle uğraşmasını istediği için Lucifer'a destekte bulundu. Lucifer parayı toparladığı için gözüne bir mekan kestirdi, satın aldı ve tadilatları başlattı. Gözünde belirlediği yer olan Deniz Fenerinin tadilatlarını başlattı.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: OOC olarak: Geceleri aktif bir mekan bulamadık böyle 3-5 arkadaş geziniyorduk. Geceleri aktif rol ortamıda pek bulamadık. Toplanıp bi bar falan açalım dedik. Açıp hep beraber işleticeğiz. Rahat ve trollsüz bir şekilde yapma taraftarıyım, role geceleri belli adminlerde geliyor. Ve çok rahat roller, güzel roller döneceğine inanıyoruz. IC: Gördüğüm birçok barda kızlara "Fahişe" gibi davranıyorlar bu sebeple kızlara öyle davranılması yerine, kızları rahatsız eden tiplerin direkt dışarı atılması gibi başlı kurallarımız olacaktır. Kızlara sözlü/fiziksel tacizde bulunan herkesi güvenliklerimiz sert şekilde dışarı atacaktır. Ardından gereken işlemler için polis ekibi aranacak, kayıtlar kanıt olarak sunularak kişinin hakkında şikayette bulunulacak.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): Geceleri sunucuda aktif oluyorum ve yanımda birçok rol yapan arkadaş bulunuyor, aktif rol bölgesi arıyoruz. Bulduğumuzdada ya trollenerek rol ortamı bölünüyor, ya da rol ortamı bozuluyor herkes başka bir yere dağılıyor. Geceleri barı açarak aktif bir rol ortamı sunmayı planlıyorum. Bu şekilde hem ben roller ile para kazanacağım, hemde oyuncular geceleride rol yapabilecek.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : İşim şehire Fransız kültürünü gösterecek, Fransız tarzı müzikler ve Fransızların nasıl eğlendiğini görebilecekleri bir işyeri olacak, bu şekilde herkes kendine özgün şekilde barda eğlenebilcek ve keyfine bakabilcek. Özellikle geceleri açık olacağı için, gece hayatlarını süsleyeceğine inanıyorum. Fransız DJ kiralayacağımız için yoğunlukla Fransız kültürünü sezeceğiz, ve Santos halkının öğrenmesine sebep olacağız.Ben, "neo.1"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.