Cıvkı çıktı. Konuda bir köşede dursun, beni merak eden de en ön saftan okusun.
Beni beğenmeyebilirsiniz. Engelleyin ve takip etmeyin. Görürseniz muhattabım da olmayın. Ama ben size saygıda kusur etmiyorsam siz de bana edemezsiniz. Konu sadece "yazı" değil. Oyun olsun, kişisel tercihlerim olsun bunlara 'saygı' duyulmalı. Ben bugüne kadar çok az kişiye saygısızlık yaptım, küfür ettim. Küfür ettiğim adamla da bir daha aynı ortamda bulunmadım. Gereksiz hakaret eden birisi değilim. Ben bu oyunu doritos ve tezek kokan yaşıtlarımın eğlenmesi veya 18 yaşını geçebilen ama kafası hala ergenlikte kalan insanların keyfine oynamıyorum. Eğer benimle ilgili bir sorununuz varsa Discord üzerinden ekleyebilirsiniz. İşiniz şov yapmaksa forumda laf yapmaya devam edebilirsiniz lakin forumda bu tip tartışmalardan kaçınacağım, bunu da söyleyeyim.
Her ARGE'ye boş boş destekliyorum-desteklemiyorum yazıp post kasmak yerine fikirlerimi paylaşıyorum. Desteklediğim konuya mesaj atıp boşuna konuyu kirletmem. Desteklemediğim konuda da istersem düşüncelerimi yazar kullanıcıların ve yönetimin fikrini değiştirmeye çalışırım. Her kullanıcı için olması gereken bu aslında ama ARGE çalışması nedir, ne işe yarar bilinmediği için bu tip yazılara gereksiz gözüyle bakılıyor.
Yazdığım yazı uzun falan değil. Bir kitaba koysanız bir sayfanın yarısını bile kaplamaz. Okuma ve yazmadan bu kadar çekingenseniz size uzun bir yazı olarak gelebilir pek tabii. 4000 postumun sadece 400'ü ARGE bölümünde. Amacım forumlara ve sözlüklere girip vakit geçirmek, filozofluk yapmak değil. Yazarken ve okurken eğleniyorum çünkü. Öyle bir amacım olsa bir oyun forumunda paragraflar yazmak yerine kitap yazar veya blog açardım. En azından yazdığım makaleler gaming koltuğunda sarmaşıklananlara alay malzemesi değil meraklılara belki bir iki şey katacak nitelikte olurdu. Bunu yapmıyorum çünkü normal şartlarda bu şeylerle ilgilenen ve sanal ortamda fazla vakit geçiren birisi değilim. Bunları yapsam ilgi alanlarımda olmadığı için gündelik hayatımda vakit ayıramam. Geçici olarak dağ başındayken kendime bir eğlence malzemesi arıyorum.
Benimle ilgili bir probleminiz varsa konu altından laflamak ve konuyu maksadından saptırmak yerine profilimde yazan discord adresini ekleyebilir veya forum özel iletiden ulaşabilirsiniz. Konuyu amacı dışında tartışma alanına çevirmeye gerek yok.