Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : (Yedi gün yirmi dört saat aktifim.)İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): (1470.95, -1177.69, 23.92, 42.01)2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: (The Nobles Underworld | Night Bar)2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): (Bar)2.05:İşyeri interioru: (Beryozka)Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Ashley Rousey Rusya'da dünyaya gelmiş Amerika'da hayatını sürdüren bir kız.1995 doğumlu Ashley'in babası John Rusya'da zengin iş adamlarından birisiydi.
Annesi ise Ashley küçük yaşlarda iken ölmüştü.Ashley çocukluğunu babası ile geçirmek zorunda kaldı.Fakat babası John bir suikast sonucu öldürüldü.
Ashley babasının ölümünden sonra babasından kalan mal varlığı ile Amerika'ya yerleşti.Babasından kalan para ile kendine bir Bar açtırmayı planladı.)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC:Şehirdeki durgun akşamları ve şehirdeki insanların birbiri ile sağlıklı iletişim kurması ve Santos halkının birbiri ile iç içe olmasını hedefliyorum.Şehirde işsiz kalan kişilere iş imkanı sunmak.Belki bu şekilde durgun Santos halkına biraz olsun eğlendirir ve zamanlarını iyi geçirmelerini sağlarım. OOC:Oyunda yapacaklarımız gerçekten kısıtlı..Ben ve arkadaşlarım akşamları çoğu zaman aktifiz ve artık yapacak rol bulamıyoruz.Bunun için böyle bir bar açmaya karar verdik ve bu barı en iyi şekilde sürdürmeyi planlıyoruz.Akşamları rol aramak yerine böyle bir mekan açıp rollerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): (Şehirde eğlence arayanlar çok fazla ama aktif bir işletim yok ve bu olay kişilerin sunucudan soğumasına sebebiyet veriyor.Bizde bunun önüne geçmek için bar açmayı planlıyoruz.Aktif bir şekilde faaliyet gösterdiğimiz bölgemizde sunucuya rol kavramını biraz daha aşılamaya çalışmak.Bu şekilde düzenli bir yol izlersek bölgemizde ve sunucudaki rollerin artacağını düşünüyorum.)
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : (Amacımız Santos halkının gece hayatına renk katmak.Şehirdeki işsiz kalan Santos halkına part-time olsada iş imkanı sunarak para kazanmalarını sağlamak.Güvenilir bir şekilde eğlenebilecekleri,sohbet edebilecekleri,yeni arkadaşlık kurabilecekleri bir ortam hazırlayabilmek.Bu ortamı en kaliteli ve en güvenilir hale getirmek.Sınırsız bir şekilde yiyecek ve içecekleri,çeşitli şekilde eğlenceli oyunlar ve yarışmalar düzenlemek.Geceleri ritmi hızlı müzikler tercih edilirken gündüz vakitleri ise ritim hızı normal müzikler işyerimizde susmak bilmeyecektir.)Ben, "Enginn"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.