Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

sezai innen

Başlatan at avrat silah, 19 Mart 2020, 21:14:01
Okunma sayısı 640 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mart 2022, 00:25
Toplam oynama: 97 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
sezai innen
« : 19 Mart 2020, 21:14:01 »
arkadaslar rinaya 2018in mayısında basladım cok sey bilmiyordum 2 3 ay geçtikten sonra forum hesabımı açtım Grasso aşireti benden geliyor benden baska kullananlar cklıktır onları omur boyu dusmanımdır neyse kendımden bahsedeyim 2006 dogumluyum 14 yasndayım lol oynarım main zed CSGOda beni yenen gelsin elo MG2 suan pc kotu ondan gıremıyorum yazın denk geliriz belkı onur abı ile tanıstım oyuna basladıgımdan berı beraberız neyse bıraz samp zamanından bahsedeyım 2012 yılında (ilkokul 2) turk ----- adlı freeroam swsine girdim orda cok bilmiyodum sadece torbacı oldurdururdum sampa baslamadan amacım ondan sonra orda deadly drifters adlı bir klana katıldım 8 senedir onlarlayım sağlam arkadaslar var o klan sayesınde drift ogrendım kanalımda videolarım var ondan sonra rınaya geldım 8 senenın sonunda manisada yasıyorum sehzadeler semtındeyım isteyen gelsın ne amacla geldıgını soylesın ona gore bakalım 6 kere pdye gırmıslığım var akademıler 15 17 28 29 31 40 bu akademılerde olanlar benı tanır Raymond Stefy(Hera tanır sabaha kadar devriye atıyoduk) avanna grasso antonio grasso avanna hill calvin mitchell bunun gibi hesaplarım var rol yapmaktna hoslanırım gerı zamanda savaşmak ayrı eğlencelı oluyor ama rol yapmanın tadını sımdı cıkarıyorum Moon adlı ege rol edıtlemeyı ogrendı birliğime rol paylasıyorum onun dısında ıcde can yoldasım Renjiro

neyse biraz kendi hayatımdan bahsediyim
yıldız tılbe,ahmetkaya,azer bulbul,gazapizm sağı solu kes,stabil reenkarne dinlemeyi severim her rapi beğenmem no1 dikkatımı cekmıyor
araba surmeyi severım
arabalara cok ilgim yok tofas,honda,bmw benim icin yeterlidir
2 senedir araba kullanıyorum ((Kalkıs desteksız manuel))
onun dısında kufursuz konusmaya calısırım eskıden cok kufur ederdım suanlık azalttım
dısarda arkadaslarımla takılmayı severım corona gitsede tekra gezsek
allaha şükür kalıcı rahatsızlık yok kalp rahatsızlıgı gibi
anlayıslı birisiyimdir genel olarak saçma algılanan seylere tahammulum yoktur
bana karsı saygılı/seviyeli yaklasan insanlara her zaman yardımcı olurum
instagram facebok heasplarımı herkese yaymayı sevmem sanalda olanları gerçeğe yansıtmayı sevmem
ama benım sehrımde bır mevzu olursa sanalda gelsın uğrasın
mutlu olmak ıcın cabalıyorum bu kadarını bılmenız yeterlı :D