Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ev Soygunları.

Başlatan Cry, 19 Mart 2020, 02:26:54
Okunma sayısı 1202 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alweaz Zolin Lv.24
Köken: Yunan
Son giriş: 14 Şubat 2023, 19:40
Toplam oynama: 102 gün, 18 saat
Ev Soygunları.
« : 19 Mart 2020, 02:26:54 »
Karakter Adınız: (Rex_Verenos)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Evlerin araclarda ki gibi güvenlik seviyesi olmalı ve seviyeye göre polislere bildirim gitmeli ve atıyorum 1 seviye kilit 100 saniye 5 seviye kilit 500 saniye gibi. Eve girdikten sonra çekmecelerden,dolaplardan ve ünite gibi yerlerden takılar vs çıkmalı o çıkan eşyalarıda bi npcye satmalıyız bence illegaller için güzel bi sistem olur kazancı çok yada az bunun bi önemi yok maksat roleplay hem belkide güvenlik kamerası vs gibi şeyleri satan ajanslar şirketler ortaya çıkar öyle de bi rol dönebilir| Not; Sunucuda aldım verdim sistemi var arac mekaniklerken sahibinden alıp çalan kişiye veriyor parayı burda da şöyle olabilir kilit kırıldığında ev hasarlı olarak gözükür ve devlete bir miktar para verdiğimizde bu hasar düzelir ev artık kullanılır halde olur. (EV HASARLI OLUNCA EVE GİRİŞ ÇIKIŞ VS işlemler yapılamaz hale gelir.
NOT 2; Ev soyguncusu olmak için gerekli eşyalar olur o eşyalarıda bir miktar para karşılığı satın alabiliriz.
) )

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: ()[/color][/font]

Çevrimdışı Farabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mart 2025, 14:04
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Mia Rooker Lv.21
Son giriş: 28 Aralık 2024, 19:35
Toplam oynama: 75 gün, 9 saat
Ynt: Ev Soygunları.
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2020, 02:27:33 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Tigon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2021, 00:44
Toplam oynama: 154 gün, 15 saat
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2020, 02:28:38 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Ballanez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Mayıs 2024, 01:54
Toplam oynama: 301 gün, 14 saat
Köken: Alman
Son giriş: 07 Ocak 2024, 14:56
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Aralık 2023, 15:24
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2020, 02:29:28 »
Sonuna Kadar Destek

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2020, 03:59:16 »
dızlandın destek!

Çevrimdışı WHATSUPP CUZZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Haziran 2023, 01:22
Toplam oynama: 92 gün, 10 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 21 Haziran 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 19 Mart 2020, 09:24:48 »
Destekliyorum

Çevrimdışı Puyol

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2022, 12:35
Toplam oynama: 72 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 19 Mart 2020, 11:47:06 »
SONNUNA KADAR DESTEK

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2020, 10:23:59 »
Desteklemiyorum. Bu sistem gelirse, illaha level gereksinimli gelecek ve tahminim, bu meslekten ya da sistemden yararlanmak için seviye aralığı 25-30 olacak. Level olayını da geçtim, sunucudaki çoğu illegal bu sistemden yararlanacak olursa buna LSPD birimleri de yetişemez. Herkes yangından mal kaçırır misali ev soygunu yaparsa, buna kolluk kuvvetleri yetişemez. Bu mesleğe mekanik mesleğindeki gibi zaman aralığı olayı da getirilebilir ve bu zaman aralığını VIP ile azaltmak mantıklı olabilir. Lakin geliri az olsa bile yapanların sayısının çok olacağını biliyorum. Çünkü yeni bir sistem ya da meslek geldiğinde bunun yayılma dönemi oluyor ve bu dönemde bu sistem ya tutuyor ya da tutmuyor. Ancak insanların farklı rol yapmaya yer aradığını bildiğim dolayı bu sistemi yapacak illegal rolcü sayısı oldukça fazla olacak. Ama sorun şu ki, buna LSPD yetişemez.

Bunun dışında Hera bir sistem getirince buna seviye sınırı koyuyor. Çünkü maalesef yönetim üyeleri rolü bilen adamı ve bilmeyen adamı seviyesi ile yorumluyor. Teorik olarak o adamın yaptığı herhangi bir rolü suistimal edip, edemeyeceğini müneccim gibi tahmin edemezler. Seviye olayı, o oyuncunun sunucudaki sistemlere hakim olma yüzdesini ve rollere hakim olma yüzdesini yetkililer üzerinde etkiliyor. "Dediğim şeyde kesinlikle, seviyesi 1 olan ve 30 olan oyuncu oyuncu rol bilmez ya da ustaca yapar" diye bir şeyden bahsetmiyorum. Ancak yetkili gözünden bakılacak olunursa bu olay böyle. Seviyeye göre sistem getirilmesinin mantığı da: "Başka bir oyuncu benden daha çok AFK bıraktı diye neden diğer oyuncular ve ben o sistemden mahrum olalım?" ön izlenimi oluyor. Oyuncular bu ön izlenimi destekliyor ve gayet haklılar.

Bu sistem tutsa bile çok kargaşa olur ve bu kargaşayı IC olarak engellemek imkansız olur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ağustos 2024, 22:18
Toplam oynama: 84 gün, 6 saat
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2020, 16:37:54 »
desteklemiyorum, çünkü çok karmaşık sistem lspd zaten çoğu araç çalmalarıyla ilgilenmiyor ev soygunuyla ilgileniceklerini sanmam.

Çevrimdışı Cry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alweaz Zolin Lv.24
Köken: Yunan
Son giriş: 14 Şubat 2023, 19:40
Toplam oynama: 102 gün, 18 saat
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2020, 18:48:56 »
Desteklemiyorum. Bu sistem gelirse, illaha level gereksinimli gelecek ve tahminim, bu meslekten ya da sistemden yararlanmak için seviye aralığı 25-30 olacak. Level olayını da geçtim, sunucudaki çoğu illegal bu sistemden yararlanacak olursa buna LSPD birimleri de yetişemez. Herkes yangından mal kaçırır misali ev soygunu yaparsa, buna kolluk kuvvetleri yetişemez. Bu mesleğe mekanik mesleğindeki gibi zaman aralığı olayı da getirilebilir ve bu zaman aralığını VIP ile azaltmak mantıklı olabilir. Lakin geliri az olsa bile yapanların sayısının çok olacağını biliyorum. Çünkü yeni bir sistem ya da meslek geldiğinde bunun yayılma dönemi oluyor ve bu dönemde bu sistem ya tutuyor ya da tutmuyor. Ancak insanların farklı rol yapmaya yer aradığını bildiğim dolayı bu sistemi yapacak illegal rolcü sayısı oldukça fazla olacak. Ama sorun şu ki, buna LSPD yetişemez.

Bunun dışında Hera bir sistem getirince buna seviye sınırı koyuyor. Çünkü maalesef yönetim üyeleri rolü bilen adamı ve bilmeyen adamı seviyesi ile yorumluyor. Teorik olarak o adamın yaptığı herhangi bir rolü suistimal edip, edemeyeceğini müneccim gibi tahmin edemezler. Seviye olayı, o oyuncunun sunucudaki sistemlere hakim olma yüzdesini ve rollere hakim olma yüzdesini yetkililer üzerinde etkiliyor. "Dediğim şeyde kesinlikle, seviyesi 1 olan ve 30 olan oyuncu oyuncu rol bilmez ya da ustaca yapar" diye bir şeyden bahsetmiyorum. Ancak yetkili gözünden bakılacak olunursa bu olay böyle. Seviyeye göre sistem getirilmesinin mantığı da: "Başka bir oyuncu benden daha çok AFK bıraktı diye neden diğer oyuncular ve ben o sistemden mahrum olalım?" ön izlenimi oluyor. Oyuncular bu ön izlenimi destekliyor ve gayet haklılar.

Bu sistem tutsa bile çok kargaşa olur ve bu kargaşayı IC olarak engellemek imkansız olur.
Haklısın fakat illegal için çok farklılık yok yani arac cal uyuşturucu sat silah sat bitti farklı şeyler arıyor insan.