Desteklemiyorum. Bu sistem gelirse, illaha level gereksinimli gelecek ve tahminim, bu meslekten ya da sistemden yararlanmak için seviye aralığı 25-30 olacak. Level olayını da geçtim, sunucudaki çoğu illegal bu sistemden yararlanacak olursa buna LSPD birimleri de yetişemez. Herkes yangından mal kaçırır misali ev soygunu yaparsa, buna kolluk kuvvetleri yetişemez. Bu mesleğe mekanik mesleğindeki gibi zaman aralığı olayı da getirilebilir ve bu zaman aralığını VIP ile azaltmak mantıklı olabilir. Lakin geliri az olsa bile yapanların sayısının çok olacağını biliyorum. Çünkü yeni bir sistem ya da meslek geldiğinde bunun yayılma dönemi oluyor ve bu dönemde bu sistem ya tutuyor ya da tutmuyor. Ancak insanların farklı rol yapmaya yer aradığını bildiğim dolayı bu sistemi yapacak illegal rolcü sayısı oldukça fazla olacak. Ama sorun şu ki, buna LSPD yetişemez.
Bunun dışında Hera bir sistem getirince buna seviye sınırı koyuyor. Çünkü maalesef yönetim üyeleri rolü bilen adamı ve bilmeyen adamı seviyesi ile yorumluyor. Teorik olarak o adamın yaptığı herhangi bir rolü suistimal edip, edemeyeceğini müneccim gibi tahmin edemezler. Seviye olayı, o oyuncunun sunucudaki sistemlere hakim olma yüzdesini ve rollere hakim olma yüzdesini yetkililer üzerinde etkiliyor. "Dediğim şeyde kesinlikle, seviyesi 1 olan ve 30 olan oyuncu oyuncu rol bilmez ya da ustaca yapar" diye bir şeyden bahsetmiyorum. Ancak yetkili gözünden bakılacak olunursa bu olay böyle. Seviyeye göre sistem getirilmesinin mantığı da: "Başka bir oyuncu benden daha çok AFK bıraktı diye neden diğer oyuncular ve ben o sistemden mahrum olalım?" ön izlenimi oluyor. Oyuncular bu ön izlenimi destekliyor ve gayet haklılar.
Bu sistem tutsa bile çok kargaşa olur ve bu kargaşayı IC olarak engellemek imkansız olur.