Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? : Haftanın her günü aktifim ve günde 5 saatten fazla oynayabiliyorum. Bazı günler azalıp/artabiliyor.
İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 532.64, -1813.12, 6.57, 85.332.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.03:İşyeri adı: Men Of Letters2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Bar-Disko2.05:İşyeri interioru: Wups CafeUzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Angelo Capone, İtalya'da doğmuş Sicilya'lı saf kan bir İtalyan'dır. 10 yaşına kadar normal bir çocuk gibi mahallede oyunlar oynamış, ninniyle uyumuş ve arkadaşlarıyla küsmüştü. 10 yaşından sonra mahallede Vitorrio Andolini diye 15 yaşında ki bir abisiyle tanıştı. Onu tanıdığı ilk gün neredeyse nöronları değişmişti. Vito'nun kirli işler çeviren ekibine değişik rollerde yardım ediyordu. Bazenleri mahalle köşelerinde ağlıyor gibi yapıp, yanına gelen insanları ara sokakta bekleyen Vito'nun ekibine getiriyor, onlar insanları gasp ederken Angelo'da Vito ve ekibini izliyordu. Böyle böyle 15 yaşına kadar kendisi için küçük bir servet biriktirmişti. Angelo 15 yaşına, Vito 20 yaşına adım bastıktan sonra işleri büyüttüler ve Angelo'da resmen ekipten olmuştu. Böyle böyle Angelo 25 yaşına Vito ise 30 yaşına geldiler ve artık başka yere gitmek zorunda gibi hissetmişlerdi kendilerini. Angelo bu zamana kadar her ne kadar arada bir harcasada biriktirdiği parayla birlikte Los Santos'a gelmişti. Burada al-sat tarzı ticaretler yapmış ve yine kirli işler yapıp servetini arttırmıştı. Bu paranın bir kısmıyla bir bar açıp, legal yoldan para kazanmak istedi.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Bu mekanda dans, içki içme vb. gibi yarışmalar düzenleyerek Los Santos'a hem yeni bir bar kazandırmış, hem de sahili aktif bir bölge yapmış olacağım. İnsanlar parasını harcamaya değecek bir yer bulmuş olacak ve ben de sorumluluk sahibi olmuş olacağım. (OOC) Rol arayan insanlar için her gün aktif olacak bir eğlence mekanı olacak ve insanlar belki de buranın müdavimi olacak ve karakterim IC olarak tanınmaya başlayacak. Bu tanınmayla birlikte karakter devam olarak insanlara yön vermek adına bir ofis açmayı düşünüp, şehirde ki bar, restorant sayılarını arttırmaya yardımcı olabilir.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): Santa Maria ve Rodeo hediye ağacı dışında aktif bir bölge değil ve hoşuma giden bu bölgeyi aktif tutmak istiyorum. Oyunculara rol imkanı olarak boş gezen Bob_Hunter isimli arkadaşım gibi kişilere garson, koruma, DJ gibi rolle kazanılan para imkanları çıkacak. Kazandıkları parayı bir ihtimal uyuşturucuya, araca, silaha yatıracak olan karakterler belki de piyasayı canlandıracak.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Boş boş gezen insanlar için iş imkanları, eğlence arayan insanlar için güzel bir eğlence mekanı olacak. Benim içinde ayrı bir uğraş ve para kazanmak için bir yol olacak. Bu mekanla birlikte hem sahildeki genç sayısı artacak hem de sahil yeni bir kültür kazanmış olacak. Ayrıca tanıdığım çevrede ki eğlence insanları için yepyeni bir güneş parlayacak, sahilde ki müzik sesleri hiç dinmeyecek. Bu mekan Santos'a yarayacak diyebilirim.
Ben, "SincaP"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.