Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[REHBER] Xuneity'den SS edit yöntemleri.

Başlatan LORDXUNEITY, 18 Mart 2020, 16:36:20
Okunma sayısı 18227 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Izet Carcani Lv.22
Köken: Slav
Son giriş: 01 Şubat 2023, 07:33
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [REHBER] SS nasıl editlenir? ft. borayejma
« Yanıtla #70 : 03 Eylül 2020, 12:16:49 »
Borancım iyi güzel de bu fotorğaf kırpma işini nasıl yapacağız. 800x600'e düşürdüğümde fotoğraf yamuluyor?

Fotoğraf kırpmanıza gerek yok, sol üstten yeni bir dosya oluşturun. Boyutu 800x600 yapın. Sonra fotoğrafa gelip CTRL+A yapıp ardından CTRL+C yapın. Tekrardan yeni açtığınız 800x600 boş sayfaya gelin ve CTRL+V yapın. CTRL tuşu ile fotoğrafınızın konumunu 800x600 e ayarlayabilirsiniz.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #71 : 03 Eylül 2020, 17:07:15 »
Borancım iyi güzel de bu fotorğaf kırpma işini nasıl yapacağız. 800x600'e düşürdüğümde fotoğraf yamuluyor?

Fotoğraf kırpmanıza gerek yok, sol üstten yeni bir dosya oluşturun. Boyutu 800x600 yapın. Sonra fotoğrafa gelip CTRL+A yapıp ardından CTRL+C yapın. Tekrardan yeni açtığınız 800x600 boş sayfaya gelin ve CTRL+V yapın. CTRL tuşu ile fotoğrafınızın konumunu 800x600 e ayarlayabilirsiniz.
Karakterler küçücük oluyor, hiçbir şey anlaşılmıyor.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #72 : 03 Eylül 2020, 17:18:47 »
Başarılı.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #73 : 03 Eylül 2020, 17:21:04 »
Tatilden döndüğüm zaman bildiğim son birkaç yöntemi daha göstererek rehberi bitireceğim. Bunun haricinde talep üzerine yeni videoları sesli anlatacağım ve önceki videoları da yeniden çekerek sesli anlatacağım. Lütfen sesli anlatım için özel ileti göndermeyin.

Muhtemelen kırpma işini sayı girerek yapıyorsunuz, yanlış yere yaptığınız için CS6 bunu kırpma değil yeniden boyutlandırma şeklinde alıyor ve fotoğraf bozularak küçültülüyor.

Fotoğrafı açtıktan sonra katman genellikle kilitli olur, kontrol edin. Eğer kilitliyse kaldırın.
Sol bardan kırpma aracını (kısayolu genellikle "C" tuşu) alıp manuel olarak kırpma işlemini yapın. Örnek olarak geçiş efektini gösterdiğim videoyu izleyebilirsiniz. Kırpma işlemini yaparken zaten kaç piksele kırpıldığını (alternatif bir sorun olarak santimetre gösterebilir, bunun için ilk anlatımda gösterdiğim ctrl+r cetvelini açıp cetvele sağ tıkladıktan sonra piksellere ayarlamalısınız) gösterir. İstediğiniz boyutta kırpma işlemi gerçekleştirdikten sonra fotoğrafa sağ tıklayıp kırp butonuna basın.

Yeni sayfa yöntemini benim rehberim üzerinden efekt uygulayacaksanız tavsiye etmiyorum. Ben sayfa açmadan direkt olarak katman kilidini kaldırıp fotoğrafta oynamalar yapıyorum ve bu yüzden yöntemlerim yeni sayfa yöntemi ile çakışıyor ve bozulmalar olabiliyor. Yeni sayfa ile yapıldığında fotoğrafa efektleme uygulayacaksanız beyaz sayfayı yeniden transparan haline getirmeniz veya direkt olarak transparan şeklinde açmanız gerekiyor.

Çevrimdışı Chain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2021, 13:42
Toplam oynama: 129 gün, 3 saat
Birlik: *msp

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #75 : 06 Eylül 2020, 16:53:12 »
renklendirme efektini yapamıyorum
siyah beyaz yapıyorum ama o kırmızı olayını yaptığımda ekran tamamen kırmızı oluyor veya gri oluyor

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #76 : 07 Eylül 2020, 08:39:21 »
renklendirme efektini yapamıyorum
siyah beyaz yapıyorum ama o kırmızı olayını yaptığımda ekran tamamen kırmızı oluyor veya gri oluyor
@Jaxie siyah beyaz yaptıktan sonra katmanları birleştirdiğinden emin ol. Daha sonra seçim aracı ile boyama efekti vermek istediğin alanı seç, seçtikten sonra copy paste yaparak seçtiğin katmanın yeni bir katman olarak gözükmesini sağla. Sağ taraftaki katman barından copy paste yaparak yeni oluşturduğun katmana renk verme efektini uygula.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #77 : 07 Eylül 2020, 11:22:18 »
ya kanka her gün bir hata yaşıyorum valla deliricem silicem cs6 yı

şu sohbetteki arka planı silmeye çalışıyorum yazıları kalınlaştırıyor arka plan silmek dışında her şeyi yapıyor
tekrar tıkladığımda yine kalınlaştırıyor arka planıda çerçeve yapıyor sadece ortasını siliyor bu ne ya

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #78 : 07 Eylül 2020, 11:37:12 »
ya kanka her gün bir hata yaşıyorum valla deliricem silicem cs6 yı

şu sohbetteki arka planı silmeye çalışıyorum yazıları kalınlaştırıyor arka plan silmek dışında her şeyi yapıyor
tekrar tıkladığımda yine kalınlaştırıyor arka planıda çerçeve yapıyor sadece ortasını siliyor bu ne ya
Record ayarın bozulmuştur. Recordu sil, ilk videoyu tekrar izleyerek baştan yap. Bunun dışında olası hatalar için;
- Arkaplanı silerken siyah-beyaz barın siyah tarafların siyah kısmına tıkladığına emin ol.
- (çerçeve yapmaması için) yazı katmanını akıllı nesneye dönüştürdüğünden emin ol.
- Oyunda chatlogun görüntüsünü alırken f7 tuşuna basarak yazı çerçecesini kaldırnadığından da emin ol. Aksi halde yazı bozuk çıkar.
Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Üsttekiker işe yaramazsa yaşadığın problemin ekran görüntüsünü at.

Çevrimdışı The Witcher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Kasım 2024, 20:35