Arkadaşlar bi açıklama yapacağım tartışma olsun diye değil sadece ihtiyaç duyduğum için. Ben hepinizi seviyorum, daha önce bu birlikte uzun bir mesai rol yaptık beraber. Hiçbirinize karşı bir kin ve nefret beslemiyorum. Başkalarının ne dediği de umrumda değil. Şu anda başka yerde olmam da tamamen farklı bir rol arayışında olduğum içindir. Sürekli aynı rolü yapmak istemiyorum. Karakterin gelişim süreciyle alakalı bir rol gerçekleşti. OOC karıştırılıp kin tutulmadan sürdürülürse daha iyi olur. Ayrıca rollerdeki gerilimi ve heyecanı da arttırdığını düşünüyorum. Birliğe başarılar diliyorum, IC durumlar. Ayrıca dün beni tanıyormuş gibi rol yapmış olabilirsiniz, Coco falan. Yüzümde IC maske var. /Maske komutsuz sargı var ve yüzüm okunmuyor. Doktor kontrolüne giderken düşürüldüm. Ona ithafen dünkü rolde yüzümde sargı vardı emotelerde çokça kez belirttim. Ancak yoğun bir kargaşa olduğu için okunmamış olabilir. Yakında zaten o sargılar çıkıcak ve yüzleşme rolü olacak. O yüzden fazla heyecan yapmadan rollere devam. Bu mesaj bir iğneleme ya da eleştiri mesajı değil, bilgilendirme mesajıdır. Hepinize iyi roller ve başarılar. Daha güzel şeyler başarmanız dileğiyle.