Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

AMCA - Bar Başvurusu

Başlatan TOPRAK [Râu], 18 Mart 2020, 00:16:54
Okunma sayısı 662 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TOPRAK [Râu]

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mart 2022, 22:29
Toplam oynama: 63 gün, 19 saat
AMCA - Bar Başvurusu
« : 18 Mart 2020, 00:16:54 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  İstisna olmadığı sürece her gün, 6 saat aktifim işyerime 3 saatini ayırabilirim günlük

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 2176.92, -1311.76, 23.98, 224.21

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İşyeri adı: Zoe Pound Little Haiti Pub

2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): BAR

2.05:İşyeri interioru: Juice Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: 1994 Jaida Mathilla fakir bir kız iken babası küçük yaştayken böbrek yetmezliğinden ölmüştür, sonra Jaida 15 yaşına geldiğinde abisi Yosoma ile birlikte iş yürütmeye çalışıyorlardı aynı yaşta bir dükkanda bir abinin yanında çalışıyorlardı çoğunlukla paralarını alamıyorlardı bir gün erkek kardeşi dükkanın abisine kızar ve paramızı neden vermiyorsun der sonra Yosoma'nın lafını keser ve bir şeyler söylenmeye çalışır yutkunur merakla Jaida dükkan sahibini dinler ve derki anneniz araba kazasında kendisini kaybetmiştiniz der ve Jaida ve kardeşi koşarak evlerine gider ne yapacaklarını bilmezler ve İllegal yollara geçmek isterler bir yandan giderlerinin yerini dolduracak parayı diğer yandan annesinin yokluğunu doldurmaları gerekir zor durumda ilelgal yollara girirler, Zoe Pound adlı bir aileye girerler ve ordan önce sprey boya satarak, sigara satmaya başlarlar aradan 2-3 ay geçer ve kendilerini kanıtlarlar, Jaida ve Yosoma artık uyuşturucu satmaya başlar Yosoma daha çok kazanmak için diğer çeteci sokaklarına gider ve orada mal satmaya çalışır oranın sokağı bu duruma sevinmez ve Jaida'nın kardeşini vurur, Jaida'nın gözü kararmıştır ve kendisine bir silah alır ardından biriktirdiği para ile kendisine ve Zoe Pound ailesine bir bar açmayı planlar Zoe Pound yardımı ile parayı toplar ve barı açarlar, sokağına yakın olan bir bar açar ve oradanda gelirini sağlar.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC:İllegal çetelerle işbirliği yapıp orada uyuşturucu, silah, sigara illegal maddeler satıyorlardır, gelirini böyle sağlamak istiyorlardır bir yandan eğlenip bir yandan parayı bulmak istiyorlar.
OOC: Sunucuda normalin altında olan bar rolleri oldukça az bizim sokağımıza yakın olduğu için hem RP ortamı oldukça iyi olucaktır amacımız illegal roller ile aktif roller oluşturmak ve güzel roller çıkartmaktır, hemde sunuca RP oranı oldukça fazla artıcaktır çoğunlukla zaten bar rolleri yapmataydık, ama başkaların barında takılıyorduk artık kendimizin bir barı olabileceği için hep orada takılırız aktif illegal roller döndüre biliriz.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC):  İllegal rolleri ayrıca satıcı, alıcı rollerine büyük bir RP aktiflikleri olacak. Zenci barı olduğu için güzel kızlar ile eğlenceler hep olacaktır müzik ve dans eden kişiler köşede duran uyuşturucu satıcılarıda eksik olmayacaktır. Zenci rolleri ağırlıklı olacaktır zaten Zoe Pound setinde olduğu gibi zenci rolleri ağırlıklıdır. Bizim amacımız serverde kaliteli roller yapmaktır, İyi Roller.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehirde olan yorucu geçen saatlerden sonra veya sabah farketmezin burada gelip insanlar ile deliler gibi dans edip, bişiler için sonra ise eve gidip sıza bilrisiniz oldukça güzel eğlenceler mevcut olucaktır, sarhoş iken sizi evinize bırakacak arabalar bile mavcuttur, çoğunlukla genç kızların uğradığı güzel bir mekan olduğu için erkeklerinde güzelce seçe bildiği bir yerdir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "AMCA"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Repslok

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Şubat 2022, 19:07
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Zoe Pound Little Haiti Pub
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2020, 00:27:03 »
Oldukça güzel roller gerçekleşecek, şu bar kabul olsun efsana roller geliyor tam bizim tarzımızda illegal barı olarak ayarlandı içerisi umarım güzel roller yaparız yapacağımıza inanıyorum.DESTEK

Çevrimdışı BlackThronex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Blake Lv.14
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Mayıs 2021, 06:19
Toplam oynama: 24 gün, 6 saat
Ynt: Cowboyy09- Bar Başvurusu
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2020, 13:25:50 »
Spoiler:
BENCE GÜZEL RÖLLER YAPICAKLARINA VE BİR ÇOĞU OYUNCUYU EĞELENDİRECEKLERİNE İNANIYORUM DESTEKKKK, Başarılar...

Çevrimdışı Huseyn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 06 Şubat 2022, 23:12
Toplam oynama: 34 gün, 7 saat
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2020, 14:06:02 »
Başarılar

Çevrimdışı Hyrt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Eylül 2020, 13:55
Toplam oynama: 23 gün, 17 saat
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2020, 14:37:32 »
Bu adam işi biliyor efsane roller dönecek, Başarılar.

Çevrimdışı Broxer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ocak 2021, 20:14
Toplam oynama: 142 gün, 12 saat
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2020, 14:43:21 »
BAR açıldığında efsane roller geliyor birlik olarak serverde hiç aktif olmayacığı aktif roller olucaktır, Destek

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2020, 16:48:41 »
bbCode'u düzenlemek adına 24 saat süre tanındı.

Çevrimdışı AMCAYLA100LES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Haziran 2022, 21:36
Toplam oynama: 144 gün, 4 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 01:31
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 18 Mart 2020, 18:44:42 »
Yapılan gereksiz yorumların silinmesini istiyorum, bu ana hesabım pek oynamıyorum, AMCA hesabım m.a izinli.
Ve şifresini unuttum ticketime hera cevap verdi, şifreyi söyleyecek ticketi görmesini bekliyorum.
yanlışlık yapılan yerleri ben biliyorum arkadaşlar telaşa gerek yok.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Ynt: AMCA - Bar Başvurusu
« Yanıtla #8 : 18 Mart 2020, 21:35:30 »
Bizim için güzel bir rol ortamı oluşturur. Açılmasını dört gözle bekliyoruz. ::)

Çevrimdışı TOPRAK [Râu]

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2022, 22:29