Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sürükleme Süresi

Başlatan RTE, 17 Mart 2020, 21:16:49
Okunma sayısı 4473 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fasulye

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edwin McWood Lv.30
Köken: Alman
Son giriş: 04 Ekim 2021, 12:45
Toplam oynama: 169 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sürükleme Süresi
« Yanıtla #10 : 17 Mart 2020, 23:38:13 »
2018 yılındayken falan böyleydi, kural ihlalinden geçilmiyordu. Adamı tutuklamış götürürken gelip araçtan sürükleyerek çıkarıp araca binerek kaçıyorlardı. Şikayet sonucunu bekleyene kadar falan rol zevki zaten yok oluyordu. PD üyeleri bu tarz kural ihlalleri yapmaya kalkmıyor, bu yüzden de sistemsel açıdan bir sorunları yok. Hatayı biraz da kendinizde arayın.
polislikten atılmasın diye yapmıyorlar polislikten atılma olmasaydı aynı şeyi söyleyebilirmiydin acaba

Başka ne için yapacaklardı?

Çevrimdışı Fasulye

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edwin McWood Lv.30
Son giriş: 04 Ekim 2021, 12:45
Toplam oynama: 169 gün, 2 saat
« Yanıtla #11 : 17 Mart 2020, 23:38:50 »
DESTEKLEMİYORUM

Çevrimdışı adios al vino

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 06 Temmuz 2024, 01:27
Toplam oynama: 63 gün, 22 saat
Birlik: *****yon
Köken: Meksikan
Son giriş: 29 Haziran 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 17 Mart 2020, 23:50:10 »
destekliyorum ama zaten onların sistemsel ve sayısal güçlülük durumu mevcut herşeyi yaparlar moruk sırtlarında sniper m4 bellerinde tabanca göğüs hizasında mp5 shotgun nede olsa polis
hem de bu şekilde bisiklet sürebilirler çünkü onlar pd sırtlarında tank bile taşıyabilirler

2018 yılındayken falan böyleydi, kural ihlalinden geçilmiyordu. Adamı tutuklamış götürürken gelip araçtan sürükleyerek çıkarıp araca binerek kaçıyorlardı. Şikayet sonucunu bekleyene kadar falan rol zevki zaten yok oluyordu. PD üyeleri bu tarz kural ihlalleri yapmaya kalkmıyor, bu yüzden de sistemsel açıdan bir sorunları yok. Hatayı biraz da kendinizde arayın.
pd üyeleri bu özellikleri kullanarak 0.2 sn de seni 10m uzaktaki araca atabilir sen yerde kelepçen bile yokken bir anda kelepçeleyip, sürükleyip, aracın kapısını açıp araca atıyorlar arada 10m olsa bile :D bu bence yeterince ihlaldir fakat sistem izin veriyorsa yapılır diyip bırakılıyor sistem izin vermezse bu sorun kalkar hani

Çevrimdışı adios al vino

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 17 Mart 2020, 23:52:12 »
harbi bizde varsa onlarda da olsun ya da iki tarafta da olmasın rolsel olarak öyle olması mantıklı pd lerin hepsi shaquille o'nael değil biz de hepten çaycı hüseyin değiliz ya onlara biraz süre eklensin ya da bizim süre kısalsın en olmadı

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #14 : 17 Mart 2020, 23:53:28 »
Karakter Adınız: Roger Kazanova
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Bildiğiniz üzere etkisiz durumdaki kişiyi sürüklemek için 15 saniye beklemek gerekiyor fakat polislerde bu süre ortadan kalkıyor. Bence eşit olmalı. Bizim elimiz ayağımız tutmuyormu da polisler hemencicik taşıyıp biz taşıyamıyoruz.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: NOPE
Böyle bir şey gelirse çok saçma olur onlar polis istediği adamı tek eliyle kaldırabilirler hemde bir saniye içinde, adamlar yıllar boyu kas çalışıyorlar eğitim görüyorlar deniz altında 45 dk duruyorlar dediğin saçma

Çevrimdışı adios al vino

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 17 Mart 2020, 23:54:45 »
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Bildiğiniz üzere etkisiz durumdaki kişiyi sürüklemek için 15 saniye beklemek gerekiyor fakat polislerde bu süre ortadan kalkıyor. Bence eşit olmalı. Bizim elimiz ayağımız tutmuyormu da polisler hemencicik taşıyıp biz taşıyamıyoruz.
Böyle bir şey gelirse çok saçma olur onlar polis istediği adamı tek eliyle kaldırabilirler hemde bir saniye içinde, adamlar yıllar boyu kas çalışıyorlar eğitim görüyorlar deniz altında 45 dk duruyorlar dediğin saçma
45dk değil gün ya da saat yazarsak daha gerçekci olabilir dostum

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #16 : 17 Mart 2020, 23:55:23 »
45dk değil gün ya da saat yazarsak daha gerçekci olabilir dostum
özür dilerim, düzelttiğin için teşekkürler aziz kardeşim

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #17 : 18 Mart 2020, 00:37:24 »
destekliyorum ama zaten onların sistemsel ve sayısal güçlülük durumu mevcut herşeyi yaparlar moruk sırtlarında sniper m4 bellerinde tabanca göğüs hizasında mp5 shotgun nede olsa polis
hem de bu şekilde bisiklet sürebilirler çünkü onlar pd sırtlarında tank bile taşıyabilirler

pd üyeleri bu özellikleri kullanarak 0.2 sn de seni 10m uzaktaki araca atabilir sen yerde kelepçen bile yokken bir anda kelepçeleyip, sürükleyip, aracın kapısını açıp araca atıyorlar arada 10m olsa bile :D bu bence yeterince ihlaldir fakat sistem izin veriyorsa yapılır diyip bırakılıyor sistem izin vermezse bu sorun kalkar hani
Ben de onu diyorum ya, sistem izin verince illegal olan çoğu kişi suistimal ediyor, PD üyesi olanlar ise atılmamak, ceza almamak için daha dikkat ediyorlar ve daha sıkı kontrol ediliyorlar. Diyeceğim o ki kurunun yanında yaş da yandı, zamanında trolleyen bazı kişiler yüzünden illegallere artık güven olmuyor.

Çevrimdışı SH4YRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2024, 14:17
Toplam oynama: 255 gün, 2 saat
Birlik: *****SKY
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Temmuz 2023, 14:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #18 : 18 Mart 2020, 00:51:45 »
Idlewoodda araçların içinde zıplaya zıplaya sürüklenen kişiler görürken mi DESTEKLEMİYORUM.

Çevrimdışı RTE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2024, 14:49
Toplam oynama: 213 gün, 22 saat
Birlik: ***** ***ncy
Joe Tiger Lv.29
Son giriş: 30 Ekim 2023, 12:55
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #19 : 18 Mart 2020, 01:25:56 »
Idlewoodda araçların içinde zıplaya zıplaya sürüklenen kişiler görürken mi DESTEKLEMİYORUM.
He bunu da eklemeliyiz sanki, araçta boş yer var ise araca bindirebilelim bizde veya bagaja atma sistemi gelsin.