Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Victor Nashville - CK Talebi

Başlatan EserhaNN, 17 Mart 2020, 03:01:59
Okunma sayısı 465 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Kasım 2020, 01:17
Toplam oynama: 298 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Victor Nashville - CK Talebi
« : 17 Mart 2020, 03:01:59 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  David Torres
Seviye: 31

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Victor Nashville
Seviyesi:  22

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 17/03/2020
Olay Saati: 01:00 - 02:30 arası
Yaşadığınız olayı anlatınız: Kişilerle kulüpler arası savaşta kendisini kaçırdık, işkence için mekanımıza getirdik ama o korkusuz bir şekilde FEAR-RP İhlali yaptı.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: FEAR RP ihlali.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
*Varsa youtube videonuzun linkini buraya yapıştırın, yoksa bu yazıyı silerek boş bırakın*

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Kasım 2020, 01:17
Toplam oynama: 298 gün, 5 saat
Ynt: Victor Nashville - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2020, 12:45:17 »
Ben de önceden CK talebi açan kişilerin birliğindeydim. (Screenshotlardan da görülebilir.) Rol sırasında ağır yaralı durumunda değilim ve kendimdeyim, işkenceye daha başlanmamış ve eski kulübümüz üzerine süregelen bir tartışma var. İşkence başladıktan sonra da gayet role uyduğumu düşünüyorum.

Rol sonunda PM'den rolümün gayet iyi olduğu, birliğe geri dönmem gerektiği söylendikten sonra Fear RP'den CK talebi açılması da değişik hissettirdi.   :)
Seni kimse birliğe geri çağırmadı ve rolün de iyi değil, gelişmen lazım.
Birlik eski şube üzerinden yeniden kuruldu ama eski birlikten olman bize düşman olacağını değiştirmez. Sonuç olarak seni kaçırıyoruz ve FEAR-RP yapmak zorundasın, yanında bir kişi daha vardı o Fear rp yaptığı için ona ölüm izni oluşturmadık? Bence sorunu kendinde aramalısın.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Haziran 2020, 18:47
Toplam oynama: 54 gün, 22 saat
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2020, 12:57:15 »
Öncelikle merhabalar olayla alakam yok fakat. No-color afişi asıldığına dair ssiniz var mı ?   yoksa böyle rol yapmanızı aşırı saçma olur. adamın oradan  geçerken afişleri görmeden geçmesi doğal hakkı iyi günler sadece bu yorumu yaptım.

Çevrimdışı Easy-Rider

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sergei Orlov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 21 Haziran 2022, 20:38
Toplam oynama: 351 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2020, 13:37:14 »
Ben de önceden CK talebi açan kişilerin birliğindeydim. (Screenshotlardan da görülebilir.) Rol sırasında ağır yaralı durumunda değilim ve kendimdeyim, işkenceye daha başlanmamış ve eski kulübümüz üzerine süregelen bir tartışma var. İşkence başladıktan sonra da gayet role uyduğumu düşünüyorum.

Rol sonunda PM'den rolümün gayet iyi olduğu, birliğe geri dönmem gerektiği söylendikten sonra Fear RP'den CK talebi açılması da değişik hissettirdi.   :)
Seni kimse birliğe geri çağırmadı ve rolün de iyi değil, gelişmen lazım.
Birlik eski şube üzerinden yeniden kuruldu ama eski birlikten olman bize düşman olacağını değiştirmez. Sonuç olarak seni kaçırıyoruz ve FEAR-RP yapmak zorundasın, yanında bir kişi daha vardı o Fear rp yaptığı için ona ölüm izni oluşturmadık? Bence sorunu kendinde aramalısın.

Almira Dmitzei tarafından geri çağırıldım, yaklaşık 1 yıldır serverda SADECE motorcu birliklerinde takıldım ve genelde hep beğenildim. Gariptir ki önceki Satan Order'da 1 haftada yama verildi bana. 2010-2013 arasında birçok kişinin başvuru formunu dolduramayacağı yabancı serverda 2 onaylı (bu server tabiriyle) MC kurdum. O kadar da kötü olmasam gerek :)

Sonuçta former SOMC üyesiyim ve rakip bir kulübün başkanıyım. Yama için ölmeyi göze almış bir insandan ağlayıp zırlamalı fear RP yapmasını bekliyorsan, a-ah..

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2020, 14:30:40 »
Tek seferlik bir olay, eğer Fear-RP olduğunu düşünüyorsanız ki abartılacak bir durum yok Fear-RP şikayeti açın.