Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Luke Stone - Zoe Pound Bar, Great Venue

Başlatan Luke_Stone, 17 Mart 2020, 02:24:29
Okunma sayısı 195 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luke_Stone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luke Stone Lv.12
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Mart 2022, 21:44
Toplam oynama: 22 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Luke Stone - Zoe Pound Bar, Great Venue
« : 17 Mart 2020, 02:24:29 »
Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Özellikle haftaiçi günler olmak üzere günde 7-8 saat." Diğer servelerde bu kadar aktif oluyorum günde burdada aynısı
olucaktır zaten."

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri kordinatları(/pos): 2176.92, -1311.76, 23.98, 224.21

2.02:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İşyeri adı: Zoe Pound bar, Great Venue
2.04:İşyeri tipi(Bar/Kulüp veya Restoran): Bar/Kulüp

2.05:İşyeri interioru: Vorchesky Pub

Uzun Cevaplı Sorular:
3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın
: Luke Stone, 1992 yılında doğmuş, annesi küçük yaşta ölmüştür babası 17 yaşında kalp kırizınden ölmüştür büyüğünce babası gibi güçlü biri olmak istiyordu ardından annesinden sonra babasının ölmesine dayanamayan kardeşi kendisi ipe asar ve intihar eder, iyice kafayı sıyıran Luke uzun zaman sonra kendini toparlar ve bir kaç bişi yapmak ister, İllegal yapamacağını biliyordur bu yüzden daha iyi para kazanmak istiyordur.  zengin çocuğudur babasından kalan paraları alıp Kıprıs'a gider ardından bir kaç ay kumar oynadıktan sonra paranın %60 kısmını kaybeder ardından geri Los Santos'a taşınır ve hayatına bir kız ile devam etmeye başlar kız Luke Stone'yi aldattıksan sonra Luke artık güzel bir hayata başlamak ister yaşı gelince bir bar açmak isteğini herkese duyurur ama kimse bu Luke'nin bar açacağını inanmaz ve geri kalan son parası ile bar açmak ister arayışlara çıkar ve parasını hepsini bara verip düzgün bir hayata adımlarını atarmaya çalışır ama bunun için biraz daha paraya ihtiyacı vardır bunu yapmak için bir kaç şirkette çalışır ve kendisine azda olsa para kazandırmaya başlar aradan 2 yıl geçer ve parasını toplamıştır sonunda istediği barı açıcaktır.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:
İC: Barımıza gelen kişileri güzel bir şekilde karşılamak ve onlara ola bilcek konforu yarata bilmek, barımıza gelen kişileri ilk olarak kapının önünde biri bekler ve onlara giriş olaran bir kaç şey ikram eder oldukça kaliteli bir içecekler ve çerezler vardır, güzel kızlar ve kaliteli koltuk sandalyeler mevcuttur, bütün müşterilerimize saygılı garsonlar vardır.
OOC: Şehirde aktif rp ortamı yaratmak için bu başvuruyu atıyoruz bizim için önemli olan rp ortamıdır, nasıl olsa rp serverındayız yaklaşık 4 yıldır rp yapıyorum ve rinaya geri dönüş sağladım, burada çok daha güzel rp ortamı yaratacağım. bizlerde aktif rp ortamı yaratıp aktif rp yapmak istiyoruz yaklaşık 6 kişi geldik geri oldukça iyi rp döndüreceğiz.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın, oyunculara nasıl bir tarz rol imkanı sunulacağı hakkında bilgi veriniz (OOC): Oyunda pek fazla aktif bar işleten yok yani hiç göremedim önceden önceki oynadığım serverlerde çok bar rolü yaptım en az 7-8 kişi barın önünde barın içinde aktif rp döndürüyorduk burada daha fazlasını yapacağız aktiflik çok güzel olucak ve sadece  AKTİF rp döndüreceğiz, aktiflikler oldulça fazla iyi olucak var her zaman bir rol ortamı ola bilecek burada, İyi Roller olucak.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehirde olan sıkıntılar gün içindeki gergin anları bu bara gelip bir bira vb. şeyler içip kafa dağıtmak, günün yorgunluluğunu üstünüzden atmak, bu sayede bar sahipleri sizi mutlu ede bilsin, illegal maddeler satılması yasak olan bir yer oldukça güvenli bu yüzden normal kişileri geleceği çok iyi bir yer olucaktır.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Ben LUKE STONE"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.

Çevrimdışı Luke_Stone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luke Stone Lv.12
Son giriş: 21 Mart 2022, 21:44
Toplam oynama: 22 gün, 10 saat
Ynt: Luke Stone - Zoe Pound bar, Great Venue
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2020, 02:26:12 »
Arkadaşlar oldukça iyi rp bilgiye sayibim uzun zamandır Hard RP oynuyorum, bu serverde oldukça iyi ortam ve aktif rp yaratacağıma inanıyorum, Kolay Gelsin.
çok eskiden kalmış bir hapisim var ama şuan OOC ve İC sicilim yoktur, hapisten 1 gün içinde çıkacağım. Oyunda diğer arkadaşım yüz bin doları vericek ve size vereceğimdir. Bizim amacımız güzel bir rp ortamı oluşturmaktır.Çok lüks bir yerde değil sıradan ara sokaklarda olan bir bar Jefferson'da zaten çok para olacağını sanmıyorum paramızın yeteceği kadar bir yerde açmak istedik. Vorchesky Pub zaten çok lüks bir Interior değil.

Çevrimdışı BatanGemiTV

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Temmuz 2023, 03:26
Toplam oynama: 77 gün, 22 saat
Turibo Tuabi Lv.19
Köken: İsveç
Son giriş: 07 Temmuz 2023, 17:49
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Luke Stone - Zoe Pound Bar, Great Venue
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2020, 04:52:07 »
ıc sicilden onaylanmicak.

Çevrimdışı #Kontaminant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Kasım 2024, 21:44
Toplam oynama: 220 gün, 4 saat
Ynt: Luke Stone - Zoe Pound Bar, Great Venue
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2020, 14:25:33 »
Şablon uyumsuzluğu, IC sicil. Reddedildi.