Selamlar,
Üç sene boyunca bu platformda sizlerin bulunduğu ortamı daha adil ve daha eğlenceli hale getirmek için bulunduğum yönetim kadrosundan bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu yazıyı ise ayrılışımın nedenini merak edenlerin kafalarındaki soruları silmek ve çıkacak olan çatlak seslerin önünü kesmek için yazıyorum. Herkesi mutlu etmenin zor olduğunu bildiğinizi varsayıyorum, bir kesimi mutlu olurken bir kesimin mutsuz olsa bile sizleri ortak paydada buluşturmaya çalışan bir yönetim ekibine sahipsiniz, hepsi birbirinden değerli, farklı kültürlere ve inançlara sahip bireyler. Oyunculara gelecek olursak büyüğünden küçüğüne çok farklı karakterlere sahip insanlar tanıyacaksınızdır. Bazıları iyiliğimizi, bazıları kötülüğümüzü isteseler de verdiğim kararlarda hepsine insan gözüyle bakarak kendi doğrularımla hareket ettiğimi belirtmek isterim.
Bırakma sebebime gelecek olursak burada bulunan sorumluluğumu bırakarak kendi hayatıma yönelmek istemem. Yapılan son toplantılarda zaman zaman yorulduğumu hissettim ve yönetimlerin yorgun savaşçılardan oluşması yerine daima yeni fikirler, öneriler sunabilecek bireylerle yenilenmesi gerektiğini düşündüğüm için çekilme zamanımın geldiğini anladım. Bana, her zaman gösterdiğiniz saygı ve yakınlık için hepinize şükranlarımı sunuyorum, hoş kalın.