Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Grace Kelly, Jafar Quaruni - CK TALEBİ.

Başlatan Graphic, 15 Mart 2020, 01:50:21
Okunma sayısı 1896 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Haziran 2020, 18:47
Toplam oynama: 54 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Grace Kelly, Jafar Quaruni - CK TALEBİ.
« Yanıtla #20 : 20 Mart 2020, 16:47:37 »
o gece vereceğinizi söylemediniz çünkü

ee o zaman? para verilmedi ben o masadan 10 k ile kalktım ve geldiğimde jay bob vs. masaya oturmuş tekrar bana 20k civarı istediğinizi söylediniz. Tekrarlamaktan sıkıldım ; Birlik lideri bana çık oradan, biz onlara sıktık dedi ve bende koşarak çıktım dostum bu fear-rp işte neyin ne olduğunu bilmiyordum

bu'da başka bi tarihten ss. Adamlarınız tarafından sürekli rahatsızlık ediliyorduk.

https://cdn.discordapp.com/attachments/677171930939523133/688090824193343519/unknown.png

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Nisan 2021, 01:51
Toplam oynama: 173 gün, 19 saat
« Yanıtla #21 : 20 Mart 2020, 16:49:41 »
biz bu olaylardan sonra barış yaptık tax vereceğinizi söylediniz, tarihler herşeyi gösteriyor :D
20.000 tax ne? öyle bişey varsa ss atta birlikten atayım 20bin tax isteyenleri, 10.000 tax'ı size ck talebi açtıktan  1-2 gün sonra dierya soyadlı birinden aldık bıu arada

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 20 Mart 2020, 16:50:39 »
17'sinde ise parayı verdik toplam 10.000$ Caleb'in @C and W walk olması lazımdı o gece ne konuşulduysa o kadarını verdik. İyi roller, admin kararı.

Her şeye göre fear-rp kural çekildi. O helperı tanımıyorum, polisle alakam bile yok.

https://media.discordapp.net/attachments/633995594784047143/690557456014639104/sa-mp-087.png?width=845&height=475

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 20 Mart 2020, 16:53:42 »
biz bu olaylardan sonra barış yaptık tax vereceğinizi söylediniz, tarihler herşeyi gösteriyor :D
20.000 tax ne? öyle bişey varsa ss atta birlikten atayım 20bin tax isteyenleri, 10.000 tax'ı size ck talebi açtıktan  1-2 gün sonra dierya soyadlı birinden aldık bıu arada

Zaten barış içinde değil miyiz? Arkadaşım parayı attı ve olay bitti. Bu olayların böyle döneceğini bilseydim gerçekten video programını açıp her şeyi recordlardım. Yine de canınız sağ olsun, arkadaşlarınıza gerekli cezaları umarım verirsiniz. Daha açıklamaya gerek duymuyorum.  PD ile il-legal waow. Helperı tanımıyorum bile, tanısam polise değil direk size sıktırırdım. Oradan çık denildiği için çıktım ve bu da fear-rp çektiğimi gösteriyor ki etrafımı sardığınızda bile fear-rp den çekinmedim. Her türlü ıc sözlü küfürlere de baş kaldırmadım. Freq listesini de attım şikayette bakılabilir.

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 20 Mart 2020, 16:55:09 »
bende bundan bahsediyorum ki zaten sen bizi polise muhbirlik yapıp ifşa ettin, 2 gün sonra tax versen ne olur? jafarda durduk yere gidip pdye ateş açtı dmden cezasınıda yedi zaten. şikayet hep aynı döngüde ilerliyor farklı şeyler sunmadığın sürece karşılık vermiyicem

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 20 Mart 2020, 16:56:06 »
bende bundan bahsediyorum ki zaten sen bizi polise muhbirlik yapıp ifşa ettin, 2 gün sonra tax versen ne olur? jafarda durduk yere gidip pdye ateş açtı dmden cezasınıda yedi zaten. şikayet hep aynı döngüde ilerliyor farklı şeyler sunmadığın sürece karşılık vermiyicem

Alıntı
bende bundan bahsediyorum ki zaten sen bizi polise muhbirlik yapıp ifşa ettin,

tm dostum sen git çete rolünü yap. iyi roller arkadaşlar.

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 20 Mart 2020, 16:57:31 »
"PD ile il-legal waow"
böyle birşey yok, arkadaşınla anlaşmalı rol yaptın, arkadaşın pdye ve bize durduk yere ateş açtı. bundan cezasınıda aldı zaten.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 20 Mart 2020, 17:02:01 »
"PD ile il-legal waow"
böyle birşey yok, arkadaşınla anlaşmalı rol yaptın, arkadaşın pdye ve bize durduk yere ateş açtı. bundan cezasınıda aldı zaten.

Ya arkadaşım neden anlatamıyorum ben? gerçekten sıkıldım. Arkadaşım değil, değil. Şahısı gerçekten tanımıyorum. Gerçekten gına getirdiniz. İfşa ettin, ifşa ettin. Ya hiç bi' birliği gezmedin mi? hiç mi oradan pd geçemez. Sunucuda onca insan var hiç mi dm atamaz? he allah o geceyi mi seçti? gözünüzü seveyim yeter artık. O zaman o gece için beni ve arkadaşlarımı çağırmayacaktın dostum bu kadar basit. IC savaşa devam edecektik, yönetimden izin alıp düşen ck olacaktı. Sonuçta RP değil mi? savaşı başlatan da biziz ya da siz. Birlikte olan mevzuları tam bile bilmiyordum o zaman Barış için çağırdınız hoş güzel bi' şey yine aynı şahıslar tarafından solo çağırılıyorum geliyorum olaylar yaşınıyor 10k ile kalkıyorum bu sefer yok kaza olmuş 20k falan  fear-rp çekiyorum ve bana muhbir diyorsun şaka gibi. Arkadaşları tanımıyorum. Sunucuda en tehlikeli ghetto sokağı tek siz misiniz?

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 20 Mart 2020, 17:16:07 »
biz en kalitelisi olduğumuzu hiç bi zaman iddia etmedik, bizden iyi olanlar var zaten.
biz ondan öncesinde sizi çağırdık rolü yaptık, tek değildin bu sefer tek geldin. bara girdik konuştuk böyle bi role giriştin. bunun anlaşmalı olduğunu düşünmemiz gayet doğal, kanıt sunmadığın sürece düşünmem değişmez.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 21 Mart 2020, 00:04:54 »
biz en kalitelisi olduğumuzu hiç bi zaman iddia etmedik, bizden iyi olanlar var zaten.
biz ondan öncesinde sizi çağırdık rolü yaptık, tek değildin bu sefer tek geldin. bara girdik konuştuk böyle bi role giriştin. bunun anlaşmalı olduğunu düşünmemiz gayet doğal, kanıt sunmadığın sürece düşünmem değişmez.

Ben kalitenize laf ettiğime dair bi şey göremiyorum.
Adamları tanımıyorum, kanıt sunmama gerek yok.