Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Grace Kelly, Jafar Quaruni - CK TALEBİ.

Başlatan Graphic, 15 Mart 2020, 01:50:21
Okunma sayısı 1889 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Haziran 2020, 18:47
Toplam oynama: 54 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Grace Kelly, Jafar Quaruni - CK TALEBİ.
« Yanıtla #10 : 19 Mart 2020, 21:21:11 »
olayla alakam var, sslerde bana ait. ileti yasağım olduğu için şikayeti ben açamadım.
durduk yere bardan koşarak çıkman ardından bişey yapmamamıza rağmen polise sığınman bile senin ck iznini almamız için yeterli sebep bence. onaylı hoodda fear yapmadan bunu yapman, araçlardaki ve üstümüzdeki şeyleri riske atman. orada daha çok pd olsa senin yüzüne ic jail yiyip silahlarımız, yüzlerce uyuşturucumuz çöp olacaktı.
pd ordayken durduk yere çatıdaki adamın pdye ateş açması, sonrasında senin dışarıya çıkman normal değil bence.
ikiside jail yedi bu arada şikayet linkleri konuda var onlarıda inceleyebilirsiniz

Benim dışarıya çıkma sebebim şu. Kennedy Diearya telsiz üzerinden ; "Hemen oradan çık, onlara ateş ettik!" demesiyle çıktım zaten bardan. Sonra Caleb'i gördüğümde IC olarak olayları {akf] anlattım. Polisin geçtiğini gördüm ve ben o mahalleden geçerken çatıdaki adamı gördüm sizden sandım ve benim geçmemle polisin geçmesi gayet normal. İl-legal ile legal bir olur mu? Şikayetin sonuçlanması ile bu olayların bir olması saçma. Gerçekten saçma, ben pd tanımıyorum etmiyorum. Ek olarak o arkadaşların birliğinden çıkmış bulunmaktayım.  IC olarak dostluğumuzu sağlandığını söylediler ve bende çıkma gereksinimi duydum. Jay ve GMSP üyeleri etrafımı sarmasıyla fear-rp çektim zaten. Caleb o zaman afk idi. Geçmiş karakterime bakılabilir hiç bi' pd oluşumu yok. Benlişk bu kadar, iyi roller. Admin kararı.

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Nisan 2021, 01:51
Toplam oynama: 173 gün, 19 saat
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2020, 00:04:44 »
olayla alakam var, sslerde bana ait. ileti yasağım olduğu için şikayeti ben açamadım.
durduk yere bardan koşarak çıkman ardından bişey yapmamamıza rağmen polise sığınman bile senin ck iznini almamız için yeterli sebep bence. onaylı hoodda fear yapmadan bunu yapman, araçlardaki ve üstümüzdeki şeyleri riske atman. orada daha çok pd olsa senin yüzüne ic jail yiyip silahlarımız, yüzlerce uyuşturucumuz çöp olacaktı.
pd ordayken durduk yere çatıdaki adamın pdye ateş açması, sonrasında senin dışarıya çıkman normal değil bence.
ikiside jail yedi bu arada şikayet linkleri konuda var onlarıda inceleyebilirsiniz

Benim dışarıya çıkma sebebim şu. Kennedy Diearya telsiz üzerinden ; "Hemen oradan çık, onlara ateş ettik!" demesiyle çıktım zaten bardan. Sonra Caleb'i gördüğümde IC olarak olayları {akf] anlattım. Polisin geçtiğini gördüm ve ben o mahalleden geçerken çatıdaki adamı gördüm sizden sandım ve benim geçmemle polisin geçmesi gayet normal. İl-legal ile legal bir olur mu? Şikayetin sonuçlanması ile bu olayların bir olması saçma. Gerçekten saçma, ben pd tanımıyorum etmiyorum. Ek olarak o arkadaşların birliğinden çıkmış bulunmaktayım.  IC olarak dostluğumuzu sağlandığını söylediler ve bende çıkma gereksinimi duydum. Jay ve GMSP üyeleri etrafımı sarmasıyla fear-rp çektim zaten. Caleb o zaman afk idi. Geçmiş karakterime bakılabilir hiç bi' pd oluşumu yok. Benlişk bu kadar, iyi roller. Admin kararı.

biz senin pdyle anlaştığını söylemedik zaten jafar'la anlaştığını iddia ettik, kennedy dierya öyle bişey söylüyorsa dediklerin doğrulanıyor, orada jafar bize sıktığı için dmden jailde aldı zaten

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 20 Mart 2020, 01:30:37 »

biz senin pdyle anlaştığını söylemedik zaten jafar'la anlaştığını iddia ettik, kennedy dierya öyle bişey söylüyorsa dediklerin doğrulanıyor, orada jafar bize sıktığı için dmden jailde aldı zaten

https://prnt.sc/rjaowh martın 13ünde saldırı atmışsınız, karşılık verilmiş. O nu kast etmeye çalıştım onlara sıktığını bana yeni söylüyordu

ss bana ait değil.

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 20 Mart 2020, 02:34:47 »
biz bu olaydan sonra birlik yöneticileri olarak yanınıza geldik, mekana davet ettik. tax vereceğinizi söylediniz. sonradan sen tek başına geldik konuşmak istediğini söyledin, bara girdin biz seni çağırmadık. bardan çıkınca koşarak muhbirlik yaptın. arkadaşın olarak tahmin ettiğimiz kişide sen çıkar çıkmaz aktif rol ortamına dm attı, polise durduk yere sıktı. olay bu.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 20 Mart 2020, 11:00:46 »
biz bu olaydan sonra birlik yöneticileri olarak yanınıza geldik, mekana davet ettik. tax vereceğinizi söylediniz. sonradan sen tek başına geldik konuşmak istediğini söyledin, bara girdin biz seni çağırmadık. bardan çıkınca koşarak muhbirlik yaptın. arkadaşın olarak tahmin ettiğimiz kişide sen çıkar çıkmaz aktif rol ortamına dm attı, polise durduk yere sıktı. olay bu.

Zaten bana o yüzden çık dedi. Her şeyin benimle ve ya o helperla alakası yok dostum. PD ile il-legal dost olmuş ve bundan benim mi haberim yok? şikayettede freakans ssini fırlattım yalnız orada o şikayet edilen helper yoktu. Eğer benim arkadaşım olsaydı polise değil bana sizin adamınız "O*ospu, uuf g*te bak" dediği an ona sıktırırdım. O gecenin hasar kayıtına bakınsın, Hamilliton adlı kişi bana da sıktı eğer kayıt duruyorsa. Ama yere yatırmadı. Tax olayında beni gördünüz gereğinden fazla fear-rp çektim. Bana hemen çık oradan, biz onlara sıktık! demesiyle mantıklı düşün kaçmam lazım o ara beni alıp ya işkence edebilirdiniz, ck hakkımı alabilirdiniz. Benim de çıkmam lazım dostum. O olaylar başladığında arabanın arkasında çömelimiş savaşın bitmesini bekliyordum. Sonra asker yeşili araca bindim hamilliton adlı karakter gelip bana da sıktı.

Alıntı
tek başına geldik konuşmak istediğini söyledin, bara girdin biz seni çağırmadık.

AFK idim  Paul, Bob ve Jay adlı karakterler gelmiş bunların hepsini sonradan chat-logu kontrol etmemle başlıyor loglardan bakılabilir. Jay ; Bu uyuyor a*ına koyayım. Bizim bara gel diyor ve bende geliyorum. Karakterim sadece sözüne bağlı bi' kadındı ve ben bunu böyle yönetiyordum. Bende oyuna girdiğimde chat-log baktım yine n'oldu diye merak ettim araca bindim geliyordum. AFK kalmamın sebebi ise uyumam. 

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 20 Mart 2020, 15:58:16 »
mantıklı düşünmesi gereken sensin, "oradan hemen çık!" dedi diye o şekilde çıkman saçma, rolün düzgünce devamını sağla herşeyi olumlu karşıla çık. biz sana işkence vb. şeyler yapmadık, sen durduk yere oradan koşarak çıktın sana bişey yapmadığımız halde gidip pdye muhbirlik yaptın

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 20 Mart 2020, 16:31:51 »
mantıklı düşünmesi gereken sensin, "oradan hemen çık!" dedi diye o şekilde çıkman saçma, rolün düzgünce devamını sağla herşeyi olumlu karşıla çık. biz sana işkence vb. şeyler yapmadık, sen durduk yere oradan koşarak çıktın sana bişey yapmadığımız halde gidip pdye muhbirlik yaptın

Ben oradan koşarak çıktım. Sonuçta onaylı-hood orası dostum. Bana çık denildi çıktım. Ayrıca,
Alıntı
biz sana işkence vb. şeyler yapmadık,
yaptınız da demedim. Bunlar ihtimal yapabilirdiniz ve ben oradan koşarak çıktım. Bu da bi' fear-rp çektiğimin göstergesi.

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 20 Mart 2020, 16:39:07 »

Ben oradan koşarak çıktım. Sonuçta onaylı-hood orası dostum. Bana çık denildi çıktım. Ayrıca,
Alıntı
yaptınız da demedim. Bunlar ihtimal yapabilirdiniz ve ben oradan koşarak çıktım. Bu da bi' fear-rp çektiğimin göstergesi.
neden yapalım??? biz sizle anlaşmışız zaten durduk yere niye anlaşmayı bozalım.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 20 Mart 2020, 16:40:29 »

Alıntı
neden yapalım??? biz sizle anlaşmışız zaten durduk yere niye anlaşmayı bozalım.

O gece para hiç bi' şekilde verilmedi. Verildiyse ne ooc/ ne ıc bi' şey söylendi. Ben o rolden sonra kendi birliğimizin mekanına gittim ve oyundan çıkışımı sergiledim.

Çevrimdışı psychedelic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 20 Mart 2020, 16:43:55 »
o gece vereceğinizi söylemediniz çünkü