Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Corona's gonna get us.

Başlatan Momentum, 15 Mart 2020, 01:11:35
Okunma sayısı 338 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Eylül 2023, 02:13
Toplam oynama: 97 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 17:27
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 03:04
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
Ynt: Corona's gonna get us.
« Yanıtla #10 : 16 Mart 2020, 14:42:05 »
Devlet asla bilgi falan saklamaz, istese de saklayamaz. Bu virüs olayından karantinaya alınanların ailesi hiç mi yok? İlla ki ailesinin bilgii zaten olucak. Devlet bunu saklasa, ailesi de yaysa o zaman daha kötü sonuçların olacağını devlet zaten biliyor, bu yüzden de bilgi saklamıyor.

Düşüncem şu; bence corona daha fazla yayılacak. Zaten 65 milyon kişinin yakalandığı/öldüğü gözüküyor yaptıkları bir simülasyonda.
Aileleri var, zaten buna bağlı olarak lokal haberler ortaya çıkıyor. Fakat bunlar hükümet tarafından yalanlandığı için hiçbiri doğru yola çıkmıyor. Şu ana kadar açıklanan vakalar içinde Mersin de var. Mersin'de yaşıyorum ve bu virüsü kapan kişinin karantinaya alındığı virüsün bulaştığı birinin olduğu açıklanmadan önce ortaya çıkmıştı. Fakat bunlar kimse tarafından doğrulanmadığı için kesinleşmedi. Geçen günlerde Sağlık Bakanı da bunu doğruladı.

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
Ynt: Corona's gonna get us.
« Yanıtla #11 : 17 Mart 2020, 00:04:21 »
Korona virüs vakalarının tamamıyla saklandığını düşünüyorum. Vatandaşlarımız sadece Allah'tan sadakat ve yardım bekleyen, ufak bir sorunda bile inanılmaz derecede yaygara kopartabilen insanlardan oluşuyor. Buna bağlı olarak da kimse önlem almayacak, dua ederken götünü sildikleri eliyle yemek yiyecekler.

Urfa'da yerel haberlere göre iki kişi vaka duyurulmadan önce ölmüş. Naylon poşetler arasında üç metre derinliğe gömülüp üstünü de garip bir şeyle kapatmışlar.

Aynısını ben de düşünüyorum. Bence de vaka sayısı 6'dan fazla ancak açıklanmıyor. Ülkede en az 50 vaka olacağını düşünüyorum.

Lafımı geri alıyorum, ben de en az 500 vaka olur diyorum.