Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araçların Gizlenmemesi Özelliği

Başlatan PgDn, 14 Mart 2020, 10:08:46
Okunma sayısı 765 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Araçların Gizlenmemesi Özelliği
« : 14 Mart 2020, 10:08:46 »
Karakter Adınız: Nickolas Henrick
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Bildiğimiz üzere araçlar spawnlanınca birliğe atanmayan tüm kişisel araçlar (içinde birisi yoksa) yok oluyor. Ben evimin önüne çok şık durduğu için aracımı park ediyorum 1-2 saat afk kalıyorum evden bir çıkıyorum araç yok. Eğer ki aracı birliğe atamadan 7/24 gizlenmemesi için bir komut olsa? yada "N" basınca oradan seçebilsek? Araçlar spawnlanınca nasıl ki birlik araçları tekrar park yerine aktif bir şekilde gidiyorsa onu seçenlerin ki de aynı şekilde olsun. Aracı birliğe ata 7/24 aktif dursun o zaman diyebilirsiniz ama, birlikte çok kişi olunca alıp gidiyorlar gibi sorunlar oluyor.
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: -

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Ynt: Araçların Gizlenmemesi Özelliği
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2020, 10:09:48 »
Arkadaşlar sadece N basıp araç menüsünden bu özelliği açanların ki aktif olacak full, diğer istemeyenlerin ki olmayacak. Cidden birliğe atayınca gelip alıyolar habersiz falan filan oluyor.

Çevrimdışı Void

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:28
Toplam oynama: 193 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 26 Ocak 2025, 16:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2020, 11:21:53 »
Ciddem çok mantıklı, örneğin aracın bir yerde parklı rol için gidiyorsun ama spawn olmuş. Adamların önünde spawnlayıncada bir garip oluyor. Dediğin acayip mantıklı DESTEKLİYORUM.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2020, 11:24:19 »
Garajların anlamı kalmaz, birliğe atabilirsin aracını araba kullanma seviyesini 5 yaparsın örneğin. Araç gizlenme toptan kalkmalı yada hiç bu gelmemeli. Desteklemiyorum ondan.

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2020, 11:27:36 »
Garajların anlamı kalmaz, birliğe atabilirsin aracını araba kullanma seviyesini 5 yaparsın örneğin. Araç gizlenme toptan kalkmalı yada hiç bu gelmemeli. Desteklemiyorum ondan.
Alakası yok garaj ile, ben o arabayı evimin önünde 7 24 gizlenmeden tutamayacaksam ne anlamı kaldı? İlla bir birlik açıp kimseyi almadan tek başına sırf arabayı bağışlayıp 7 24 aktif olması için birlik mi açalım kendi birliğimizden çıkıp?

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2020, 11:29:42 »
Alakası yok garaj ile, ben o arabayı evimin önünde 7 24 gizlenmeden tutamayacaksam ne anlamı kaldı? İlla bir birlik açıp kimseyi almadan tek başına sırf arabayı bağışlayıp 7 24 aktif olması için birlik mi açalım kendi birliğimizden çıkıp?
Kendi birliğin yok, şuan bir tane birlik kur araçları kullanmayı sadece sana ayarla. Git rolünü yap. IC'de binmelerini yasaklarsın. Sunucu da her yere park edilmiş araç görmek istemiyorum.

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2020, 11:33:23 »
Kendi birliğin yok, şuan bir tane birlik kur araçları kullanmayı sadece sana ayarla. Git rolünü yap. IC'de binmelerini yasaklarsın. Sunucu da her yere park edilmiş araç görmek istemiyorum.
Birliğim var, 2 günlük çıkmam gerekti sadece.

Çevrimdışı sadboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Mayıs 2023, 09:40
Toplam oynama: 242 gün, 10 saat
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2020, 18:24:30 »
Ciddem çok mantıklı, örneğin aracın bir yerde parklı rol için gidiyorsun ama spawn olmuş. Adamların önünde spawnlayıncada bir garip oluyor. Dediğin acayip mantıklı DESTEKLİYORUM.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2020, 19:17:15 »
araçların respawnlanmasının sebebi zaten fps düşüklüğü ve lag oluşmaması içindir gerek yok ve şık dursun afk atayım ama yok olmasın istiyorsan bin aracına afk at

Çevrimdışı ReoanLivee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2021, 02:18