sadece izmirde uydurma değil sağdan soldan duyduğum değil bizzat hemşire arkadaşımdan duyduğum bulunduğu hastanede 5 tane olduğunu net şekilde biliyorum
Zaten herkesin ablası annesi kardeşi en yakın arkadaşı hemşire doktormuş herkes hemşire söyledi net bilgi diyor ülkede karantinaya girmeyen hastane kalmadı kardeşim sayenizde
Ulen değişik mahallede esnaf kardeşlerimizin karıları izmirin en büyük 2 hastanede ayrı ayrı çalışan doktorlar karantina olduğunu söylüyor çalışan çocukluk arkadaşım karantina olduğunu söylüyor burada olmayan birşeyi ben söyleyerek ne kazanıcamda sen kalkmışsın birşey olmadığını iddia ediyorsun senin gibi ciddiye almayanlar yüzünden sonumuz italya ispanya vb ülkelerden daha beter hale gelicek yat kalk dua et haline şükür et
Adam sana corona Türkiye'ye geldiğinden beri tüm ülkenin hemşire arkadaşı, yakını, kuzeni olduğunu ve bu yüzden algı yaratmaya çalışanlar olduğunu söylüyor, ciddiye almamak ile ilgili birşey söylemiyor. Sosyal medyada o yakınım hemşire ülkede yüzlerce ölü varmış saklıyorlar, bu yakınım hemşire ülkede binlerce vaka var diyen bazı aptallar gözaltına alındı.
Onun dışında Avrupa ve Umre'den gelip karantinadan kaçan kişiler yüzünden en kısa sürede tüm Türkiye'ye yayılacak. ( tüm iller ve ilçeler kapsamında söylüyorum, 80 milyon kişi yakalanacak demiyorum )